Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 274,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych modeli Xboxków, pady (ogrom kontrolerów w przeróżnych konfiguracjach) i stanowiska do gry. To ostatnie przyznam zrobiło na mnie największe wrażenie, bowiem na jednym z pięter można było pograć w piątą GODrizon na olbrzymim odbiorniku, a pojazdem sterowaliśmy z wnętrza McLaren Senna, który zapewniał nieprawdopodobne wrażenia growe (z subtelnym bujaniem się na boki podczas pokonywania kolejnych zakrętów włącznie). Piękna sprawa. :yahoo:

vDauFCy.jpg
V3fqVYO.jpg
TgS3qhN.jpg
Si0la4r.jpg
dyCop81.jpg
Bqp3KNN.jpg

Pochwalę się, że zaliczyłem najlepszy przejazd. Był nie tylko najszybszy, ale też obsługa pogratulowała mi czystej jazdy. Lata spędzone z tą fantastyczną serią zrobiło swoje. :claptrap:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
18 minutes ago, Szymek said:

ciekawe kiedy premiera...mogliby dac zaraz po streamie ;)

Nie dziwie się jak premiera do końca miesiąca, hajpu i tak już nie zbudują po takich obsuwach.

Opublikowano

Mam nadzieję, że te drugie dlc będzie lepsze, bo pierwsze z hot wheelsami były chujowe i słabe. 

Opublikowano

Pierwsze DLC to można o kant chuja robić. HOT WHEELSY, które teraz wjechały do Game Passa są dużo lepsze.  Auta wyglądają jak zabawki, jest ich dużo i jest klimat. W Forze trzy auta na krzyż i jedyna atrakcją jest smok ziejący ogniem. 

Gdyby to były czasy FH2 lub FH3 to bym miał jakieś oczekiwania i życzyłbym sobie fajną mapę nastawianą na rally i offroad. 

Coś kompletnie odmiennego od Meksyku z podstawki. 

Dziś mamy 2023 i nie liczę na nic, bo wiem, że zaserwują nam gówno pokroju Lego albo Minecrafta. 

Opublikowano

Wiem, że nie ten temat, ale rzeczywiście Lego takie (pipi) jak piszecie? Bo ogrywam 4 i właśnie się przymierzam do kupna tego zestawu Ultimate z dodatkiem Lego i Fortune Island.

Opublikowano
17 minutes ago, KamilM said:

Wiem, że nie ten temat, ale rzeczywiście Lego takie (pipi) jak piszecie? Bo ogrywam 4 i właśnie się przymierzam do kupna tego zestawu Ultimate z dodatkiem Lego i Fortune Island.

Mapka dość mała, zenujaco malo samochodów z Lego, ale mój syn byl zachwycony :) Najfajniejsze miejsce mapy z punktu widzenia starszego gracza to tor wyscigowy. 

Opublikowano

dodatek rajdowy 

premiera 29 marca

i chyba ominie Xboxa One 

Opublikowano

Ale się wysilili z tym dodatkiem, łał!

Opublikowano

kolejny odgrzewany motyw w DLC, nie żeby w jedynce nie było już Horizon Rally

ja pierdole

Opublikowano
46 minut temu, devilbot napisał:

Będzie to nowa mapa?

Będzie osobny tryb. Bazujący trochę na obecnej mapie ale z nowymi drogami, festiwalem itd. W skrócie w sumie nowa mapa. Helikopterem będzie można wracać do Meksyku. Jak w każdym dlc, osobna miejscówka.

Mi tam do dlc pasuje. Jak już musieli się powtórzyć to dobrze że rajdy z jedynki. Poza tym co kurna nowego mają wymyślić do gry wyścigowej? Wipeout w kosmosie?

Opublikowano

Mi też pasuje te DLC. Jestem fanem arcadowych gier rajdowych typu sega rally, vrally, arcadowe dirty itp więc pojeżdżę bardzo chętnie (zwłaszcza, że już i tak kupione:lapka:)

Opublikowano
17 minut temu, Colin napisał:

Będzie osobny tryb. Bazujący trochę na obecnej mapie ale z nowymi drogami, festiwalem itd. W skrócie w sumie nowa mapa. Helikopterem będzie można wracać do Meksyku. Jak w każdym dlc, osobna miejscówka.

Mi tam do dlc pasuje. Jak już musieli się powtórzyć to dobrze że rajdy z jedynki. Poza tym co kurna nowego mają wymyślić do gry wyścigowej? Wipeout w kosmosie?

Rally ok, ale ta "nowa" mapa wygląda jak Mexyk :reggie:

Jakie to są lenie jebane. Tyle czekania a oni wrzucają Focusa z drugiego Colina i strzałki. 

Mogli by się już wysilić i zrobić Storm Island 2 albo Blizzard Mouintain 2 jak im brakuje pomysłów. Ale po co? przecież frajer zapłacił już dawno temu.