Opublikowano 30 września 20213 l Cała sala tańczy tu, to MacarenaBasia, Ela, Maria i Helena jeśli to nie jest sztuka to nie wiem co już nią jest
Opublikowano 30 września 20213 l Ja mam wywalone w tą wywłokę chłopaki, może niech ten jej chłopak sobie słucha te jej "piosenki"
Opublikowano 30 września 20213 l 20 godzin temu, Masorz napisał: Trzeba przyznać, że to dobra dupa. Pomimo rodzynków zamiast tzytzków. Ty nie wiem, na tym teledysku od Wysp przypomina mi Baala z Diablo 2.
Opublikowano 30 września 20213 l 5 godzin temu, Wredny napisał: @Pupcio jaki "Stan" Dear Missses "I'm Too Good To Call Or Write My Fan" This will be the last chance to ever sit on my face
Opublikowano 30 września 20213 l “I’m sorry to write to you so late, I was sitting on someone’s face. When I saw in the news a dead guy in the bottom of the river with picture of my ass on his face…. i realized, it was you” Edytowane 30 września 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 1 listopada 20213 l @Pupcio Trasa się szykuje, ide w Gdansku https://www.facebook.com/youngleosia/events/?ref=page_internal
Opublikowano 1 listopada 20213 l Autor Serio to kogoś nadal interesuje? Wakacje się skończyły i każdy szanujący się człowiek wyłożył chuja na tą wątpliwej jakości "artystkę" xd
Opublikowano 1 listopada 20213 l Zajmuje miejsce nr.7 zaraz po twoim jaranku tomb raiderem i chinkami 5/10
Opublikowano 1 listopada 20213 l 6 hours ago, Shen said: @Pupcio Trasa się szykuje, ide w Gdansku https://www.facebook.com/youngleosia/events/?ref=page_internal Jezuuu, a tak chcialem wczesniej napisac zeby Pupcio wykupil bilety na jakis koncert i “dogadal” sie z fankami pod klubem albo z sama Leosia ze albo da albo z koncertu lipa. Poza tym to zazdroszcze beki na koncercie xD Naogladasz sie troche chlopie
Opublikowano 1 listopada 20213 l 2 godziny temu, Soban napisał: Serio to kogoś nadal interesuje? Wakacje się skończyły i każdy szanujący się człowiek wyłożył chuja na tą wątpliwej jakości "artystkę" xd Bilet na koncert kupiony
Opublikowano 1 listopada 20213 l 3 godziny temu, Soban napisał: Serio to kogoś nadal interesuje? Wakacje się skończyły i każdy szanujący się człowiek wyłożył chuja na tą wątpliwej jakości "artystkę" xd Jeszcze z rok jej popularności daję i fenomen jak chillwagon - przeminie.
Opublikowano 1 listopada 20213 l Chodzi chlopaki o to ze krecimy z niej beke juz zbyt dlugo za jednym razem, powinna zniknac i sie pojawic ale zostala juz zapamietana. Shen licze na dobry lore po koncercie i duzo fotek xD