Skocz do zawartości

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Albo dajcie nintendo ds czy 3ds extreme albo razem.

Wlaczcie Mazziego do zespolu bo gry japonskie z ds dzialaja na naszym 3ds.

Ostatnio kupilem 2 japonskie rpgi i jedna jest calkiem inna niz kazda gra w jaka gralem. Wiec Mazzi moglby nam opowiedziec o takich gierkach. Mam tez japonskiego Chrono Triggera bo byl o wiele tanszy niz europejska wersja i tez ma angielski w grze.

20250403_105042.thumb.jpg.3ee4e3ee2fec59b15c1f044a3256a719.jpg20250403_105224.thumb.jpg.b76e435ee6807e121fa7dcaf57870597.jpg

Aby grac trzeba trzymac konsole pionowo i tylko grasz dotykowo. Jakas squeru tylko po japonsku.

Sigma harmonics

20250403_105317.jpg

Po dsach mozecie x360 walnac i bedzie przedzial. Sporo ludzi mialo 360 albo teraz po latach ogrywa jak ja. Mozna na nowym xboxie w czesc tych gierek pograc.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 69,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano

zdecydowanie osobno, w pierwszej kolejności z pierwszym xboxem. niedawno było PS3 więc bezsensu powtarzać znowu 7 generację z 360

Opublikowano

Ja o xboxie na pewno nie kupię. Nigdy nie grałem na tych konsolach.

Opublikowano

@Perez

Jest szansa na speciale w pdfach sprzed przejęcia extrima przez ciebie?

Mam wszystkie w 2 sztukach, ale teraz z ipadem chciałbym je mieć jeszcze w cyfrze cool2

Opublikowano
39 minut temu, maciucha napisał(a):

@Perez

Jest szansa na speciale w pdfach sprzed przejęcia extrima przez ciebie?

Mam wszystkie w 2 sztukach, ale teraz z ipadem chciałbym je mieć jeszcze w cyfrze cool2

Jest. Dreamcasta mam, numer zerowy mam, Saturna to @Konsolite ogarniał, więc też się opanuje. Gorzej z Pegasusem i PS2, bo to jeszcze inny grafik składał i czekam na pliki od Łapusza.

Opublikowano
1 minutę temu, Perez napisał(a):

Jest. Dreamcasta mam, numer zerowy mam, Saturna to @Konsolite ogarniał, więc też się opanuje. Gorzej z Pegasusem i PS2, bo to jeszcze inny grafik składał i czekam na pliki od Łapusza.

To szybciej mi wyjdzie zrobienie sobie samemu pdfa pegasusa i ps2. Lapusz pewnie w pocie czoła pracuję nad najbliższym pixel heaven leo

Opublikowano
8 minut temu, maciucha napisał(a):

To szybciej mi wyjdzie zrobienie sobie samemu pdfa pegasusa i ps2. Lapusz pewnie w pocie czoła pracuję nad najbliższym pixel heaven leo

Wcale bym się nie zdziwił, gdyby tak było szybciej...

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem żadnego Xboxa, ale numer łączony bym kupił, natomiast numer tylko o pierwszym Xboxie to nie, bo ile jest gier na tę platformę lub na X360, które nie były już opisane w PS2, PS3 i Dreamcast Extreme? Chyba, że dopuszczamy możliwość powtarzania tytułów i recenzji, ale wtedy tym bardziej nie zachęci mnie to do zakupu.

Jak wspomniano wyżej, też jestem zdania że takie łączone numery dla wszystkich game boy'ów i DS'ów byłyby lepsze z uwagi na niszowość w naszym kraju. No a jak chodzi o Xboxa to po prostu wydaje mi się, że o większości gier, które by trzeba było zrecenzować, czytałem już w specjalach PS2 i PS3.

Opublikowano
W dniu 3.04.2025 o 10:28, Perez napisał(a):

Podstawowe pytanie to czy pierwszy Xbox, czy X360, czy jakieś wydanie łączące obie konsole? 

ja bym nie łączył, bo wcześniej nie łączyliście. X360 ma sporo tytułów, jakich nie było w PS3 Extreme. I X classic osobno bym widział taki dizajn zielono-czarny :)

Łączone to bym widział: gb, gbc, gba i kiedyśtam: nds, 3ds.

Bo PC Extreme też wyjdzie part two? Tutaj jest potencjał na recki nowszych gier, ale innych wydań bym nie tykał.

Opublikowano
7 minut temu, grzybiarz napisał(a):

ja bym nie łączył, bo wcześniej nie łączyliście. X360 ma sporo tytułów, jakich nie było w PS3 Extreme. I X classic osobno bym widział taki dizajn zielono-czarny :)

Łączone to bym widział: gb, gbc, gba i kiedyśtam: nds, 3ds.

ds i 3ds mają mase exów z racji dwoch ekranów, to juz predzej psp z vitą bym połączył

Opublikowano

Raczej Xboksa bysmy nie laczyli, bo zaraz wyjdzie, ze ciezko sie pomiescic ze wszystkim. Poczekamy na SNES-a jak ruszy, jakie bedzie zainteresowanie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał(a):

ds i 3ds mają mase exów z racji dwoch ekranów, to juz predzej psp z vitą bym połączył

Ale to chcesz 140 stron zajmować osobno o 3DS i osobno numer o NDS? Ja bym to połączył w jeden numer.

Vita miała tak mało gier że połączyłbym z PSP, ponadto Wii z Wii U.

Opublikowano

Perez a co sądzisz o specjalach typu GTA Extreme albo Tekken Extreme?

Opublikowano
3 minuty temu, Danny85 napisał(a):

Perez a co sądzisz o specjalach typu GTA Extreme albo Tekken Extreme?

Pytanie, czy jeśli zaczęliśmy z tym Silentem w nieco innej formie to już w tę stronę nie iść z grami, a te wydania czasopismowe zostawić na specjale konsolowe, a może kiedyś gatunkowe.

Opublikowano

Mogłoby być ciekawe, ale tutaj zmieścić wszystko w takiej albumowej formie to chyba niemożliwe.

Z drugiej strony publicystyka o tej serii została już chyba przewałkowana na wszystkie możliwe strony, także w PSXie.

Tutaj naprawdę by trzeba było się zastanowić co dać, a na co szkoda miejsca.