Opublikowano 13 lipca 20186 l Wisla dostała kroplowke i wyrok śmierci odroczony, miasto zabierze sobie pieniądze bezpośrednie od ekstraklasy za wynajem stadionu, to świetny uklad a Wisły biorąc pod uwagę, ze resztę pieniędzy zabiora inni wierzyciele. Jak szybko nie znajdzie sie bogaty głupi to Wisła skonczy jak Lks, Widzew, Polonia czy Ruch.
Opublikowano 13 lipca 20186 l Chyba dotrzyma słowa. Ciekawe, tylko ile jeszcze Górnik poczeka. Edytowane 13 lipca 20186 l przez chris85
Opublikowano 14 lipca 20186 l To 3-5-2 to jest trolling, nie mogą tak grać. Carlitos pięknie walczył dziś, będzie z niego pożytek.
Opublikowano 14 lipca 20186 l Legia nie odkrywa narazie kart i swoje dwie nowe super strzelby zostawia na wazniejsze mecze bo superpuchar w stolycy nikogo. A nie, jednak nie, oni grali xDDDDDDDDDDD
Opublikowano 15 lipca 20186 l Widze debilna moda na 3-5-2 dotarla wszędzie, Lech tez tak gral i w obronie tragedia byla.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Widzę kolejną drużynę 3-5-2 i utwierdzam się w przekonaniu, że nasze polskie ekipy po prostu nie potrafią grać w tym ustawieniu. Nie wiem, może to zbyt skomplikowane dla nich... W każdym razie wczoraj Legia w defensywie wyglądała tragicznie, wahadłowi nie ogarniają, że w defensywie muszą być jako boczni obrońcy, przez co wczoraj Arka robiła co chciała na skrzydłach. Postawa Kucharczyka przy Zarandii pokazuje, dlaczego od lat nasza liga ma słaby poziom i nasze zespoły nie potrafią przebić się w Europie.
Opublikowano 20 lipca 20186 l 10 min temu odpaliłem ten szołmastgołon nuda jak 150 troszke przysypiam ale jakoś tak lżej na serduszku
Opublikowano 20 lipca 20186 l Wraca „najlepsza” liga świata, także te cudowne przyjęcia piłki, ta wizja gry, te oddychanie rękawami po 20 minutach gry. No po prostu jak jej nie kochać na trzeźwo;)
Opublikowano 20 lipca 20186 l no przecież zrobił karnego..... A tak na serio to mój wewnętrzny janusz by mu mordę obił.
Opublikowano 20 lipca 20186 l Wszedłem do tematu ekstraklasy chyba pierwszy raz w życiu z nadzieją na bekę i nie zawiodłem się, nie pójdę dzisiaj spać smutny. Oglądać mecze ekstraklasy to jak oglądać patostreamy w internecie, ten sam poziom.
Opublikowano 20 lipca 20186 l Tego zyeba powinni w suce przewiezc na komisariat albo w karetce do psychiatryka. A dostanie z 4tyg platnego wolnego i wroci zeby tacy jak szejdj kibicowali mu przy nastepnych powolaniach. ZADANIOWIEC TROSZKE SREDNIA ATMOSFERE ZROBIL NA POCZATEK SEZONU
Opublikowano 20 lipca 20186 l Peszko, słaba psycha. Śmieć nie piłkarz. Niech już to coś kończy grać w piłkę.
Opublikowano 20 lipca 20186 l Co to za pijaczyna Co we łbie gówno ma Gówno z wódy domieszką Sławek Peszko
Opublikowano 21 lipca 20186 l Psycha jak zgredzi lub elita z cw xddd z tym kolesiem co go faulowal peszko mial pyskowke na instagramie w czasie mistrzostw na profilu ekstraklasy xdd
Opublikowano 21 lipca 20186 l 1 godzinę temu, Ficuś napisał: Psycha jak zgredzi lub elita z cw xddd z tym kolesiem co go faulowal peszko mial pyskowke na instagramie w czasie mistrzostw na profilu ekstraklasy xdd No to jeśli to prawda to komisja ma mocny argument by zrobić porządek z tym bandytą, ale wiadomo nikt tam jaj nie ma bo łapa łapę myję więc...
Opublikowano 21 lipca 20186 l https://m-sportowefakty-wp-pl.cdn.ampproject.org/v/s/m.sportowefakty.wp.pl/amp/pilka-nozna/767128/vendetta-peszki-bandycki-faul-na-novikovasie-zemsta-za-wpis-na-instagramie?amp_js_v=a2&amp_gsa=1&usqp=mq331AQCCAE%3D#referrer=https://www.google.com&amp_tf=Źródło%3A %1%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fsportowefakty.wp.pl%2Fpilka-nozna%2F767128%2Fvendetta-peszki-bandycki-faul-na-novikovasie-zemsta-za-wpis-na-instagramie