Opublikowano 16 kwietnia 20168 l ktos mnie oswieci czemu estraklasy nie bylo dzis (i chyba nie bedzie jutro) na nc+?chodzi Ci o mecz pogoni z ruchem? Pierwszy piątkowy mecz (o 18.) jest zawsze transmitowany na EuroSport 2, drugi juz na nc+.Sobotnie i niedzielne wszystkie na nc+, a z poniedziałkowym nie jestem pewny, bo zwykle nie oglądam. Edytowane 16 kwietnia 20168 l przez tommi
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l Z 10 najlepszych meczow sezonu na moje oko 3-4 byly w poniedzialek :potter:
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Ja pierdziu Jak Lech to przegral to nie mm pytan. Przegral bo jak mozn zyebac prowadzenie 2:0 z przeciwnikiem, który gral tak słabo Jevtic porażka. Jedynie linetty coś pogral ;_;
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Linetty dal rade, gosc juz sie nadaje do mocniejszej ligi. Jak dobrze wypali na euro, to za grube melony pojdzie. Mnie jeszcze bola oczy po meczu Legii wczorajszym- kur.va, nienawidze ogladac takiego (pipi). Bezladna kopanina, zero jakosci. Wkur.via mnie to. Oni kur.va maja tupet zeby o lidze mistrzów mowić- ja pierd.ole, koło ligi mistrzów to to cos, co oglądałem wczoraj, nawet nie stało. Gdyby to nie był Chorzów, tylko Real, Barca czy inny Bayern, to by z 0:10 było pewnie. Z taka gra to nawet mistrzostwo nie jest ani trochę pewne. Lech tez zawiódł mocno wczoraj- liczyłem, ze oyebia wczoraj Piasta gładko i wszystko na to wskazywało, gdy nagle stanęli w miejscu i zaczęli sie prosić o wpierd.ol., az w końcu sie doprosili. Bardzo liczę na to, ze Lechia sie dostanie do pucharów, bo w końcu zaczęła grać tak, jak zawsze opowiadali w wywiadach, ze potrafią. Dobrze sie ich oglada, duży szacunek za ostatnie mecze. No i klub jest większy, bardziej medialny i wydaje sie stabilniejszy od Piasta, który bedzie moim zdaniem typowym jednosezonowcem i jesli mu przyjdzie grać w pucharach, to odpadnie pewnie z pierwszymi lepszymi cypryjczykami, a w lidze wyladuje na pół roku w strefie spadkowej, zwalniając Latala najdalej we wrześniu. Lechia daje nadzieje, ze jednak cos wiecej i w dłuższej perspektywie powalczy- dobrze byłoby dla wszystkich, gdyby dołączyli na stałe jako trzecia siła do Legii i Lecha. Edytowane 20 kwietnia 20168 l przez tommi
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Wszystko na temat dzisiejszego i ostatnich meczow https://twitter.com/Pan_Jozek/status/723971621946548224/video/1
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l mecz nudny jak flaki z olejem, 91min Guerrier strzela na wślizgu który wyglądał jakby się poślizgnął, a minutę później wyrównuje bramkarz Niecieczy. co ta grupa spadkowa to ja nawet nie wiem xD
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Piast nie odpuszcza jednak. Kur.wa, wystarczyło, ze pochwaliłem Lechię, to oczywiście od razu dali dupy po całości, i to wlasnie w najważniejszym meczu. Wole juz nic nie mowić lepiej...
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Zagłębie zrobiło swoje, teraz niech Piast wygra z Pogonią i zaczną się prawdziwe emocje
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l tez sie dziwie czemu nie odpuszczaja i od razu na starcie ligi nie daja mistrza legii
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Oho to juz ten etap rozgrywek gdzie Maidenowi sie przegrzewaja zwoje i narzeka ze inne druzyny nie rozkladaja nog przed jego klubem xd A Legia, jak to Legia, caly czas swoje. Lata mijaja a oni konsekwentnie wyciagaja rece po tytul......................................frajera sezonu
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Oho to juz ten etap rozgrywek gdzie Maidenowi sie przegrzewaja zwoje i narzeka ze inne druzyny nie rozkladaja nog przed jego klubem xd A Legia, jak to Legia, caly czas swoje. Lata mijaja a oni konsekwentnie wyciagaja rece po tytul......................................frajera sezonu Maiden przynajmniej takowe posiada.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Szkoda Zaglebia tylko 2-0. Słoiki z piatka w tył powinni do domu jechac.
Opublikowano 2 maja 20168 l lech slabiutki, ich kibice jak widze za punkt honoru postawili sobie nie dopuscic do zakonczenia spotkania
Opublikowano 2 maja 20168 l Mecz tak słaby, że sam się sobie dziwię że go oglądam, a kibice Lecha jeszcze gorsi, szczególnie doyebali do pieca rzucając racą prosto w Malarza. Edytowane 2 maja 20168 l przez MYSZa7