Opublikowano 9 września 20222 l Dyson Sphere Program Ale to jest sztos, nie wiem jak mi taka perełka umknęła, że dopiero teraz ją odkryłem
Opublikowano 6 grudnia 20222 l Gra / gral ktos w Genshin Impact? Odpalilem i calkiem spoko sie wydaje na niezobowiazujace relaksacyjne sesje
Opublikowano 6 grudnia 20222 l Siostra to od dłuższego czasu męczy ale na telefonie. Z tego co widziałem spoko gierka ale nie dla mnie.
Opublikowano 6 grudnia 20222 l Dopiero zaczalem, nie wiem co tam jest dalej, moze nie pogram dlugo Taki ma vibe Breath of the Wild jak na razie bym powiedzial
Opublikowano 8 grudnia 20222 l On 9/17/2022 at 12:43 PM, nievil said: Quake remaster z takimi ustawieniami ekranu: 10/10 Jeszcze lepsze w 3440x1440p
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Callisto protocol, snowrunner, cyberpunk chociaż ten ostatni trochę mniej bo mam jakiś problem z modami po ostatnim update i niechce mi się na nowo instalować tych wszystkich modow jak i gry ogólnie mam jeszcze na kompie elden ring, ESO i nie mam czasu w to wszystko grać
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Callisto protocol plus Castlevanię na Steam Deck. Zapomniałem jaka ta seria jest dobra a gierki z GBA są mega.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 2 dni temu skończyłem The Quarry, aktualnie NFS Unbound, od jutra Wiesiek, a w między czasie 3D Mark [emoji16][emoji16][emoji16]
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Valheim. Co to jest za tytuł Prawdziwa heroina wśród gier. Znowu backlog się nie zmniejszy przez najblizsze tygodnie
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Czasem mam taki nagły styk na odpalenie czegoś sprzed lat. Ostatnio dopiero skończyłem Baldura jedynkę, a dziś kupiłem za całe 3.90 zł Septerra Core (klucz do steama ze sklepu) z 1999 roku. Kojarzyło mi się to z dość trudnym turowym jRPG w klimacie post-apo, pachnącym trochę slamsami i klimatem z FF7. Ostatni raz miałem z tym styczność w liceum, na płycie z jakiejś gazetki. Włączyłem, pobiegałem. Grafa mi nie przeszkadza (izometryczne Diablo-like dla mnie do dziś mają urok), pełen voice over w rozmowach z NPC, przejrzyste statsy, ekwipunek i system walki. Coś czuję, że spędzę parę godzin, ale nie wiem czy starczy woli do skończenia. Walki są bardzo ślamazarne, a kojarzę, że później bez grindu będzie bardzo ciężko nadgonic lvl wrogów. Anyway, szkoda, że to nie wyszło na konsole w jakimś rimejku. Motyw warstw społecznych, zrzucania odpadków z bogatej góry do biednych slamsów to trochę jak Midgar.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Dobra giera, spędziłem przy niej dobre kilkanaście godzin. ArtMoney na PC robi swoje, wtedy nie ma potrzeby irytowania się lvl wrogów. To nie konsola
Opublikowano 19 czerwca 20231 r Ja też dokarmiam nostalgię, na steama wjechał Dungeon Siege oraz C&C3 Tiberium Wars