Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe (seriale) - Disney+

Featured Replies

• Odpowiedzi 334
  • Wyświetleń 35,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lepiej znaleźć drugą pracę niż oglądać te gówna. Dość tych bab wszędzie nasranych.    Coś się bardziej pucowata wydaje niż w Hawkeyu. Cały projekt wokół niej robią, nie wiem po co, i nawet w

• Szkoda, że zamiast zrobić kolejny sezon tego sztosa, to robią jakąś nową serie. Cliffhanger jakim zakonczyli produkcje, prześladuje mnie do dziś.  

Opublikowano

Pierwszy kostium DD był żółty, więc jakiś reboot postaci będzie na bank. Pewnie z netflixa zostanie obsada i tyle.

Myślałem, że Hawkeye ma mieć 5 odcinków i zdjęcie była bombą na zakończenie sezonu, ale coś mi na fejsie wyskoczyło, że finał jutro?

Opublikowano

To wrzuccie spoilery czy sie pojawila postac ze zdjecia.

Opublikowano

I to jest serial, a nie jakieś kurwa ratowania wszechświatów równoległych. 

Chciałbym żeby seriale MCU były takimi małymi side-questami. I bardzo polubiłem Kate! Fajnie że jest ciagle taka sama, i próbuje się odnaleźć przy ciągle podwyższanych stawkach. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W sensie, że będzie brutalnie? To jest jakiś poyebion? 

Opublikowano

Niby najbardziej brutalny z seriali mcu ma byc, ale pewnie nadal pg13. Nie ogladalem nic z wyjatkiem winter soldiera na przewijaniu z seriali, ale na Moon Knighta czekam, bo komiks jest zajebisty.

Opublikowano

Jaranko. Nawet nie wiedziałem, że Ethan Hawke jest w obsadzie

Opublikowano

Pierwszy serial Disneya, którym jestem zainteresowany, chociaż to ostatnie ujęcie ze strojem wygląda jak z taniego CGI-festu z CW. 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podobno ma być 4 sezon Daredevila :)

Może być fejk, ale bez powodu nie dawali mu ostatnio cameo raczej.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Świetna sprawa. Tym bardziej, że trzeci sezon zakończył się fajna furtka. 

Opublikowano

Zadnego oficjalnego info nie znalazłem, same gowno stronki o tym pisza, ale kolejny sezon bedzie na bank. Dla beki nie wprowadzali jego i Kingpina

Opublikowano

E, nawet mnie ciary cringe'u nie przeszły, w swojej kategorii może być mały sztosik. 

Opublikowano

Też macie wrażenie, że ten ms marvel to takie drugie hanny montany się robią? XD Ja co do joty odniosłem i no bardzo słabo to wygląda. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ale to Disney. Ciesz się, że gwiazdki i brokat z ofiar nie wylatują.