Opublikowano 14 lipca 20159 l Ja (pipi)ę chciałbym mieć taki biceps w połowie jak ona i triceps choć w 1/5. Fajna laska na imprezy jako ochroniarz.
Opublikowano 14 lipca 20159 l Duzy bic nie zawsze czyni ochroniarzem, chyba ze ma tylko wrazenie robic.
Opublikowano 14 lipca 20159 l Podobają mi się umięśnione dziewczyny, nawet z mocno wyrzeźbionym brzuchem... ale ta na zdjęciu to raczej nie jest dziewczyna.
Opublikowano 17 lipca 20159 l Foty już nie ma, ale macie tu do niej profil na fejsiku. https://www.facebook.com/aga.kikus Ona jest z wrocławia, wujaszek uważaj tam:)
Opublikowano 17 lipca 20159 l Ja wiem, że z fejsa znajomej, znajoma, albo w ogóle kuzynka, Aga Kukis (co (pipi)a?), ale to Heidi Vuorela, szwedzka fitness'ka (kulturystka?) ---> https://instagram.com/heidi_lady/ grzybiarz, ogarnij sie -_-.
Opublikowano 17 lipca 20159 l Każda baba jaką widzę na teściu wygląda z twarzy jak Arnold a tutaj zdrowa ładna kobieta.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Może chce urodzic dziecko z dobrą klatą Każda baba jaką widzę na teściu wygląda z twarzy jak Arnold a tutaj zdrowa ładna kobieta. Fakt tez mnie dziwi ze jakoś uniknęła męskich rys
Opublikowano 18 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014. Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zadowoli ruszam na siłownie i masuje. Zerwałem ze słodyczami i wielkim żarciem na weekend i trzymam dobre nawyki a tak mi się wydaje. Możecie już hejtować ekoledzy. Edytowane 18 lipca 20159 l przez 2razyjot
Opublikowano 18 lipca 20159 l @Szarku - dziękuję ci, właśnie na twojej opinii najbardziej mi zależało. Obiecuję ostro jechać i za rok może zasłużę na coś więcej niż "xd". @Kobik - teściu robił. Zresztą całą chatę też.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Widać że tłuszczu zleciało ale zdjęcia z siurakiem na wierzchu to dla mnie coś nowego
Opublikowano 18 lipca 20159 l E tam, chciałem pokazać, że tłuszcz zleciał trochę. Nie mam się czego wstydzić poza tym. Du.pa jak 2 ząbki czosnku a siusiaka nie pokażę bo żona się sprzeciwia. 12000 post właśnie wchodzi. Pozdro i dzięki za opinię. Motywacja +100.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Kur@a teraz juz nie przebije tego. Wlasciwie wracam na silke to moze wpadnie mi jakis pomysl. Wujek, cisnij do zera, do celu i to najwazniejsze.
Opublikowano 18 lipca 20159 l @Kanabis - lubię przekraczać kolejne poziomy ludzkiej głupoty. Z nagością problemu nie mam, po domu często chodzę nago, sąsiadki mają uciechę. Kiedyś wygrywałem zakłady na imprezach, że "pokażę fujarę za stówę" a później jak parówa lądowała na stole to szczęki lasek były na ziemi, że może być ktoś tak bezpośredni i pojebany. @Banny - aż tak źle, że taki komentarz?