Opublikowano 10 maja 20195 l Eee tam, Legia zaliczy wpadkę, Piast wygra z Jagiellonią i będzie pięknie
Opublikowano 10 maja 20195 l niech spuszcza ten wrocławski klub sportowy bo patrzeć się na to nie da. A co za różnica kto będzie grał w pucharach jaK i tak niczego nie osiągną?
Opublikowano 12 maja 20195 l Hahahahah Pogon jak gwalci Pan Piast juz trzyma raczki na mistrzu, trzy chuye w bok od pana Piasta
Opublikowano 12 maja 20195 l Postawiłem na Legię, ale ucieszę się bardzo jak mi Pogoń ten kupon zepsuję. Paprykarze do boju!
Opublikowano 13 maja 20195 l Już tyle razy ten scenariusz był, że porażka Piasta w środę w Szczecinie mnie zupełnie nie zdziwi.
Opublikowano 15 maja 20195 l Idealne podsumowanie sezonu Niech dostaną w tym zarządzie i w tej drużynie kopa w mordę, że nie można wiecznie na farcie jechać.
Opublikowano 15 maja 20195 l grupa mistrzowska 4 mecze rownolegle walka o mistrza walka o puchary 2 gole=2 samoboje
Opublikowano 15 maja 20195 l Zabijcie tę ligę plz. Przecież Legia to wygra. Idę zobaczyć jaki kurs. Jak minimum 2 to brb idę postawić
Opublikowano 16 maja 20195 l 5 minut temu, Rozi napisał: Niezłe prostytutki. Jak przebierają w absztyfikantach. Najpierw planowali się wypiąć dla Lechii, ale się rozmyślili, teraz Piast.