Opublikowano 24 stycznia 201015 l Ciagle W:ET (ta gra sie nie starzeje i nie nudzi), a niedawno zainstalowalem ponownie UT2004. Eh, nie ma to jak zabawa flakiem... Nie wiem jak ty, ale mi ciężko było znaleźć było serwer bez botów, w ogole jakikolwiek serwer z żywymi ludźmi. wszystkie apdejty, pacze, (pipi)ze zrobiłem i nic. teraz przez rok już gra sie kurzy na półce. ty nie masz takich problemów, czy robisz sobie ustawki z ludzmi poprostu ? Gram juz prawie 5lat w ET i tylko na modzie ET pro ver.3.2.6 z patchem 2.60b (czyli najnowszym)do ET. Co sie tyczy serwerow to mam pare ulubionych na ktorych czesto bywam i na pustki nie narzekam. Tu masz pare IP do serwerow: Crimson-Soldiers 78.47.103.66:27960 Crimson-Soldiers Rzadziej odwiedzany, ale glownie sluzy nam do robienia roznych specjalnych eventow. Jak np. tylko zimowe mapki, letnie, wieczor z baserace itp 78.47.103.67:27960 Hirnot 188.40.88.103:27960 Hirnlos 188.40.88.104:27960 Demolition Center 195.242.215.120:27960 Zawsze rowniez mozesz poszukac innych serwerow na Splatterladder: http://et.splatterladder.com/?mod=serverlist&gamemod=etpro&order=player Milego fragowania. Edytowane 24 stycznia 201015 l przez Paliodor
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Kur.wa, ET to był giera, aż sobie zaciągnę znowu i poinstaluję <ok>. need a medic.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l W ferie jest troszkę czasu na granie po siecie to właśnie się Counter-Strike ze Stema ściąga i pragnę także zobaczyć, czemu wszyscy tak to Enemy Territory wychwalają. Aktualnie Borderlands.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Nic się nie postarzała <3. Tylko chu.jowo że tak dużo serwerów z xp save jest i mało klasycznych kampanii z 6 podstawowymi mapami : (. Nie mogę mojego kochanego fuel dump trafić ; /.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Nic się nie postarzała <3. Tylko chu.jowo że tak dużo serwerów z xp save jest i mało klasycznych kampanii z 6 podstawowymi mapami : (. Nie mogę mojego kochanego fuel dump trafić ; /. Akurat jesli chodzi o Fuel Dump, to moge polecic serwer Crimson-Soldiers (78.47.103.66:27960), 10 rund FD only xp save. Serwer nalezy do community o tej samej nazwie. Dzialamy juz od przeszlo 5 lat i nie narzekamy na zainteresowanie. Za najlepszych czasow mielismy 3 serwery pelne ludzi. Aktualnie czasem sa pustki, ale w wiekszosci przypadkow jest nadal dosc gwarno na serwie. Okazjonalnie organizujemy tez rozne eventy na naszym trzecim serwerze ale o tym mozna sie dowiedziec na naszym forum, ktorego link znajduje sie w mojej mniejszej sygnaturce. A tak przy okazji to w tym roku ET skonczy 7 lat od kiedy zostalo wypuszczone na rynek, w dodatku zupelnie za darmo. Edytowane 25 stycznia 201015 l przez Paliodor
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Tylko żebyś się nie zdziwił tym ET. Ta gra ma chyba z 10 lat No przeca, że wiem . Darmowy multiplayer mod do RTCW, wydany właśnie 7 lat temu. Bodajże pierwsza gra w którą tak dobrze zaimplementowano podział na klasy, ale może się mylę. Doszedł Fallout 3, niby Oblivion na Pustkowiach, ale jak zobaczyłem Megatonę, przypomniał mi się Stary Obóz z Gothica i się zakochałem .
Opublikowano 6 lutego 201015 l Mass Effect 2 Gram na karcie graficznej, której gra według twórców nie obsługuje, har har har !!!!1!one!! (gf 7300 gt).Do tego w pełni komfortowo.
Opublikowano 7 lutego 201015 l Fahrenheit albo Indigo Prophecy. jedna z najlepszych przygodowek w jakie grałem.
Opublikowano 8 lutego 201015 l Właśnie kurier dostarczył Bioshocka 2, znikam na tydzień EDIT: Aktywacja o północy Edytowane 8 lutego 201015 l przez ako
Opublikowano 8 lutego 201015 l Po skończeniu krótkiego Call of Duty Modern Warfare 2 przyszedł czas na Battlefield:BC2 Beta
Opublikowano 9 lutego 201015 l Yessss, Bioshock 2 aktywowany, i po godzinie grania stwierdzam z całą pewnością - ta gra jest wielka. Jaram się jak małe dziecko Do zobaczenia w multi jak tylko skończę single. Raz. Dwa. No może 3 razy
Opublikowano 9 lutego 201015 l Po skończeniu krótkiego Call of Duty Modern Warfare 2 przyszedł czas na Battlefield:BC2 Beta Skad wziac cd key do tego aby to dzialalo ? EA rozdaje czy trzeba innej metody ?
Opublikowano 9 lutego 201015 l Polecam przejrzenie topicu o grze. Zapewne tam kryje się odpowiedź!! [pro tip] szukaj adresu strony na której są klucze [/pro tip]
Opublikowano 10 lutego 201015 l Po apgrejdzie PeCeta nadrabiam zaległości, Dirt 2, GTA IV (O MAMO! JAK SIĘ JARAM TĄ GRĄ, SZOK) a za niedługo NFS Shift ;D