Skocz do zawartości

(Forza Motorsport) Liga Forumkowa

Jak wybieramy auto? 23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak wybieramy auto?

• co tydzień ankieta z 5 autami do wyboru
    • co tydzień wybiera auto jeden z uczestników według listy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 28,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I MIEJSCE      2:23,460 @Michał102   2 MIEJSCE     2.23,472 @Magik   3 MIEJSCE     2:25,392 @Bartg     Gratulacje dla całej trójki   

• No to lecimy    2.12.792    

• I MIEJSCE      2:12,792 @Magik   2 MIEJSCE     2:13,385 @Marcin_wawa   3 MIEJSCE     2:13,547 @Michał102   Gratulacje dla całej trójki        Jeśli kt

Opublikowano

No dobra ale dlaczego nie mogę grać przez rywali i mój czas ma się nie liczyć? 

@PiPoLiNiO każdy mogły  dodać Cie do znajomych i byliby wszystko ładnie w tabeli. Sam byś zaoszczędzi kupę czasu z tym wpisywaniem czasu.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Szymek napisał:

No dobra ale dlaczego nie mogę grać przez rywali i mój czas ma się nie liczyć? 

@PiPoLiNiO każdy mogły  dodać Cie do znajomych i byliby wszystko ładnie w tabeli. Sam byś zaoszczędzi kupę czasu z tym wpisywaniem czasu.

Tu robię kopiuj wklej, a Ty chcesz abym oszczędzał czas wpisując wszystkich ręcznie? Serio?

Opublikowano

Może chodzi o to, że zrobiłbyś screen tabeli, bez przepisywania itp.

Opublikowano
11 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Tu robię kopiuj wklej, a Ty chcesz abym oszczędzał czas wpisując wszystkich ręcznie? Serio?

No robisz kopiuj wklej i jeszcze powinieneś sprawdzać zdjęcia bo przecież ktoś mógł oszukać:)

Tak byś zrobił screen z tabeli w niedziele o 18 i wpisał na forum tylko punkt do klasyfikacji.

Mi poprostu lepiej rywalizować w rywalach, szybciej idzie to wlaczyc, mam wrażenie że leci więcej hajsu, wolę ducha bo można podpatrzeć gdzie się traci w zakrętach, jest tabela od razu z czasami a przecież zasady takie same jeśli chodzi o ! obowiazuja jak w grze dowolnej. Więc nie bardzo kumam czemu w rywalach nie można.

Opublikowano

Właśnie w jeździe dowolnej nie zapisało mi wyniku bez trójkąta bo ten gdzie wcześniej nie przejechałem czysto był szybszy ... 

Opublikowano
  • Autor

@Szymek Tabela pokazuje tylko tych których chcę? Bo jak nie to odpada. Najlepszy zapisany wynik jest bez wykrzyknika? Bo jak nie to odpada. A coś czuję, że on zapisuje najlepszy bez względu na wykrzyknik lub jego brak. 

Opublikowano

Tabela pokazuje czasy Twoich znajomych. Jakiś inny Twój znajomy musiałby dokładnie wiedzieć na jakim ścigamy się torze i jakim samochodem. Tu istnieje małe prawdobodobienstwo że ktoś by przeszkadzał. 

Co do czasów w tabeli to są uwzględniane tylko i wyłącznie te bez ! 

Zresztą sam wlacz jak będziesz mógł, ustaw sobie mojego ducha i zobacz jak to działa czy nie byłoby Ci wygodniej z tym wszystkim :lapka:

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Nie wiem jak tabela znajomych, ale ta ogólna pokazuje najlepsze czasy danej klasy samochodu na trasie, nie poszczególnych aut.

Opublikowano

Też jestem za tym aby się ścigać przez rywali. Dochodzą do tego duchy, które mogą niektórym pomóc i brak modyfikacji chyba pogody i nagumowania toru. 

edit: jeżeli jest jak @Mari4n pisze, to jednak chyba lipa z rywalami. Nie zauważyłem wcześniej.

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

do usuniecia

Edytowane przez __bercik07

Opublikowano

Jeżeli da się usuwać swoje czasy z rywali, to może jeszcze coś by z tego wyszło. Muszę to sprawdzić.

Edit: Nie widziałem nigdzie opcji usuwania swoich czasów z rywali.

Edytowane przez Mari4n

Opublikowano

nowy update czasu :)

2:27:253  __bercik07

kapuan.jpg

Edytowane przez __bercik07
up

Opublikowano

Jeżeli czas z rywali nie będzie liczony to chociaż ten wrzucę. 

2:32,093 Ins

280e82ab-a17d-4d99-ad8c-a6fcd8eff092.thumb.png.b40f66abdb17a1b7c630389942080b72.png

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jeśli chodzi o ułatwienie, życia @PiPoLiNiOto sugerował bym zasadę 1 screen i koniec.

Wrzucasz zdjęcie z czasem = dopisanie wyniku i taki już zostaje. 

Opublikowano

Coś się chyba zjebało po updacie. Trójkąt wskakuje mi czasem jak jadę środkiem drogi albo nie znika po przejechaniu mety. Wspaniałe ....

Opublikowano
2 godziny temu, Mari4n napisał:

Jeżeli da się usuwać swoje czasy z rywali, to może jeszcze coś by z tego wyszło. Muszę to sprawdzić.

Edit: Nie widziałem nigdzie opcji usuwania swoich czasów z rywali.

A co to zmienia ?

U mnie póki co 25.257

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Edit. 

Już nieważne :D

Edytowane przez Magik

Opublikowano
16 minut temu, Michał102 napisał:

Najs, ja już raczej dobijam do limitu ;)

Celuje w zejście poniżej 25. 

Opublikowano
42 minuty temu, Szymek napisał:

A co to zmienia ?

To, że gdyby znowu trafiła się Spa i auto klasy R tylko wolniejsze, to dopóki nie pobiłbyś swojego obecnego czasu w Ferrari, to nie zapisałby się w rywalach. Jakby dało się usuwać się usuwać swoje czasy, wtedy byłaby taka możliwość.

Opublikowano
43 minutes ago, Magik said:

Lekka poprawa

02:24,996 Magik

20231017_221000.jpg

Może utworzymy dwie oddzielne ligi... 

Bartg 2:26.325

cf0237c9-ba5b-40df-9e20-83bb040fc0d9.png