Skocz do zawartości

PSX Extreme 304

Featured Replies

Opublikowano

319717435_526911879467881_73411387188059

na fejsie widać okładkę kalendarza. To ludzik z Dead Space? W sumie w następnym roku bym widział arty z najlepszych gier, albo po prostu najładniejsze arty dobrych gier wszech czasów. Niekoniecznie premiery, które mają być w 2023.

• Odpowiedzi 243
  • Wyświetleń 35,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rzucę tutaj, miejsce dobre jak kazde inne   Wesolych Świąt! Spędziliśmy na tym forum razem sporo czasu, toteż mam nadzieje, że każdy z Was przezyje ten okres z bliskimi, ciesząc się z każde

• Niestety ja też jestem tym załamany to kompletnie demotywuje do pracy, do  starania się upchania wszystko co się da na ostania chwilę, by było aktualne. Wrzuciłem w kilka miejsc zapowiedź numeru a oka

• Jak już kurz po pomiarach gramatury na wadze kuchennej opadł, to parę słów ode mnie na temat #304, bo ja nie zawodzę. Na dobry początek roku.   Todda Howarda nie powinno się cytować, bo t

Opublikowano

Ta okładka kalendarza wygląda jak sraka xd

Opublikowano

Jakby Arek z 4C robił ją na zaliczenie z informatyki.

Opublikowano

Tak to chyba nawet okladki Engarde nie wygladaly.

Opublikowano

Grafik płakał jak wycinał palemki i te dosłownie 4 słowa każde w innej czcionce.

Opublikowano

Piękny to ten front nie jest, oby chociaż w środku było zjadliwie.

Opublikowano

Jak Boga kocham jak będą srakowate grafiki wewnątrz to nie kupię tego numeru z kalendarzem. Albo kolejnego xD

Opublikowano
  W dniu 14.12.2022 o 08:22, grzybiarz napisał(a):

na fejsie widać okładkę kalendarza. To ludzik z Dead Space? W sumie w następnym roku bym widział arty z najlepszych gier, albo po prostu najładniejsze arty dobrych gier wszech czasów. Niekoniecznie premiery, które mają być w 2023.

Ło panie, kto to panu tak spierdolił?

Opublikowano
  W dniu 14.12.2022 o 10:16, milupl napisał(a):

Nawet nie mów, że nie grałeś w Dead Space?

Grałem, ale pisząc tamten post - zapomniałem że wychdozi remake/remaster i zdziwiłem się że dali starego Dead Space, a nie Callisto Protocol

Opublikowano

Nie oceniaj kalendarza po okładce i grafikach. Grunt żeby dni się zgadzały :sonkassie:

Będą się zgadzały prawda?

Screenshot_20221214-151131_Chrome.jpg.56feddef2e0d9638b338d750dc5bfed2.jpg

Opublikowano

Łapusz jeszcze nie przyklepał rozkładu dni w kalendarzu.

Opublikowano

Teoretycznie wczoraj, rzeczywiście jutro ewentualnie dzisiaj.

Opublikowano
  W dniu 14.12.2022 o 08:22, grzybiarz napisał(a):

Tylko jeden gif może opisać reakcję na tę okładkę...

oof-disappointed.gif

Opublikowano

Na szczęście okładka szybko będzie zakryta, gorzej jak poszczególne arty będą słabe.

Opublikowano

Najebany lapusz zasnął na klawiaturze i nikt nie może kliknąć. Sprawdzone info.

Mogę się podzielić co mnie śmieszy najbardziej?

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 15.12.2022 o 16:50, MichAelis napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Na grupie pixela ktoś pisał, ze dostał bana na wspieram.to, ale nie wiem ile w tym prawdy:kekw:

Opublikowano
  W dniu 15.12.2022 o 16:50, MichAelis napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Projekt Łazarz loading...

Opublikowano

Design tych okładek to jak powrót do psxextreme#1 - jakaś farsa kompletnego amatora.

Opublikowano

Ciekawe tylko dlaczego jest droższy od comiesięcznego. Bo chyba cyfrowy kalendarz do wydrukowania nie jest powodem?