Opublikowano 21 grudnia 20213 l Pierwszy kostium DD był żółty, więc jakiś reboot postaci będzie na bank. Pewnie z netflixa zostanie obsada i tyle. Myślałem, że Hawkeye ma mieć 5 odcinków i zdjęcie była bombą na zakończenie sezonu, ale coś mi na fejsie wyskoczyło, że finał jutro?
Opublikowano 22 grudnia 20213 l I to jest serial, a nie jakieś kurwa ratowania wszechświatów równoległych. Chciałbym żeby seriale MCU były takimi małymi side-questami. I bardzo polubiłem Kate! Fajnie że jest ciagle taka sama, i próbuje się odnaleźć przy ciągle podwyższanych stawkach.
Opublikowano 17 stycznia 20223 l Niby najbardziej brutalny z seriali mcu ma byc, ale pewnie nadal pg13. Nie ogladalem nic z wyjatkiem winter soldiera na przewijaniu z seriali, ale na Moon Knighta czekam, bo komiks jest zajebisty.
Opublikowano 18 stycznia 20223 l Pierwszy serial Disneya, którym jestem zainteresowany, chociaż to ostatnie ujęcie ze strojem wygląda jak z taniego CGI-festu z CW.
Opublikowano 20 lutego 20223 l To jeszcze bardziej czekam na She Hulk https://moviesroom.pl/newsy/seriale/she-hulk-kaczor-howard-pojawi-sie-w-serialu/
Opublikowano 10 marca 20223 l Podobno ma być 4 sezon Daredevila Może być fejk, ale bez powodu nie dawali mu ostatnio cameo raczej. Edytowane 10 marca 20223 l przez smoo
Opublikowano 11 marca 20223 l Świetna sprawa. Tym bardziej, że trzeci sezon zakończył się fajna furtka.
Opublikowano 11 marca 20223 l Zadnego oficjalnego info nie znalazłem, same gowno stronki o tym pisza, ale kolejny sezon bedzie na bank. Dla beki nie wprowadzali jego i Kingpina
Opublikowano 15 marca 20223 l E, nawet mnie ciary cringe'u nie przeszły, w swojej kategorii może być mały sztosik.
Opublikowano 16 marca 20223 l Też macie wrażenie, że ten ms marvel to takie drugie hanny montany się robią? XD Ja co do joty odniosłem i no bardzo słabo to wygląda.
Opublikowano 30 marca 20223 l No ale to Disney. Ciesz się, że gwiazdki i brokat z ofiar nie wylatują.