Opublikowano 18 lipca 20159 l ja mam jedno pytanie... co stało na przeszkodzie żeby założyć gacie przed zrobieniem foty?
Opublikowano 18 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią
Opublikowano 18 lipca 20159 l Jak bede na kompie to poplusuje XD Rozi Ci wchodzi do wanny wujek, a poza tym widac zarys trica jest dobrze
Opublikowano 18 lipca 20159 l Ja pyerdole nie wiem, kto jest w stanie go przebić Chyba tylko para gołych Spartakusów lol
Opublikowano 18 lipca 20159 l No ostatnio naku.rwiam trica ile wlezie i jeszcze parę lat i może się pojawi bardziej wyraźnie. @ Yano - po prysznicu byłem, nie chciało mi się gaci ubierać. Cała tajemnica.
Opublikowano 18 lipca 20159 l no tak. nie. chociaż musze powiedzieć że jedna rzecz w tych gołych fotkach mnie napawa - wyglądam podobnie jak ty obecnie czyli po iluś tam miesiącach zbijania masy. czyli nie jestem taki gruby
Opublikowano 18 lipca 20159 l Tak wszyscy propsujecie ale plusów nie widać za odwagę. Fajni z was ekoledzy! @Yano - dawaj foto, tylko w gaciach. stachu wracaj, nie ma się już czego wstydzić xD Ty ale tyłek mam fajny, co nie?
Opublikowano 18 lipca 20159 l Dałem plusa za łazienkę, fajna jest. Goły facio nie robi na mnie wrażenia. ale tyłek całkiem niezły
Opublikowano 18 lipca 20159 l Wycierasz mi monitor z pepsi łajzo. Wchodze patrze o co ten hałas na forumku a tu takie cos...XDXDXD
Opublikowano 18 lipca 20159 l I podobno to ja jestem pedalem. :v Co jest pedalskiego w nagości? Przewrażliwieni jesteście.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc Edytowane 18 lipca 20159 l przez Starh
Opublikowano 19 lipca 20159 l Moja pierwsza spontaniczna reakcja: Tak w ogóle to śmieszki śmieszkami, ale jakby nie patrzeć mamy faceta-ekshibicjonistę na forum dla niepełnoletnich. Co jak służby porządkowe się dowiedzą? Sytuacja jest poważna.
Opublikowano 19 lipca 20159 l hahahahahahaha xDDDDD ze zacytuje borka - te forum weszlo na zupelnie nowy poziom
Opublikowano 19 lipca 20159 l @ Wszyscy - dziękuję bardzo za przeróbki i komentarze analizujące mój poziom dystansu do świata i ludzi aczkolwiek wdzięczny będę też za opinię, czy widać jakieś zmiany w sylwetce i bf od ostatniej foty. Dziękuję za PW od fanek (i fanów) mojej dupy, bardzo mi miło.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Najlepsze jest to wcięcie tłuszczu po gumce na gaciach. Edytowane 19 lipca 20159 l przez Figaro