Opublikowano 17 września 20204 l temat o łamaniu nóg o palety, dzikich sprintach do stoisk konsolowych i wyrywaniu sobie pudełek...no ale z preorderami może unikniemy tego co zaszło w 2013r. osobiście mocno doradzam wziąć ten preorder jeśli chce się być relatywnie pewnym ,że się pogra jeszcze w tym roku ; żeby nie było powtórki jak z PS4 gdzie był problem z dostępnością i nie każdy kupił od ręki ; zamówienia przepdpremierowe ruszyły więc możemy zacząć zabawę, play has no limits, pamiętajcie premiera w PL : 19.11 cena : 2299zł standard edition, 1849zł digital edition ceny akcesoriów : DualSense kontroler bezprzewodowy - 319zł stacja ładująca DualSense - 139zł pilot - 139zł słuchawki Pulse 3D Wireless Headset - 449zł kamera HD - 269zł preorder na razie do zamówienia tylko na Mediamarkt, pewnie dzisiaj ruszy to wszędzie info o dostępności preorderu/konsol na premierę : lowcygier.pl którą zamawiacie i jakie gry na start? ja przywitam nextgen w standardzie z Demon's Souls i Spideyem :> oby każdy z Was złapał to co sobie życzy na premierę powodzenia Edytowane 25 września 202425 wrz przez nero2082
Opublikowano 17 września 20204 l Szajba jak talala XD https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5 https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/playstation-5
Opublikowano 17 września 20204 l Zarejestrowalem sie na sklepie sony I w argos. Pozniej moze jeszcze na amazon wskoczy. Mam nadzieje ze dostane. Kusi wersja digital bo pewnie tak jak w przypadku ps4 nigdy nie wloze plyty do napedu ale na wypadek biore wersje z napedem
Opublikowano 17 września 20204 l Media expert można ufać? Bo czekam na euro, ale w sumie... Byle nie MM.
Opublikowano 17 września 20204 l Autor ja raczej nie będę się pchał na kilka sklepów "który szybszy" bo i tak już ten z MM mam opłacony, przydałyby się jakieś bundle mimo to info z frontu : amazon niemiecki już wyprzedane konsole natomiast u nas w mediamarkt o 7 rano było 12tys dodań PS5 koszyka, ile tego mają nie wiadomo
Opublikowano 17 września 20204 l 1 minutę temu, nero2082 napisał: info z frontu : natomiast u nas w mediamarkt o 7 rano było 12tys dodań PS5 koszyka, ile tego mają nie wiadomo Obecnie ponad 24k. Z ciekawości czekam na x-kom i te niby 100 zł rabatu co mają dać. Tak to pewnie preorder w MM wskoczy. Edytowane 17 września 20204 l przez Snake_Plissken
Opublikowano 17 września 20204 l Media expert można ufać? Bo czekam na euro, ale w sumie... Byle nie MM.Ja ufam. Jeszcze nigdy mnie nie wyd.mali
Opublikowano 17 września 20204 l W me platnosc od razu? XD Nie no czekam na euro chyba, dobre doswiadczenia z nimi mam i nigdy przy wazniejszej premierze nie nawalili
Opublikowano 17 września 20204 l Jak to jest z tymi preoderami? Skończą się to już nie zamówisz sprzętu czy zamówisz z odbiorem w ... 2021 roku?
Opublikowano 17 września 20204 l 13 minut temu, Snake_Plissken napisał: Obecnie ponad 24k. Z ciekawości czekam na x-kom i te niby 100 zł rabatu co mają dać. Tak to pewnie preorder w MM wskoczy. Skad to info? 24tysiecy konsol o 9 rano? No chyba nie bardzo
Opublikowano 17 września 20204 l Autor na pewno ilość sztuk preorderniętych przyjdzie na sklep do odbioru bo to jest zamówione, a czy coś będzie na sklepową półkę jeszcze? to różnie z tym bywało BTW widzę że wszędzie wołają kasę przy koszyku :] i MediaExpert i Neonet i MM. ale to dobrze, nie będzie "pustych" preorderów to się lepiej określą z ilością ile będzie potrzebne tego na Polskę
Opublikowano 17 września 20204 l 4 minuty temu, schabek napisał: Skad to info? 24tysiecy konsol o 9 rano? No chyba nie bardzo Spoiler
Opublikowano 17 września 20204 l 28 minut temu, nero2082 napisał: natomiast u nas w mediamarkt o 7 rano było 12tys dodań PS5 koszyka, ile tego mają nie wiadomo ponad 26k osób dodało już do koszyka PS5 w MM digitala 3300 osób
Opublikowano 17 września 20204 l w neonet można płacić przy odbiorze (póki co pewnie) empik wymagają 250zł wpłaty
Opublikowano 17 września 20204 l 32 minuty temu, Figuś napisał: ponad 26k osób dodało już do koszyka PS5 w MM digitala 3300 osób Ale dodanie do koszyka to jeszcze nie zamowienie Bardziej kto CHCIALBY miec ps5
Opublikowano 17 września 20204 l Zamówione w X-kom. Ale i tak yebać sony za ceny gier [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 17 września 20204 l Zamawiał już ktoś w MM? Dostaliście maila z zamówieniem czy on dopiero po tej przedpłacie przyjdzie?
Opublikowano 17 września 20204 l Po tej przedpłacie z tego co Kyo mi pisał, jest 6 dni na opłacenie tego
Opublikowano 17 września 20204 l No wczoraj po ogloszeniu cen gier bylem pewny ze ludziom hajp opadl a jednak jak zwykle szal xd Poszlo zamowienie w me, na wszelki wypadek z odbiorem w sklepie. Jeszcze drugi pad i ladowarka, fifa i nba do kanapowego grania, spider, ds i mozna wystawiac nerke na olx
Opublikowano 17 września 20204 l Jak w tym ME trzeba całość wpałcić? Czy jest odbiór z zapłatą przy kasie?
Opublikowano 17 września 20204 l Któryś sklep w ogóle oferuje opcję dopłaty reszty kwoty przy odbiorze w sklepie? Edytowane 17 września 20204 l przez Snake_Plissken
Opublikowano 17 września 20204 l Teraz, Snake_Plissken napisał: Któryś w ogóle oferuje opcję dopłaty reszty przy odbiorze w sklepie? Ktos pisał że empik, płacisz teraz 250zł.