Opublikowano 2 października 20177 l bekowe sa te liga plus w canal plus, miodulski z niecale 2 miesiace temu gadajacy ze magiera to trener na lata i mandziara 2-3tyg temu zarzekajacy sie ze predzej zwolni 11 pilkarzy niz nowaka xdddd Nooo technicznie nie zwolnił Nowaka :D Tylko go przesunął na inne stanowisko :D
Opublikowano 2 października 20177 l Normalnie radosc bylaby wieksza.....ale to byl eaaaasyyy win :D Polskie FC Hollywood lezy i robi pod siebie Jak Górnik nie utrzyma formy, to gratuluję mistrzostwa ;) Akurat ta liga to troche takie wyscigi slepych z kulawymi, takze na stowe jeszcze wszystko sie zmieni 150 razy :D A Legia wydala oswiadczenie. Jak zawsze bardzo uwaznie beda przygladac sie sprawie xD .......pewnie do momentu az ucichnie
Opublikowano 2 października 20177 l "Jestem zaskoczony z powodu złośliwości naszych rodzimych mediów, w Polsce nikt w ten sposób nie kłamał. Prawda jest taka – po powrocie z Poznania, gdzie przegraliśmy 0-3, zostaliśmy otoczeni przez grupę siedemdziesięciu kilku kibiców. Ich przywódca podszedł do mnie i powiedział: „Trenerze, to nie ma związku z panem, tylko z piłkarzami”. Po tym kibice ominęli mnie, sztab szkoleniowy i krótko rozliczyli się fizycznie z naszymi zawodnikami. Gdy skończyli, wyrazili słownie swoje niezadowolenie z dwóch ostatnich porażek. To nowa i niezwykła sytuacja dla mnie, ciśnienie jest ogromne. Jednak ja nie zamierzam się poddawać i będę walczył o poprawę sytuacji, by być lepszym już po przerwie reprezentacyjnej"~ Romeo Jozak.
Opublikowano 3 października 20177 l Wyobrażam sobie, jak ich leją łysi z bluzami NSZ kolejnymi plaskaczami, a trener obserwuje z boku i myśli: "hm, niezwykła sytuacja". Kurde to jest za dobre. Legia musi więcej przegrywać. Dla dobra nas wszystkich. Edytowane 3 października 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 3 października 20177 l Pewnie chętnie dołączyłby się do linczu, ale nie wypadało. Poza tym dziewczynek się nie bije.
Opublikowano 4 października 20177 l Malarz też nie zostawił kolegów, po prostu pewnie akurat sikał za autokarem
Opublikowano 5 października 20177 l Borek to jedyny dziennikarz piłkarski w Polsce, który nie boi się swojego zdania, często nawet kontrowersyjnego. I za to go cenię, bo mówi jak jest, a nie jak wypada powiedzieć. Trzeba skrytykować to krytykujmy, trzeba pochwalić to chwalmy.
Opublikowano 16 października 20177 l Rozmowa motywacyjna dała radę, Legia pokonuje beznadziejną Lechię 1:0. Forma też zwyżkuje. Edytowane 16 października 20177 l przez Bartg
Opublikowano 16 października 20177 l Taka to zwyżka formy jak bezdomnemu dać dać karton i powiedzieć ze ma już dom . Doceniam sarkazm. Mioduski zachowuje się jak dziecko co się uczy jeździć na rowerze bez pomocy 3 kółek. Gdyby nie to że nasza liga to wyścig pijanego ze ślepym to bym powiedział że puchary Europejskie to byłby cud
Opublikowano 16 października 20177 l Coś link nie wszedł https://media.giphy.com/media/l378boHtZkEWvTcIM/giphy.gif Poziom ligi w tym sezonie jest przerażający, równie dobrze za 2 kolejki Korona może być liderem... Okazuje się, że podział punktów wcale nie jest potrzebny, stawiam, że na koniec sezonu przed podziałem drużyna z 8 miejsca będzie miał max 8 pkt straty do lidera i szanse na mistrza. Edytowane 16 października 20177 l przez Bartg
Opublikowano 19 października 20177 l -> Piłkarze Legii dostają z płaskiej -> Dominik Nagy udziela wywiadu, że bał się tego co tam się dalej wydarzy -> Stwierdza, że Legia to tylko przystanek i chętnie w przyszłości odejdzie do lepszej ligi -> Legia wytransferowuje go do drużyny rezerw Profit.
Opublikowano 24 października 20177 l Jednak stara "miłość" nie rdzewieje, przestroga dla Grosika Stare nałogi nie dają spokoju Łukaszowi Burlidze (29 l.). Piłkarz nękany przez dłużników na kilka dni zapadł się pod ziemię. W ostatnim tygodniu Burliga nie pojawił się na kilku treningach wicemistrzów Polski. W akcję poszukiwania piłkarza, z którym nikt nie potrafił nawiązać kontaktu, włączyło się też kilku kolegów z drużyny. Bez rezultatu – czytamy dziś w „Fakcie” i „Przeglądzie Sportowym”.
Opublikowano 27 października 20177 l No i po chu.j jest VAR w tej lidze skoro takie karne nie sa gwizdane?
Opublikowano 30 października 20177 l Moim zdaniem to nie kwestia VAR, tylko tego, że obsługują to jacyś ślepi byli sędziowie? No bo przecież 95% sytuacji analizowanych przez VAR jest czystych jak łza po 2-3-5 powtórce, a sama analiza trwa nieraz po 5 minut...
Opublikowano 30 października 20177 l Skorża już nie jest trenerem Pogoni Szczecin - ależ zjazd zaliczył przez ostatnie lata. A pamiętam, że jeszcze dawno temu wymieniało się go jako potencjalnego selekcjonera reprezentacji.
Opublikowano 4 listopada 20177 l piłkarze Jagiellonii nie wyszli na mecz z Płockiem.... (pipi)a z Płockiem.... Zobaczymy czy zje.bka w szatni od trenera pomoże....
Opublikowano 18 listopada 20177 l Środek obrony: Głowa, Wasyl w sumie 75 lat i doświadczenia więcej niż połowa ligowych obrońców razem wziętych ciekawe tylko jak z kondycją WasilewskiegoWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 listopada 20177 l całkiem dobre meczycho w Zabrzu, jak na warunki w naszej ekstraklasie. Na razie na remis 1:1