Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 18.03.2025 o 09:24, Figuś napisał(a):

o utrzymanie jestem spokojny

:drakeyeah:

1 godzinę temu, Bartg napisał(a):

Ale to chodzi :obama:

no fajnie fajnie choć nie brakowało słabych momentów, ale też pojawiło się to czego od dawna nie widziałem, czyli pragmatyzm w grze

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 780,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Mecz Jagi był tragiczny, i źle to wygląda przed pojedynkiem z Betisem i Krakowską Wisłą. Kibice Jagi za doping i ich frekwencje to szacunek

Opublikowano

I tak to się kręci w tej naszej ekstraklasie... Mówiłem w grudniu, że skazywanie Śląska na spadek jest przedwczesne. Długo nie trzeba było czekać - kilka wiosennych kolejek i obecnie wrocławianie mają tylko trzy punkty straty do bezpiecznego miejsca. Będzie ciekawie - zarówno w kwestii walki o utrzymanie, jak i o mistrzostwo. Raków jutro może odskoczyć, ale jak znam naszą piłkę to będzie zwycięstwo Zagłębia albo remis. 

Opublikowano

Raków wygrał i niestety raczej wszystko wskazuje na to, że tego nie wypuszczą. Szkoda bo życzyłem Jadze obrony tytuły po takiej kampanii w Europie.

Górnik niestety się znowu sfrajerzył i przegrywamy wygrany mecz :(

Opublikowano

Niby jeszcze 8 meczów, z tego co widzę. Do zdobycia lub niezdobycia jeszcze 24 punkty. All I'm saying, to jeszcze nie jest przesądzone, że Śląsk nie skończy sezonu nad Legią.

Opublikowano

Nie wiem czym ich Sopic nastraszyl, ale biegają aż miło. Trzecie zwycięstwo Widzewa do zera obama

Opublikowano

ten remis Jagi jak porażka, wychodzi na to że albo zmęczenie sezonem chociaż przebiegli więcej niż piłkarze Piasta, lub zmiennicy jak np Fadiga nie dają odpowiedniej jakości

Opublikowano
W dniu 5.04.2025 o 10:05, Bartg napisał(a):

Nie wiem czym ich Sopic nastraszyl, ale biegają aż miło.

nie tyle Sopić co walka o kontrakty ;)

ale oddając cesarskiemu co cesarskie to widać że chłopaki mają oddaną decyzyjność bo z końcówki niedźwiedzia i mysliwca poza trzecią jebaną tercją strzelać nie kazano, widać więcej prostej piłki