Opublikowano 11 marca 20214 l Microsoft się nie popisał i konsola z serwisu wróciła tak samo zjebana, jak tam trafiła (przywrócili ustawienia fabryczne). Sprawę załatwiła rękojmia z EURO i po drugim oddaniu do sklepu zaproponowali zwrot kasy, lub wymianę sprzętu na nowy - skorzystałem z drugiej opcji i mam nowego, bezawaryjnego klocucha
Opublikowano 13 marca 20214 l Momentami do szału mnie doprowadza ta konsola...podczas odczytu płyty, moja sztuka przenosi takie wibracje na cala obudowę, że chodzi jak kątówka... na necie są poradniki, żeby zdjąć panele i podkleić taśmą... Sony mistrzowie projektowania, powinni iść na kurs do MS
Opublikowano 13 marca 20214 l Godzinę temu, areka napisał: Tak jak pisałem, ja tam niczego nie słyszę. Może jestem głuchy - kto wie. Po przyłożeniu ucha do konsoli, słyszę ledwo słyszalny szmer. Ale to już laptok mi głośniej chodzi. Poniżej wideło: https://www.youtube.com/watch?v=XTXtjCTHtJA Niby jest ten dzwięk cewek, jak u mnie takie brzęczenie ale to nie jest nic przeszkadzającego. Głośniej słychać jak sapiesz i mlaskasz
Opublikowano 13 marca 20214 l Pewnie jakby przyłożyć tak blisko telefon czy inny mikrofon do 99%b sprzętów to coś by było słychać. Edytowane 13 marca 20214 l przez LiŚciu
Opublikowano 13 marca 20214 l Mikrofon nie zbiera dobrze takich dźwięków. Gwarantuje że na żywo słychać było z kilku metrów. Tu moje nagranie przed odesłaniem konsoli
Opublikowano 13 marca 20214 l no dobra, ale ten temat cewek od premiery aż do dzisiaj to po co się kręci? nie przeszkadzają ci cewki? kupujesz konsolę już teraz. przeszkadzają? czekasz na poprawiony model albo grasz z zaciśniętymi zebami i pretensje masz do siebie, a nie wylewasz żale na forum, jakby to miało coś zmienić. koniecx końców tylko od sony zależy, czy to poprawią, a forum psx extreme chyba nie czytają, więc możecie mieć nadzieję, że globalnie dostają sporo zgłoszeń, ewentualnie to niedopatrzenie i w najnowszych "doprodukowanych" modelach zostało już poprawione bez większego udziału osób trzecich. pierwsze modele ps5 technicznie niedomagają i to jest fakt, kwestia czy to akceptujesz czy nie. sam zamierzam kupić dopiero slimkę, a że mam xsx to pchać się w to bagno nie zamierzam teraz, zwłaszcza, że nie ma jeszcze gier wartych wydania kilku tysi na wątpliwej jakości sprzęt
Opublikowano 13 marca 20214 l 3 godziny temu, Aegir79 napisał: Mikrofon nie zbiera dobrze takich dźwięków. Gwarantuje że na żywo słychać było z kilku metrów. Tu moje nagranie przed odesłaniem konsoli A gdzie odsyłałeś dokładnie? dostałeś już odpowiedz?
Opublikowano 13 marca 20214 l Wysyłałem do sklepu z tytułu rękojmi. Wróciła po "naprawie" z serwisu sony i nic na lepsze się nie zmieniło więc wysłałem ja ponownie i aktualnie czekam.
Opublikowano 14 marca 20214 l Nie odpuszczaj, slij znowu. Ten dzwiek u Ciebie bardziej przypomina problem wiatraka i folii aluminiowej. Ten egzemplarz jakis wadliwy
Opublikowano 15 marca 20214 l Przygotujcie sobie popcorn. Koło 21 relacja z 3 symfonii cewkowej [emoji41][emoji41]
Opublikowano 15 marca 20214 l 45 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Przygotujcie sobie popcorn. Koło 21 relacja z 3 symfonii cewkowej
Opublikowano 15 marca 20214 l 3 konsola i jest znowu to samo. Więc sorry, ale nie wierzę w sztuki które nie hałasują. No nie ma takiej możliwości. Co najwyżej ktoś ma uszy w dupie [emoji6]
Opublikowano 15 marca 20214 l 24 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: 3 konsola i jest znowu to samo. Więc sorry, ale nie wierzę w sztuki które nie hałasują. No nie ma takiej możliwości. Co najwyżej ktoś ma uszy w dupie Pipolino opierdzielaj i kupuj kolejne. Raz ze będzie ruch w temacie, dwa ze może trafisz ta bezgłośna i będziesz mógł oyebać za 300% ceny jako najcichsza konsole na świecie.
Opublikowano 15 marca 20214 l No właśnie już brak chętnych coś na konsole. Polska się przesyciła chyba [emoji23][emoji23]
Opublikowano 15 marca 20214 l 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: 3 konsola i jest znowu to samo. Więc sorry, ale nie wierzę w sztuki które nie hałasują. No nie ma takiej możliwości. Co najwyżej ktoś ma uszy w dupie Do wszytkich sprzetow rtv agd tak przykladasz ucho? Masz jakiegos mocnego pc w domu? Strasznie jestes wyczulony na takie dzwieki. Daruj sobie z plejem. Kup xboxa i sie ciesz bo teraz to masz droge przez pieklo. Z takim sluchem to wspolczuje tylko. W poprzednim wcieleniu pewnie byles psem Joke ofc Edytowane 15 marca 20214 l przez sajmon34
Opublikowano 16 marca 20214 l Mam xbox. Dysk dekodera 4k canal + jest jedynym sprzętem równie irytującym, dlatego... jest odłączony [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 16 marca 20214 l Nic nie słyszę. Konsole mam 2,7 m od głowy. Tylko, że nie wiem czy dobrze to robię, ponieważ gram z dźwiękiem lub na słuchawkach oraz jeszcze nigdy nie przykładałem głowy do konsoli! Czyli taki trochę teoretyk cewki jestem!