Opublikowano 25 czerwca 20168 l Jakie euro? To raptem 4 mecz Polakow. Bo chyba nie ogladasz reszty na wykupionym guwnosacie?
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Jak raptem 4 mecz Zawsze były tylko 3,a teraz już 5.W sumie cieszę się z pojedynku Krystyna-Lewy,bardziej mi on leży niż z Chorwatami.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Jakie euro? To raptem 4 mecz Polakow. Bo chyba nie ogladasz reszty na wykupionym guwnosacie? oglądam nie bede zalowal 100 zl zeby sobie mistrzost nie obejrzec.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Przez pół roku byłem na diecie fastfoodowej. Ale jako, że pracę zmieniłem i rower kupiłem i będę nim dojeżdzać (7,5km w jedna strone) mam zamiar wrócić do dawnej formy. Edytowane 17 lipca 20168 l przez __bercik07
Opublikowano 17 lipca 20168 l Pokaz swoj ryj to juz jest taki temat. Edytowane 17 lipca 20168 l przez KoBik
Opublikowano 31 lipca 20168 l Wronek masz lapka Samsunga widzę chyba. Gdzie się takie pomiary robi, jak się to odbywa i jaki koszt? U mnie pewnie by same errory wychodziły ale bym spróbował.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Ciebie ekolego kręcą wyniki w lustrze a innych może procenty, wyliczenia i pomiary przez jakieś nowoczesne maszyny.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Chyba wszystkich powinno to kręcić,jak wstawiacie tu fotki to z % czy tylko że dobrze wygląda?
Opublikowano 31 lipca 20168 l Każdy jest inny i niekoniecznie musi myśleć jak ty. To po co foty dawałeś niejednokrotne bez % składu ciała? Edytowane 31 lipca 20168 l przez Litwin81
Opublikowano 31 lipca 20168 l Każdy jest inny i niekoniecznie musi myśleć jak ty. To po co foty dawałeś niejednokrotne bez % składu ciała? Lubie trollować.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Każdy jest inny i niekoniecznie musi myśleć jak ty.To po co foty dawałeś niejednokrotne bez % składu ciała? Lubie trollować. Każdy tak pisze jak już nie wie co napisać.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Dobrze wszechwiedzo, niech będzie po twojemu. Właśnie to samo chciałem napisać na kolejny twój post Bo jakoś mi przeszło przekrzykiwanie się z 30 letnim fanem popka