Opublikowano 14 grudnia 20222 l na fejsie widać okładkę kalendarza. To ludzik z Dead Space? W sumie w następnym roku bym widział arty z najlepszych gier, albo po prostu najładniejsze arty dobrych gier wszech czasów. Niekoniecznie premiery, które mają być w 2023.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Grafik płakał jak wycinał palemki i te dosłownie 4 słowa każde w innej czcionce.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Jak Boga kocham jak będą srakowate grafiki wewnątrz to nie kupię tego numeru z kalendarzem. Albo kolejnego xD
Opublikowano 14 grudnia 20222 l W dniu 14.12.2022 o 08:22, grzybiarz napisał(a): To ludzik z Dead Space? Nawet nie mów, że nie grałeś w Dead Space?
Opublikowano 14 grudnia 20222 l W dniu 14.12.2022 o 08:22, grzybiarz napisał(a): na fejsie widać okładkę kalendarza. To ludzik z Dead Space? W sumie w następnym roku bym widział arty z najlepszych gier, albo po prostu najładniejsze arty dobrych gier wszech czasów. Niekoniecznie premiery, które mają być w 2023. Ło panie, kto to panu tak spierdolił?
Opublikowano 14 grudnia 20222 l W dniu 14.12.2022 o 10:16, milupl napisał(a): Nawet nie mów, że nie grałeś w Dead Space? Grałem, ale pisząc tamten post - zapomniałem że wychdozi remake/remaster i zdziwiłem się że dali starego Dead Space, a nie Callisto Protocol
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Nie oceniaj kalendarza po okładce i grafikach. Grunt żeby dni się zgadzały Będą się zgadzały prawda?
Opublikowano 15 grudnia 20222 l W dniu 14.12.2022 o 08:22, grzybiarz napisał(a): na fejsie widać okładkę kalendarza. To ludzik z Dead Space? W sumie w następnym roku bym widział arty z najlepszych gier, albo po prostu najładniejsze arty dobrych gier wszech czasów. Niekoniecznie premiery, które mają być w 2023. Tylko jeden gif może opisać reakcję na tę okładkę...
Opublikowano 15 grudnia 20222 l Na szczęście okładka szybko będzie zakryta, gorzej jak poszczególne arty będą słabe.
Opublikowano 15 grudnia 20222 l @Roger PDF będzie dzisiaj dostępny czy znowu jakieś opóźnienie wpadło?
Opublikowano 15 grudnia 20222 l Najebany lapusz zasnął na klawiaturze i nikt nie może kliknąć. Sprawdzone info. Mogę się podzielić co mnie śmieszy najbardziej? Pokaż ukrytą zawartość https://patronite.pl/pixel magazyn padł, ale po co zamykać patronite, może wpadnie dodatkowy miesiąc, czy dwa
Opublikowano 15 grudnia 20222 l W dniu 15.12.2022 o 16:50, MichAelis napisał(a): Najebany lapusz zasnął na klawiaturze i nikt nie może kliknąć. Sprawdzone info. Mogę się podzielić co mnie śmieszy najbardziej? Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość https://patronite.pl/pixel magazyn padł, ale po co zamykać patronite, może wpadnie dodatkowy miesiąc, czy dwa Na grupie pixela ktoś pisał, ze dostał bana na wspieram.to, ale nie wiem ile w tym prawdy
Opublikowano 15 grudnia 20222 l W dniu 15.12.2022 o 16:50, MichAelis napisał(a): Najebany lapusz zasnął na klawiaturze i nikt nie może kliknąć. Sprawdzone info. Mogę się podzielić co mnie śmieszy najbardziej? Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość https://patronite.pl/pixel magazyn padł, ale po co zamykać patronite, może wpadnie dodatkowy miesiąc, czy dwa Projekt Łazarz loading...
Opublikowano 15 grudnia 20222 l Design tych okładek to jak powrót do psxextreme#1 - jakaś farsa kompletnego amatora.
Opublikowano 16 grudnia 20222 l Ciekawe tylko dlaczego jest droższy od comiesięcznego. Bo chyba cyfrowy kalendarz do wydrukowania nie jest powodem?