Opublikowano 3 lutego 201312 l Heh, no niestety beka, ale na SFD to normalka. Oczywiście, że XM nie ma racji, 75 kg przy takim wzroście (i niskim BF oczywiście) to jest ładna, troszkę podpompowana sylwetka. Ba, w tak odmiennym sporcie, jak jakieś MMA, taki stosunek wzrostu do wagi to wręcz normalka. Delikatny klocek to się zaczyna przy takim wzroście pewnie przy 85-90 kg mięśni, a i tak co kto lubi, wcale nie staje się taka osoba z automatu ociężała i powolna, o czym zresztą w innym temacie już była mowa. Edytowane 3 lutego 201312 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 3 lutego 201312 l 75 kg przy wzroście 170 to uważam, że waga idealna. nie za dużo, nie za mało. niski poziom tłuszczu i będzie konkretnie. chociaż i tak chvjowo bo kruciak
Opublikowano 3 lutego 201312 l W dniu 3.02.2013 o 00:38, sosnaa napisał(a): chociaż i tak chvjowo bo kruciak Taki już gen.
Opublikowano 4 lutego 201312 l W dniu 3.02.2013 o 21:54, Sig napisał(a): tylko nie rób przysiadów ze sztangą bo się skurczysz jeszcze do 160 110x8 w tym momencie.
Opublikowano 4 marca 201312 l Jak dlugie cykle miales i jakie dawki - zdradzily cie zakola. Powiem krotko, jakby krecili ekranizacje kajko i kokosza to moglbys zagrac lamignata. Dobra forma, propsy leca. Na banicji chlopak nie marnowal czasu, widze krew, pot, lzy i piers z kuraka. W dniu 15.02.2013 o 15:03, czort napisał(a): Dostanę born to fit? Ile du.p zarywasz w sezonie wakacje na basenach? Szacunek.
Opublikowano 4 marca 201312 l Wujek, no właśnie tylko garstka osób potwierdzi to, że była u mnie dieta i suple. Co prawda ilość specyfików przez 2 lata była znacząca w diecie ale nic mocniejszego poza kreatyną, nie brałem. Pewnie sobie jaja robisz, bo nie postrzegam siebie jak dużego. Nie powiem, miałem kasę więc ładowałem w żarcie i suple. Dziennie kura, jaja, tuńczyk, ryż, makaron, twaróg i jakieś poboczne (pipi)ety. Jednak soku nie tknąłem. Szkoda mi własnych, dobrze pielęgnowanych jaj Zakola rodzinne. Edytowane 4 marca 201312 l przez ChevChelios
Opublikowano 5 marca 201312 l Nie no jaja sobie robie, zazdroszcze lapy - kocur na schwal jestes. Tez sobie obiecuje, ze kiedys bede wygladal jak kolega od fotki w gaciach ale co na wiosne i lato przytyram diete, aeroby i sztange to na zime zla dieta mnie pasie i na wiosne wracam do punktu wyjscia. W tym roku bedzie inaczej - zmotywowales mnie.
Opublikowano 5 marca 201312 l ale ryj ci zalalo (*) Przez 2 dni zastanawialem sie kim jestes xD Aha, cwicz barki bo troche wasko. Edytowane 5 marca 201312 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 marca 201312 l Morda zalana w czasie 90kg, obecnie spadło do 86. Barki to pięta achillesowa, wybity jeden i drugi plus spory problem ze stawem w prawym. Robię tyle ile mogę. Predyspozycje do dużych łap, więc je naginam, to samo z kitami. Nie patrzę na całokształt w sensie, proporcje - bo takie rzeczy to są ważne jak się jest pro kulturystą. Mnie wystarczy, jak osiągnę sylwetkę Adkinsa.
Opublikowano 5 marca 201312 l uśmiejesz się, ale mam nawet licencję instruktora. rozmawiałem zarówno z zawodnikami, jak i pospolitymi koksiarzami, ale z tym określeniem się chyba nie spotkałem jeszcze. przynajmniej nie pamiętam. próbuje to wygoglować i nic. z mułem czy kapturem nie ma problemu. Edytowane 5 marca 201312 l przez Kazub
Opublikowano 5 marca 201312 l Heh, no ale widzisz, że reszta pakerni skumała btw. ale zakwasy leżeć źle, siedzieć źle. Edytowane 5 marca 201312 l przez ChevChelios
Opublikowano 5 marca 201312 l W dniu 5.03.2013 o 19:26, ChevChelios napisał(a): Kazub i Ty jesteś born to fit? :blum1:
Opublikowano 5 marca 201312 l Z Kazubem się znamy i jak zwykle no offence chłopcy z pakerni zawsze w miłej atmosferze.
Opublikowano 6 marca 201312 l Tutaj rok czasu w domowych warunkach, ławka, sztanga, hantle i podstawowe ćwiczenia z wolnym ciężarami.