Opublikowano 9 lutego 20241 r @Suavek nie różniły się czasem gramaturą? Bo lidl albo biedra mają jakieś niestandardowe masy paczek np. lejsów
Opublikowano 9 lutego 20241 r Nie, w obu przypadkach porównuję opakowania 200g. Kilka tygodni wcześniej Lidl miał jeszcze opakowania 130g. Ale od nich zarówno 130, jak i 200 były bardzo dobre. W biedrze kupiłem dwa opakowania 200g i oba były nijakie.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Z Dealz u mnie na wsi wpadłem ostatnio na importowane z Chin Pringelsy o smaku wodorostów (nie wiem czy smakowały wodorostami, ale miały lekki posmak w stylu wasabi), rakowe bardzo ostre (nie były zbyt ostre) i krabowe średnio ostre (tych nie próbowałem). Były całkiem dobre, choć na minus cena 12 zł za 110g, ale jak ktoś lubi sobie poeksperymentować to chyba warto. Edytowane 12 lutego 20241 r przez mugen
Opublikowano 12 lutego 20241 r W Żabce kupiłem, raczej drugi raz nie wezmę bo drogie i smak w sumie „dziwny”. Kurla otworzyli tą żabkę pod blokiem i wydaje się na żelki i inne pierdoły kasę
Opublikowano 13 lutego 20241 r Mi te laysy dobrze weszły. Ciekawa koncepcja, nie powiem. Ale też za często bym po nie sięgał, raczej ciekawostka
Opublikowano 13 lutego 20241 r @grzybiarz co to za smak? Skądś to kojarze ale nie mogę sobie przypomnieć co to.
Opublikowano 13 lutego 20241 r 6 godzin temu, PiotrekP napisał: @grzybiarz co to za smak? Skądś to kojarze ale nie mogę sobie przypomnieć co to. Trufla z pieprzem Ale smakowało jak czosnek
Opublikowano 13 lutego 20241 r Truflowe zajebiste, ale te hiszpańskie z Dealz. Zapomniałem nazwy, polecałem tu kiedyś.
Opublikowano 13 lutego 20241 r Zamówiłem na próbę. Te środkowe przyjemnie ostre z nutką limonki. Natomiast groszek z limonką to coś co przy pierwszym kęsie wydaje się dziwne ale z każdym kolejnym to wchodzi jak złoto. Reszta czeka na swoją kolej.
Opublikowano 13 lutego 20241 r W dniu 8.02.2024 o 14:01, Mejm napisał: Dobra juz wstal. Wlasnie je jem i to sa zdecydowanie najmociejsze ze zwyklych sklepowych. Nawet sie lekko upocilem. Spokojnie mozna by je dac do Ostre. Namówiłeś, faktycznie lekkie szczypanie w język czuć, ale nie jest to poziom nawet najsłabszych buldaków. W smaku też dobre, ale 8,99zł za ziemniaki z przyprawami to jakaś pojebana akcja, raz na rok mozna zjesc.
Opublikowano 22 marca 20241 r Znalazłem wczoraj w Lidlu bekonowe Pringlesy. Do tej pory jedne z moich ulubionych chrupek. Ale kurczę tym razem nie dość, że cena znowu w górę, to jeszcze coś się w nich zmieniło. Posypka spoko, ale same chrupki o jakiejś innej konsystencji. Jakieś bardziej kruche, łamliwe, bardziej jak prażynka, aniżeli chrupki chips, jak do tej pory. Szkoda. Kiedyś brałem masowo te tuby, a teraz to już nie warte tej ceny. Plus ten, że mniej będę tego wcinał, bo i pokusa mniejsza.
Opublikowano 22 marca 20241 r Chipsy? Od dawna tylko jak jest jakieś promo, bo 8-9zł za paczkę to Choć ostatnio dałem dychę za Pringlesy hot& spicy i całkiem strawne były.
Opublikowano 22 marca 20241 r Teraz była promocja w kaufland giga paczka Lay's za 7,77 zł, ale chyba trzeba mieć ich kartę wiernego członka. Edytowane 22 marca 20241 r przez Shankor
Opublikowano 27 marca 20241 r Nie chipsy, ale właśnie odpakowałem w robocie i kurczę, dobre. Świetna posypka w porównaniu do innych "chlebowych" przekąsek. W Dealz były, nawet w promocji małej. Szkoda, że mi nie po drodze, bo gdybym wiedział, to bym więcej kupił.
Opublikowano 27 marca 20241 r Od siostry dostalem dwie paczki takis, podobno szał na to jest teraz, smakuja jak zwiniete w rulon naczosy, nie rozumiem fenomenu
Opublikowano 27 marca 20241 r Wczoraj jadłem, całkiem smaczne jednak odrobinę zbyt słone. Co do chrupkości to faktycznie jest to rulonik kukurydziany.
Opublikowano 27 marca 20241 r W dniu 4.02.2024 o 20:57, D.B. Cooper napisał: Ser z Cayenne to jakaś nowosć? Sztos były Morda cała upocona Szkoda tylko że serowości zdecydowanie bliżej do zsiadłego mleka niż smaku z cheetosów lub nachosów.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r W dniu 27.03.2024 o 11:49, Shen napisał: Od siostry dostalem dwie paczki takis, podobno szał na to jest teraz, smakuja jak zwiniete w rulon naczosy, nie rozumiem fenomenu To są wersje europejskie chyba, ani jakoś dojebane ostrością ani smakiem. Jak weźmiesz amerykańskie Fuego niebieskie ostro-kwaśne to ciężko dojeść pół paczki tak wykręca.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r Lepiej by dali klasyczne cheetos flamin hot zamiast takich wymysłów. Doritosy gówno najgorsze, chyba najgorsze nachosopodobne, ale nie ma co się dziwić jak tam nawet tłuszcz palmowy dają xd
Opublikowano 7 kwietnia 20241 r Autor Była drama o ten tłuszcz palmowy (że w stanach nie dają, a w Polsce tak) i chyba zmienili, choć nie jestem pewien.