Opublikowano 21 lipca 202421 lip W dniu 20.07.2024 o 19:41, Perez napisał(a): Załóżmy, że wszystkie okładki są piękne, wspaniałe i w ogóle - który tytuł byście odrzucili? W dniu 20.07.2024 o 23:18, [InSaNe] napisał(a): Gdzie jest Punisher? A może na limitce będzie taki swoisty clash of the titans - Punisher, AvsP, Metal Slug, Cadillac. Taki okładkowy crossover Ja bym odrzucił SFII. Najładniejsze: #1 Out Run #2 Moon Patrol #3 MK
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Chyba jeszcze nikt nie pisał, to pozwolę sobie zwrócić uwagę, że Pokaż ukrytą zawartość Outrun zajebisty.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip W dniu 21.07.2024 o 06:53, mcp napisał(a): Może ankieta? Outrun cudowny, SF najsłabszy imho W sumie czemu nie - ankieta odpalona. Dałem wielokrotny wybór na zasadzie, że jak komuś podoba się tylko jedna to daje jedną, a jak 5 to 5. Przypominam dostępny zestaw:
Opublikowano 21 lipca 202421 lip To docelowo ma być 7 okładek? A w ankiecie dałbym, które się nie podobają jak ma coś wypaść.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Zagłosowane. Mnie arcade kojarzy się z kolorami więc odpaliłem obie na czarnym tle, czyli Pac Man i Mortala. Będę miał zagwozdkę przy zamawianiu PS ale Outrun najlepszy, bez dwóch zdań
Opublikowano 21 lipca 202421 lip W dniu 21.07.2024 o 07:51, Square napisał(a): To docelowo ma być 7 okładek? A w ankiecie dałbym, które się nie podobają jak ma coś wypaść. 6 regularnych + jedna limitka, ale tu jej nie ma. Zbieramy opinie, którą z regularnych wyciąć. Tak że ta z najmniejszą liczbą głosów będzie potencjalnie do odstrzału.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Metal i Cadilaki bym wyrzucił, pozostałe świetne. oczywiście wybieram Mortala
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Arcade - na to obok Saturna czekałem. Kolebka gejmingu konsolowego. Chyba nie mogło być lepszego tematu. MK i SF - tożsamość grania na automatach, także fajnie, jakby te okładki pozostały. Chociaż ta SF taka sobie...
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Wszystko mi się podoba oprócz SF. W ramach wsparcia kupię pewnie 2-3 numery. Na pewno MK, Pac Man i Out Run. Metal Sluga kocham ale okładka mogła być lepsza.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip PacMan chyba zbierze najmniej głosów, a szkoda, bo mnie ten ultra minimalizm nawet się podoba.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Zagłosowane. Jak wyżej - okładka PacMana najsłabsza i najbardziej odstaje - tutaj powinien też być gierkowy art jak PacMan napierdala duszki. Mortal sam w sobie zajebisty i ponadczasowy, ale umówmy się - oklepany motyw wielokrotnie. Arcade kojarzy mi się z totalną beztroską, wakacyjnym klimatem i natychmiastowym "pure fun" - i takie te okładki powinny być. Zaskoczony jestem Moon Patrol, gra spoza mojej bańki, ale okładka sztos, taki retro sci-fi. Czepialstwo: where okładka z AvP?! No i fajna byłaby typu crossover - z postaciami z różnych gierek z epoki.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Outrun wygranko z palcem w dupie chociaż ten metal slug też skradł moje serce
Opublikowano 21 lipca 202421 lip No... dupy to nie urywają. Kadilaki najsensowniej. Swoją drogą: czy okładka Metal Sluga nie jest podjebką tego fanartu? Mam nadzieję, że dogadane z autorem. https://www.inprnt.com/gallery/manoslag/metal-slug/poster/
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Zagłosowane. Najmniej podoba mi się pac man. Jeszcze nie wiem jaką kupię. Sentyment największy mam do cadillacow. Street Fighter bym kminił gdyby to nie było z okładki SFA2 bo nie mam zadnych wspomnień z tą częscią. Grałem za to w orginalnego SF2 na automatach a mój nr1 w całej serii to Street Fighter Alpha 3 (nie grałem w 6 jeszcze). Dodatkowo OutRun miażdży więc jest dylemat.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip W dniu 21.07.2024 o 09:45, jakbu napisał(a): No... dupy to nie urywają. Kadilaki najsensowniej. Swoją drogą: czy okładka Metal Sluga nie jest podjebką tego fanartu? Mam nadzieję, że dogadane z autorem. https://www.inprnt.com/gallery/manoslag/metal-slug/poster/ To i ten outrun tez jest kopia okladki. Pewnie reszta tez gdzies z neta.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip W dniu 20.07.2024 o 19:41, Perez napisał(a): Street Fighter II To nie jest street fighter 2
Opublikowano 21 lipca 202421 lip W dniu 21.07.2024 o 11:03, Mejm napisał(a): To nie jest street fighter 2 Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip Metal nie zachwycił, a był czarnym koniem. Czołówkę obejmuje Outrun. SF też nijaki, a sporo grałem na automacie.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip W dniu 21.07.2024 o 11:38, Perez napisał(a): Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej. To tez niezbyt pasuje. Zmiksowaliscie SFA2 ze SSF2T. Mimo, ze w obie gralem w salonach to jednak tym jedynym Street Fighterem zawsze pozostanie waniliowa dwojka, czyli World Warrior. Tylko tu moze byc problem z grafika niestety (chyba, ze zrobicie w stylu tej z MP). Przed okladkami bylem pewien, ze weze te ze SF, ale teraz to jednak bym glosowal nad jej pominieciem. Outrun chyba najlepsza, pozostale mocno srednio.
Opublikowano 21 lipca 202421 lip W dniu 21.07.2024 o 11:38, Perez napisał(a): Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej. Tak jak Mejm napisał, teraz jest poplątany art z Alphy/Zero 2 z podpisem SSF2T. Albo zmieńcie podpis na Alphę/Zero 2 albo okładkę, mi np. taki art bardziej by pasował. Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 21 lipca 202421 lip W dniu 21.07.2024 o 16:31, Square napisał(a): Może dajcie Street Fighter Ex Plus. Ciezko Squera wyczuc wiec nie wiem czy dac haha czy roziego.