Opublikowano 31 stycznia 20169 l Jak chcesz ostre to bierz Strongi i tyle. Ja się przymierzam, żeby zamówić sobie w necie jakieś fajne ostre chipsy. Chciałbym te Takie's fuego, ale na allegro nie ma, a na ebay czy amazonie nigdy jeszcze nie kupowałem. Ale są takie o smaku habanero i jadłem kiedyś podobne w Tesco jak importowane towary były i była moc. Tylko to kosztowny interes by był zapewne. Czemu nie ma na rynku naprawdę ostrych chipsów
Opublikowano 17 lutego 20169 l Polletzam. Co prawda rozmarynem bardziej pachną niż smakują, a w składzie jest też cebula w proszku, która właściwie jest tu bazą, ale jednak jest ten ziołowy twist wyczuwalny.
Opublikowano 17 lutego 20169 l oo, te przysnacki są ogólnie zaje'biste, rozmaryn wczoraj jadłem i 9/11
Opublikowano 24 lutego 20169 l Gdzie takie czipsy Tokar kupiłeś? Trza bedzie spróbować. W Biedronce nie widziałem
Opublikowano 24 lutego 20169 l Autor W żabce tanie pringlesy, chyba coś około 6 zł za dużą paczkę. Wziąłem oryginalne solone i weszły całe na raz, chociaż zawsze jem duże chipsy na dwa razy. Polecam bardzo!
Opublikowano 24 lutego 20169 l Tylko Hot & Spicy Nic innego z chipsów nie smakuje mi teraz przez Hot & Spicy
Opublikowano 24 lutego 20169 l W dniu 24.02.2016 o 18:32, Cosmos napisał(a): W żabce tanie pringlesy, chyba coś około 6 zł za dużą paczkę. Wziąłem oryginalne solone i weszły całe na raz, chociaż zawsze jem duże chipsy na dwa razy. Polecam bardzo! Pringelsy to nie czipsy!1111
Opublikowano 24 lutego 20169 l W dniu 17.02.2016 o 19:27, c0r napisał(a): oo, te przysnacki są ogólnie zaje'biste, rozmaryn wczoraj jadłem i 9/11 jak dla mnie przysnacki - czosnkowe - bardzo dobre, wręcz świetne rozmaryn - ok, może być (mimo że mocno propsuje rozmaryn ogolnie) bekon - meh, dosyć nieokreślony smak, bez szału przyznam że bo wielkim pozytywnym zaskoczeniu przysnackami czosnkowymi kupiłem rozmaryn i bekon i te 2 ostatnie smaki były jedynie średnie
Opublikowano 24 lutego 20169 l No dla mnie rzeczywiście czosnkowe najlepsze, ale rozmaryn też cholernie daje radę.
Opublikowano 25 lutego 20169 l pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ... szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki
Opublikowano 25 lutego 20169 l W dniu 25.02.2016 o 12:56, c0r napisał(a): Nooooo szakalaka zaje'biste, za to nie polecam pieczonych żeberek również nie polecam, kupiłem kiedyś i były ohydne
Opublikowano 26 lutego 20169 l pieczone żeberka to w cholerę specyficzne chipsy i mało komu kogo znam odpowiadają. ten słodki posmak da się zdzierżyć na początku ale jak chcę zjeść całą paczkę to nie daję rady.
Opublikowano 27 lutego 20169 l Fun Pops paprykowe to jest jakiś cud smakowy. Do tej pory jadłem tylko pieprzowe.
Opublikowano 2 marca 20169 l Ostatnio jadłem Maczugi keczupowe 80g. Po niecałej połowie paczki czułem chemię w gębie, to nie to samo, co kiedyś. Wczoraj w Kauflandzie kupiłem trzy paczki Lays'ów 150g 2.29 za jedną paczkę. Na razie zjadłem tylko karbowane cebulowe, jak dla mnie niezłe.
Opublikowano 3 marca 20169 l Moj prog pikantnosci czyli pali jape ale lyk piwa/coli zmywa wszystko idealnie. I nawet dupa nie piekla na drugi dzien. Polecam, 3,50 w zabce po promocji.
Opublikowano 3 marca 20169 l uwielbiam ten sos, więc chipsy właśnie stały się punktem obowiązkowym do testowania.ontopic : te chipsy z batata, które są w tym tygodniu w lidlu - cudowne.
Opublikowano 4 marca 20169 l te crunchipsy słabe jak dla mnie, nie chodzi o ostrość tylko ogólnie szału nie robią.
Opublikowano 5 marca 20169 l Wczoraj spróbowałem tych chipsów batatowych z Lidla i przyznaję - zacne są.