Opublikowano 9 lutego 20196 l Autor Maczugi i curly nadal się na rynku trzymają. A ja polecam chipsy karbowane z lida o smaku grillowanego steka. Miłe zaskoczenie.
Opublikowano 9 lutego 20196 l 4 minuty temu, Grabek napisał: A te kulki orzechowe ze starfoods? Jerzu co to byl za sztos ale mordę to zaklejały jak cement
Opublikowano 9 lutego 20196 l 28 minut temu, Grabek napisał: A te kulki orzechowe ze starfoods? Jerzu co to byl za sztos Nie przepadam za orzechowymi smakami ale akurat te kulki byly bardzo spoko, jak zreszta wszytkie smaki od star foodsa z tamtej serii. Curry? Nawet mi ich nie zal.
Opublikowano 9 lutego 20196 l A nie było kieczupowych Curly, czy coś takiego? Coś kojarzę, że inny smak się pojawił. A te Star Foods orzechowe to faktycznie jak mordoklejki, w zęby wchodziły ładnie.
Opublikowano 11 lutego 20196 l coś takiego mnie dziś spotkało jak byłem w sklepie po swoje artefakty przegrywu czyli chipsy i cole Szkoda że nie Lays Pstrąg
Opublikowano 11 lutego 20196 l te ostre+limonka to tylko zmiana nazwy zwykłych strongów czy faktycznie nowy smak?
Opublikowano 11 lutego 20196 l Nie brałem ich, nie wiem Swoją drogą ile bym dał żeby to złoto wróciło
Opublikowano 12 lutego 20196 l Dobre nie były skoro o nich zapomniano. Krakersy tylko Lajkonik a nie jakieś wydziwiane ziemniaczane
Opublikowano 12 lutego 20196 l Ja u siebie tego nigdzie nie mogę znaleźć, a były spoko, zwłaszcza w takiej cenie:
Opublikowano 15 marca 20196 l Pamiętam star foods serowe z dzieciństwa chociaż to na fotce to nowsza wersja ale smak ogarniecie? Pysznie serowy. Ciężko opisać - kto jadł wie o co chodzi. Dzisiaj spróbowałem I to jest ten smak + chrupkość grubego chipsa od Lays. Polecam gorąco fanom tego smaku. Cała paczka poszła na raz - GOTY! Edytowane 15 marca 20196 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 16 marca 20196 l Star i Hyper można jeszcze dostać w osiedlowych sklepach, albo Samach, jesli gdzieś się uchowały.
Opublikowano 17 marca 20196 l No wjechała cała paczka od razu, jeden po drugim jak w transie. Chrupkość idealna - twardość w sam raz. Smak sera od razu mi siadł - nie nachalny i nie naładowany glutaminianami. Mógłbym jeść codziennie. Inne smaki z pewnością sprawdzę. Jakieś dipy się je do tego? Bo ja słabo obeznany.