Opublikowano 28 marca28 mar Tylko na forum PE mozna przeczytac boomerskie projekcje, ze w cda nie znaja sie na gierkach.
Opublikowano 28 marca28 mar Tak samo jak tylko na forum PE ktoś umiera w środku gdy ludzie piszą, że dobrze się bawią przy gierkach wideło które z definicji powstają dla zabawy
Opublikowano 28 marca28 mar Ja olałem CDA, cena z czapy, a wielu autorów nawet niespecjalnie kojarzę. Jeszcze ten Witczak bóldupiec, wiem że jest już nie jest ściśle związany z magazynem, ale wciąż ta otoczka w okół magazynu raczej średnio mi pasuje.
Opublikowano 28 marca28 mar Witczaka bardzo szkoda imo , odleciał w dla mnie nieakceptowalne regiony, gość świetnie pisał o grach zanim poszedł w woke. No ale nie ma go już w czasopiśmie. Szkoda masy starych redaktorów którzy już nie piszą albo nie żyją (EGM). Młody narybek cieszy chociaż są to osoby raczej związane z Nintendo co jest trochę śmieszne bo obecnie w PSXE nie ma wielkich fanów Nintendo a w CDA jest teraz odchyłka w drugą stronę i mocny Nintendo tax xd No ale tam ewidentnie każdy ma swój świat. Na pewno z nowych niesamowicie wybija się UV, ma świetne pióro i profesjonalnie podchodzi do swojej pracy no ale to jest wieloletni redaktor z masą doświadczenia. No i CDA ma korektę, boli mnie brak tego w PSXE.
Opublikowano 28 marca28 mar CDA ma kwartał na pisanie i sprawdzanie txt. A w PE to działa „na wczoraj”
Opublikowano 28 marca28 mar Autor @Ukukuki no ja sobie wypraszam :P. Mamy korektę jak najbardziej, Marek dzielnie walczy z tekstami, z czasem też do specjali trafił i ogarnia, bo przy Amidze sami działaliśmy i pamiętam, że wyszło średnio.
Opublikowano 28 marca28 mar Jak ktoś narzeka na korektę to chyba nie kupował ikstrima i specjali za czasów łapusza. Od czasu The Return of Perez jest duża poprawa. Jasne, coś się zawsze zdarzy, ale na pewno nie wali już tak po oczach.
Opublikowano 28 marca28 mar W sumie jest zdecydowanie lepiej ale niesmak pozostał po nie tak odległych czasach
Opublikowano 29 marca29 mar W dniu 28.03.2025 o 20:45, Ukukuki napisał(a): W sumie jest zdecydowanie lepiej ale niesmak pozostał po nie tak odległych czasach Zły dotyk boli całe życie
Opublikowano 31 marca31 mar Autor Przy tym numerze dzień szybciej dostawa, ale zobaczymy, czy uda się wszystko rozesłać.
Opublikowano 31 marca31 mar Autor Finalnie na jutro Patroni za stówkę zostali, gdzie dodatkowo dojdzie PC Extreme. Dzisiaj kurier już mnie wyprzedził i nie wyrobiłem.
Opublikowano 31 marca31 mar Numer na 1 kwietnia już będzie u mnie? No Panie Prezesie, tym razem przeszedł Pan samego siebie
Opublikowano 31 marca31 mar W dniu 31.03.2025 o 12:47, Pix napisał(a): Numer na 1 kwietnia już będzie u mnie? No Panie Prezesie, tym razem przeszedł Pan samego siebie albo powtórne awizo
Opublikowano 31 marca31 mar Autor W dniu 31.03.2025 o 12:47, Pix napisał(a): Numer na 1 kwietnia już będzie u mnie? No Panie Prezesie, tym razem przeszedł Pan samego siebie Docelowo taki plan, żeby wysyłki wychodziły w poniedziałek. Zgadałem się ostatnio z drukarnią i oni w sumie - ciekawostka - w niedzielę robią dostawy do kolporterów, więc mają na przyszłość i do mnie wbijać. Teraz akurat mieli jednorazowo obsuwę i numer dojechał dzisiaj, stąd nie wyrobiłem wszystkiego rozesłać, ale jak opcja z niedzielą wypali to będzie git.
Opublikowano 31 marca31 mar W maju Silent Hill, w czerwcu SNES, do tego standardowe numery Szmatławca- będzie co czytać.
Opublikowano 31 marca31 mar Dużo tego jest. Ja za dzieciaka jakoś ominąłem PSX Extreme, chyba dlatego że w moim mieście powiatowym obok którego mieszkałem nie był kolportowany. 😄 Kupowałem tylko CD-Action, KŚ Gry i czasami Clicka. Podobają mi się te wydania specjalne szmatławca. A w regularnych wydaniach też zawsze znajdę coś ciekawego. Szczególnie w publicystyce.
Opublikowano 31 marca31 mar U mnie również nadane i czekam przy paczkomacie by być pierwszym w szeregu, który dostanie swój egzemplarz
Opublikowano 31 marca31 mar U mnie w skrzynce już dzisiaj. Mega podajarka, pan Perez napisał 4h temu że wysłane a tu już na miejscu Pokaż ukrytą zawartość A nie to jednak dopiero #330 doszło