Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Ty Dawid pokaz swoja przemiane 3 letnia. Lepiej nie ;] Niech pozostanie w naszej pamieci w pozytywnym swietle
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Prawe przed praca w biedronce, lewe juz w po XD Oczywiscie w umowie bylo tylko kasjer-sprzedawca
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Idz wyciskaj te swoje 70 na klate szczypiorniaku xddd Standard. Nie mam nic to wysmieje Kobik. Poziom master.
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l nie no, juz lece szukac fot sprzed 3 lat, a potem rozbieram sie i pozuje, bo mi kobik, co wyciska ledwo 70 na klate, powiedzial.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Przeglądam ten topic i foto z siurakiem z 164 strony i na chwilę obecną po roku jestem 2 kg lżejszy a obwodowo ciut mniej w brzuchu co cieszy. Nawyki do żarcia wypracowane, cieszy utrzymanie wagi. 1 września odbieram multisport, sprzedaje ciężarki z domu i idę do ludzi. Miałem w styczniu ale jakoś szybko zleciało jak zwykle. Fotki sobie daruje ekoledzy bo poziom ten sam plus lekko mniej zalany brzuch, dalej od wymarzonej wizji samego siebie. Dalej jest problem z nadmiarem skóry po odchudzaniu 25 kg ale może mi to jakiś spec od ruchu i diety na siłowni rozkmini co z tym robić by się pięknie dociąć. Trzymajcie kciuki to za rok się pochwalę dobrym foto w gaciach. Tradycyjnie pozdrawiam hejterów. Kazub nie przeklinaj za bardzo tylko do mnie.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Jakbyś był gdzieś z okolic Olsztyna ( tak do stu paru km mogę podjechać ) to może bym kupił od Ciebie ciężarki.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l o wujek zabieraj do Luckowozu swoje kilogramy jeszcze zlot ci za darmo wyjdzie
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Potrzebne mi sa dwie dwudziestki ale obstawiam ze u wujaszka ich nie znajde A dyszki zeliwne masz chociaz?
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Przeglądam ten topic i foto z siurakiem z 164 strony i na chwilę obecną po roku jestem 2 kg lżejszy a obwodowo ciut mniej w brzuchu co cieszy. Nawyki do żarcia wypracowane, cieszy utrzymanie wagi. 1 września odbieram multisport, sprzedaje ciężarki z domu i idę do ludzi. Miałem w styczniu ale jakoś szybko zleciało jak zwykle. Fotki sobie daruje ekoledzy bo poziom ten sam plus lekko mniej zalany brzuch, dalej od wymarzonej wizji samego siebie. Dalej jest problem z nadmiarem skóry po odchudzaniu 25 kg ale może mi to jakiś spec od ruchu i diety na siłowni rozkmini co z tym robić by się pięknie dociąć. Trzymajcie kciuki to za rok się pochwalę dobrym foto w gaciach. Tradycyjnie pozdrawiam hejterów. Kazub nie przeklinaj za bardzo tylko do mnie. Zabij sie
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Wujek weź wszystko co masz i przetopcie na te 50 dla Litwina aby mógł nagrać film ze skosów [emoji5] Edytowane 26 sierpnia 20168 l przez Wojtas1986
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Wujaszek cos sie nie odezwal z tymi dychami i dwudziestkami. Pewno juz kettel i dwa hantle po 2,5 poszly do zyda
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Ja mam bitumiczne, amatorskie "ciężary". Chłopaki, to nie dla was, serio!
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Ja mam bitumiczne, amatorskie "ciężary". Chłopaki, to nie dla was, serio! Ciekawe czy by pasowały do moich bitumicznych amatorskich
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Jak mozna kupowac obciazenia bitumiczne xD przeciez tego sie max 90kg na sztange zmiesci. Poza tym sie sypia. Syf najgorszy. Tylko zeliwo
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l w technikum kupił proste tanie hantle 5kg. Z wierzchu są plastikowe a wewnątrz się coś telepie co robi za masę. Wyobrażam sobie, że talerze bitumiczne też są w czymś zalane
Opublikowano 5 września 20168 l Po 9 dniach ostrej jazdy na all inclusive wchodze dzisiaj na silowniana wage i BACH !+2 kg wzgledem ostatniego dnia przed wyjazdem.No ale jak na 9 dni ladowania od 3500 do 5000 kcal to nie ma tragedii. Mysle, czy jeszcze pociac czy juz zaczac mase DNT 2000 kcal DT 3000 kcal...
Opublikowano 5 września 20168 l oczywiście trudno było zrobić biceps przodem, lepiej podwinąć koszulke na zdjęcie do żurnala
Opublikowano 5 września 20168 l po co przodem jak widac bokiem. 41 siedzi, wez miarke i zobacz ile to