Skocz do zawartości

Young Leosia - sprawa jest poważna

Featured Replies

• Odpowiedzi 259
  • Wyświetleń 129,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taco wspierał leczenie fanów, Popek odwiedzał niepełnosprawnych fanów, a Żabson spotyka się z wujaszkiem. I dobrze, szanuję taką pomoc.

• Leosia nawet Ty?

• Ja mam wywalone w tą wywłokę chłopaki, może niech ten jej chłopak sobie słucha te jej "piosenki"

Opublikowano

Ja mam wywalone w tą wywłokę chłopaki, może niech ten jej chłopak sobie słucha te jej "piosenki"

Opublikowano
20 godzin temu, Masorz napisał:

Trzeba przyznać, że to dobra dupa.

Pomimo rodzynków zamiast tzytzków.

Ty nie wiem, na tym teledysku od Wysp przypomina mi Baala z Diablo 2.

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał:

@Pupcio jaki "Stan" :pawel:

Dear Missses "I'm Too Good To Call Or Write My Fan" 
This will be the last chance to ever sit on my face 

Opublikowano

“I’m sorry to write to you so late, I was sitting on someone’s face. When I saw in the news a dead guy in the bottom of the river with picture of my ass on his face…. i realized, it was you”

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano

Całusek dla Pupcia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem jakim cudem przegapiłem ten teledysk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Young leosia jeszcze żyje? No nieźle  :pawel:

Opublikowano
  • Autor

Serio to kogoś nadal interesuje? Wakacje się skończyły i każdy szanujący się człowiek wyłożył chuja na tą wątpliwej jakości "artystkę" xd

Opublikowano

Zajmuje miejsce nr.7  zaraz po twoim jaranku tomb raiderem i chinkami 5/10 :nosacz3:

Opublikowano
6 hours ago, Shen said:

Jezuuu, a tak chcialem wczesniej napisac zeby Pupcio wykupil bilety na jakis koncert i “dogadal” sie z fankami pod klubem albo z sama Leosia ze albo da albo z koncertu lipa. Poza tym to zazdroszcze beki na koncercie xD Naogladasz sie troche chlopie :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, Soban napisał:

Serio to kogoś nadal interesuje? Wakacje się skończyły i każdy szanujący się człowiek wyłożył chuja na tą wątpliwej jakości "artystkę" xd

Bilet na koncert kupiony

Opublikowano
3 godziny temu, Soban napisał:

Jeszcze z rok jej popularności daję i fenomen jak chillwagon - przeminie. :lapka:

Opublikowano

Chodzi chlopaki o to ze krecimy z niej beke juz zbyt dlugo za jednym razem, powinna zniknac i sie pojawic ale zostala juz zapamietana. Shen licze na dobry lore po koncercie i duzo fotek xD

Opublikowano

Czy ludzie przy stolikach krwawili z uszu?