Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 333,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano
  W dniu 1.07.2022 o 09:14, YETI napisał(a):

Dwa dobre Batmany, będzie Pan zadowolony. 

Teraz skończyłem. Dobre w huj to było, szczególnie drugi tom mi się podobał. 

Pokaż ukrytą zawartość

Ogólnie fajny film mógłby powstać z tego. 

Mam jeszcze do przeczytania spin off o Harley Quinn, oby był tak ciekawy 

Opublikowano
  W dniu 28.07.2022 o 09:52, YETI napisał(a):

Nowa dostawa. 

5fad3f0cd8c989cb546ef86abfd38d47.jpg587022352a449b0bb861a21a251e6b7c.jpg

Kurwa jestem ślepy czy co bo nie mogę znaleźć tego obcego. Dasz link?

W ogóle jakiś omnibus xmenow polecicie? Mam chrapkę 

Opublikowano

Kolejna dostawa.

IMG_20220801_165458.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejne DC i ostatni tom Księżycówki. Mocno rozczarowujący moim zdaniem.  W sumie Azzarello i Risso mogliby stworzyć świetny komiks w klimatach growej Mafii.  

20220813_183309.jpg

Edytowane przez PiotrekP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Parę miesięcy temu naszła mnie ochota "na jakiś komiks" i chyba wpadłem w pułapkę, bo na jednym, czy nawet kilku się niestety nie skończyło.

2.thumb.jpg.a36f56ef44bfc1d18a762024f69ef613.jpg

Starszy Pan i Kot kupione poniekąd w ciemno, ale ma bardzo dobrą opinię, a tytuł i tematyka wydają się mi bliskie... ;) Szkoda, że wydawnictwo Waneko, bo jakoś nie przepadam za ich wydaniami.

Tego cycatego ecchi normalnie bym nie kupił, ale wziąłem po przeczytaniu recenzji znajomej, której opinii ufam -https://naszerecenzje.wordpress.com/2022/05/17/on-zimy-ona-goraca-tomokichi/. Czasem człowiek ma ochotę na coś głupawego, dla odmiany. ;)

Star Trek ma tyle komiksów, że głowa mała, ale na ten jeden się skusiłem dla urozmaicenia, bo nie był drogi, a historyjka typowy fanservice zamknięty w jednym tomie. Kiedyś może rozważę jeszcze Lustrzany Wszechświat, ale to przy większej obniżce, jeśli się trafi.

Opublikowano

Trochę zaniedbałem temat, ale to przez piękną pogodę. Ostatnio kupiłem:

HMKE7W5.jpg
rcoPNkk.jpg
iT99Egz.jpg

Opisywać nie ma co, bowiem większość z was już je posiada. Ciekaw jestem Venomiastego. :devil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czytanie tego tematu wkręciło mnie w komiksy. Prędzej miałem kilka o Star Wars, ale wpadał jeden na kilka miesięcy, a teraz przez miesiąc z hakiem wpadły te. 

Przeczytałem już wszystkie i zdecydowanie najlepszy Biały Rycerz (tak, wg mnie lepszy niż Zabójczy Żart) 

1F352282-2C8B-419A-9FC6-A1B7598948E5.jpeg

Opublikowano

Mały updejt. Nie wiele, bo mam inne wydatki ale zawsze coś. ff5063dde5f1b2c234b3cbbd696d4c35.jpg

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To co doszło od ostatniego wpisu. Kolejny grubszy zakup w listopadzie.

20220927_125155.jpg

A tak wygląda panorama z kolekcji DC:

20220926_134144.jpg

Edytowane przez PiotrekP

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

IMG_20221024_194545.jpg

Opublikowano
  W dniu 19.10.2022 o 17:50, Dr.Czekolada napisał(a):

Kolekcja czarnego majtasa coraz większa.

IMG_20221019_183608.jpg

Ja sie zatrzymałem na sekcie i chyba dla mnie za słabe są komiksy super hero. Za tą kasę można mieć o wiele lepsze fabularnie i graficznie perełki. Kupiłem też 2 tomy knightfalla  i tak samo większośc historii to bardzo słabo napisane wypełniacze i od czasu do czasu lepszy zeszyt. Mam dylemat czy iść w to dalej, czy dać sobie już spokój z gackiem. 

Opublikowano
  W dniu 25.10.2022 o 16:31, GSPdibbler napisał(a):

Ja sie zatrzymałem na sekcie i chyba dla mnie za słabe są komiksy super hero. Za tą kasę można mieć o wiele lepsze fabularnie i graficznie perełki. Kupiłem też 2 tomy knightfalla  i tak samo większośc historii to bardzo słabo napisane wypełniacze i od czasu do czasu lepszy zeszyt. Mam dylemat czy iść w to dalej, czy dać sobie już spokój z gackiem. 

Jak ci nie pasuje to odpuść. Sekta bardzo mi spasowała. Co innego jeszcze czytałeś? Niby które to te o wiele lepsze?

Opublikowano
  W dniu 25.10.2022 o 16:49, Dr.Czekolada napisał(a):

Jak ci nie pasuje to odpuść. Sekta bardzo mi spasowała. Co innego jeszcze czytałeś? Niby które to te o wiele lepsze?

Mógłbym wymieniać bez końca :) Seria Hellblazer zjada gacka, bez popity. 

Opublikowano

Nowości i nie tylko, pierwsze na ruszt idą Potwory. Podobno bardzo dobry i mocny komiks.

image.thumb.jpeg.c660d96b5cbbe69fa122ede3d3e37ba4.jpeg