Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 336,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Torchlight :good:

Fallout 3 (drugie przejście)

Burnout Paradise Ultimate Box ^^

Devil May Cry 4

generalnie w sam raz na wcześnie zakończoną sesje :D:D:D

Opublikowano

Kopię zady badassom w Oni (gra stara, ale graficznie nadal stoi na poziomie) oraz bawię sie w Brusali w Jade Empire.

Opublikowano

Star Wars The Force Unleashed - ch.ujowe to ale wciąga nawet, przyjemnie jest czasem się odstresować i pokosić mieczykiem świetlnym, a początkowa sekwencja gdy się Vaderem chodzi (pierwszy level, więc to nie jest spoiler gambety) wymiata :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ninja Blade

Stalker Cien Czernobyla

Stalker Zew Prypeci

mam co robic :D

Opublikowano

Kupiłem se Warhammer: Mark of Chaos za jakieś śmieszne 29pln i teraz w to pykam w oczekiwaniu na premierę BF:BC2 :D

Opublikowano

Ja aktualnie Majesty 2 męczę na starym PC :D

Opublikowano

Coś wzięło mnie znów na "starocie" i zainstalowałem Duke Nuke 3D z high definition packiem, a także Deus Ex.

Jest jeszcze SHOGO, ale nie mam póki co na niego czasu...

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Obecnie na przemian Dead Space i Prince of Persia 2008 ^_^

Opublikowano

W końcu w coś zagrałem na poczciwym już piecu - Fear 2(dobre!) i niedługo AvP.

Opublikowano

Beyond Good & Evil.Kuurde, ale giera. Jesli ktoś polubił Raymana, to tę grę pokocha.

Opublikowano

Wiedźmin w wersji rozszerzonej, mega gierka, strasznie fajny klimat, nie to co w Gotiku 3, w którym fabuła mnie krótko mówiąc w(pipi)iała. No i można hędożyć panny!

Opublikowano

Wiedźmina aktualnie przeplatam... Call of Juarez BiB ;D Jakoś tak się złożyło, że gram w rodzime produkcję, na dodatek ich poziom mnie bardzo zadowala (CoJ ma świetny klimat, a i sama fabuła fpytę, nie lubię westernów, a tu proszę już prawie 6h z życiorysu wycięte).

To taki mały update :D

Opublikowano

Doom 3 mnie wciagnal nieziemsko

Opublikowano

CnC 3 Tiberium Wars (na Czwóreczkę się nastawiam :D)