Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Urocze losowanie wyszło, bo tego rodzaju maszyny losujące są wspaniałe. A ile zapału, ile energii, jakie poślizgi i ruszanie z piskiem... łap? 

Oczywiście gratuluję zwycięzcom, każdego z nich zapraszam do siebie na PM w celu wyboru opcjonalnej nagrody bonusowej (kto pierwszy u mnie na skrzynce, ten wybiera pierwszy) oraz w celu podania danych do wysyłki (preferowany InPost).

Ofiemu dziękuję za odciążenie mnie z obowiązku, nawet jeśli musiałem go to tego nieco przymusić, hehe.

Zachęcam też do zostawienia mu plusa za fatygę, a jeśli nie jemu, to Maszynie Losującej.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 284,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

Zajebiste losowanie, nie tego się spodziewałem. Gratulacje dla zwycięzców.

Opublikowano

Well done!

Gratulacje dla zwycięzców i kudosy dla maszyny losującej.

77b45c811132100153dbac1724390867

Opublikowano

Spaniale losowanie (i to nie dlatego ze znowu przyfarcilem xd), jak widac psiecko tez sie do czegos przydaje w domu!

gratulacje dla pozostalych zwyciezcow!

Opublikowano

A w sumie oglądam to jeszcze raz i widzę co tu jest grane !!! @oFi ty miałeś te kule wysmarowane!!! LOL 

Spoiler

Nie no żart :nosacz2:

Opublikowano

Wysmarowane kule przy zabawie z psem? No krążyły kiedyś takie legendy.

Opublikowano

Zoja w nagrodę za takie popisy w konkursie dostała to co pieski lubią najbardziej - długi spacer po lesie :tokar:

Messenger_creation_4226CBD5-2A51-4D1D-992F-456E9573E486.jpeg

Opublikowano

Super losowanie, widać, że psinka miała sporo radochy - a jej powroty już po wybraniu piłki podnosiły adrenalinę czy wymieni :D

Oprócz spaceru to powinna jakiś dobry przysmaczek dostać ;)

Gratulacje dla reszty zwycięzców! :potter:

Opublikowano
  • Autor

Chciałbym jedynie poinformować, że wszystkie trzy przesyłki dzisiaj ode mnie wyleciały.

@WisnieR i @Grabek mogą się dostawy spodziewać już jutro, bo ich nagrody wrzuciłem do paczkomatu z samego rana.

@Snake_Plissken będzie musiał na dostawę poczekać do środy, bo nie miałem pod ręką odpowiedniego kartonu, by zapakować mu nagrodę bonusową, przez co przesyłkę nadałem dopiero po pracy.

Dla porządku wyszczególnię jeszcze, że Wiśnier jako nagrodę bonusową wybrał steelbook Monster Hunter Wilds, którego sponsoruje @Szermac (panowie umawiają się z wysyłką na własną rękę).

Grabek zrezygnował z bonusu.

Snake Plissken zażyczył sobie artbook Concrete Genie, który udostępnił mi @Badus

Obu sponsorom dziękuję w imieniu swoim i laureatów. 

Opublikowano

Właśnie odebrałem przesyłkę od @Kmiot - pancernie zapakowana :obama:

W główne danie w postaci Suikoden będzie się dodatkowo pięknie grało na Portalu w łóżeczku, już się doczekać nie mogę :banderas:

Natomiast artbook Concrete Genie od @Badus jest PRZEPIĘKNY i będę musiał szybciej zagrać w tą pozycję!

IMG_9486.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dotarł i steelbook. Jest piękny. Trafił do kolekcji razem z Rise. Oczywiście mam płytkę która go wypełni.

20250327_185424.jpg

20250327_185342.jpg