Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Albo dajcie nintendo ds czy 3ds extreme albo razem. Wlaczcie Mazziego do zespolu bo gry japonskie z ds dzialaja na naszym 3ds. Ostatnio kupilem 2 japonskie rpgi i jedna jest calkiem inna niz kazda gra w jaka gralem. Wiec Mazzi moglby nam opowiedziec o takich gierkach. Mam tez japonskiego Chrono Triggera bo byl o wiele tanszy niz europejska wersja i tez ma angielski w grze. Aby grac trzeba trzymac konsole pionowo i tylko grasz dotykowo. Jakas squeru tylko po japonsku. Sigma harmonics Po dsach mozecie x360 walnac i bedzie przedzial. Sporo ludzi mialo 360 albo teraz po latach ogrywa jak ja. Mozna na nowym xboxie w czesc tych gierek pograc.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi zdecydowanie osobno, w pierwszej kolejności z pierwszym xboxem. niedawno było PS3 więc bezsensu powtarzać znowu 7 generację z 360
Opublikowano poniedziałek o 09:554 dni Ja o xboxie na pewno nie kupię. Nigdy nie grałem na tych konsolach.
Opublikowano poniedziałek o 10:494 dni Przy rosnącej popularności retro taki dedykowany numer, dogłębnie mawiający temat Xboxa OG to byłby strzał w dziesiątkę.
Opublikowano środa o 14:072 dni @Perez Jest szansa na speciale w pdfach sprzed przejęcia extrima przez ciebie?Mam wszystkie w 2 sztukach, ale teraz z ipadem chciałbym je mieć jeszcze w cyfrze
Opublikowano środa o 14:482 dni 39 minut temu, maciucha napisał(a):@PerezJest szansa na speciale w pdfach sprzed przejęcia extrima przez ciebie?Mam wszystkie w 2 sztukach, ale teraz z ipadem chciałbym je mieć jeszcze w cyfrze Jest. Dreamcasta mam, numer zerowy mam, Saturna to @Konsolite ogarniał, więc też się opanuje. Gorzej z Pegasusem i PS2, bo to jeszcze inny grafik składał i czekam na pliki od Łapusza.
Opublikowano środa o 14:502 dni 1 minutę temu, Perez napisał(a):Jest. Dreamcasta mam, numer zerowy mam, Saturna to @Konsolite ogarniał, więc też się opanuje. Gorzej z Pegasusem i PS2, bo to jeszcze inny grafik składał i czekam na pliki od Łapusza.To szybciej mi wyjdzie zrobienie sobie samemu pdfa pegasusa i ps2. Lapusz pewnie w pocie czoła pracuję nad najbliższym pixel heaven
Opublikowano środa o 14:592 dni 8 minut temu, maciucha napisał(a):To szybciej mi wyjdzie zrobienie sobie samemu pdfa pegasusa i ps2. Lapusz pewnie w pocie czoła pracuję nad najbliższym pixel heaven Wcale bym się nie zdziwił, gdyby tak było szybciej...
Opublikowano środa o 15:471 dzień Ja nigdy nie miałem żadnego Xboxa, ale numer łączony bym kupił, natomiast numer tylko o pierwszym Xboxie to nie, bo ile jest gier na tę platformę lub na X360, które nie były już opisane w PS2, PS3 i Dreamcast Extreme? Chyba, że dopuszczamy możliwość powtarzania tytułów i recenzji, ale wtedy tym bardziej nie zachęci mnie to do zakupu. Jak wspomniano wyżej, też jestem zdania że takie łączone numery dla wszystkich game boy'ów i DS'ów byłyby lepsze z uwagi na niszowość w naszym kraju. No a jak chodzi o Xboxa to po prostu wydaje mi się, że o większości gier, które by trzeba było zrecenzować, czytałem już w specjalach PS2 i PS3.
Opublikowano środa o 15:561 dzień W dniu 3.04.2025 o 10:28, Perez napisał(a):Podstawowe pytanie to czy pierwszy Xbox, czy X360, czy jakieś wydanie łączące obie konsole? ja bym nie łączył, bo wcześniej nie łączyliście. X360 ma sporo tytułów, jakich nie było w PS3 Extreme. I X classic osobno bym widział taki dizajn zielono-czarny :) Łączone to bym widział: gb, gbc, gba i kiedyśtam: nds, 3ds.Bo PC Extreme też wyjdzie part two? Tutaj jest potencjał na recki nowszych gier, ale innych wydań bym nie tykał.
Opublikowano środa o 16:051 dzień 7 minut temu, grzybiarz napisał(a):ja bym nie łączył, bo wcześniej nie łączyliście. X360 ma sporo tytułów, jakich nie było w PS3 Extreme. I X classic osobno bym widział taki dizajn zielono-czarny :)Łączone to bym widział: gb, gbc, gba i kiedyśtam: nds, 3ds.ds i 3ds mają mase exów z racji dwoch ekranów, to juz predzej psp z vitą bym połączył
Opublikowano środa o 16:361 dzień Raczej Xboksa bysmy nie laczyli, bo zaraz wyjdzie, ze ciezko sie pomiescic ze wszystkim. Poczekamy na SNES-a jak ruszy, jakie bedzie zainteresowanie.
Opublikowano środa o 18:011 dzień 1 godzinę temu, Shen napisał(a):ds i 3ds mają mase exów z racji dwoch ekranów, to juz predzej psp z vitą bym połączyłAle to chcesz 140 stron zajmować osobno o 3DS i osobno numer o NDS? Ja bym to połączył w jeden numer.Vita miała tak mało gier że połączyłbym z PSP, ponadto Wii z Wii U.
Opublikowano środa o 21:231 dzień Perez a co sądzisz o specjalach typu GTA Extreme albo Tekken Extreme?
Opublikowano środa o 21:281 dzień 3 minuty temu, Danny85 napisał(a):Perez a co sądzisz o specjalach typu GTA Extreme albo Tekken Extreme?Pytanie, czy jeśli zaczęliśmy z tym Silentem w nieco innej formie to już w tę stronę nie iść z grami, a te wydania czasopismowe zostawić na specjale konsolowe, a może kiedyś gatunkowe.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Mogłoby być ciekawe, ale tutaj zmieścić wszystko w takiej albumowej formie to chyba niemożliwe. Z drugiej strony publicystyka o tej serii została już chyba przewałkowana na wszystkie możliwe strony, także w PSXie.Tutaj naprawdę by trzeba było się zastanowić co dać, a na co szkoda miejsca.