Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 590,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Ty Dawid pokaz swoja przemiane 3 letnia.

Lepiej nie ;] Niech pozostanie w naszej pamieci w pozytywnym swietle

Opublikowano

Prawe przed praca w biedronce, lewe juz w po XD

Oczywiscie w umowie bylo tylko kasjer-sprzedawca :/

Opublikowano

nie no, juz lece szukac fot sprzed 3 lat, a potem rozbieram sie i pozuje, bo mi kobik, co wyciska ledwo 70 na klate, powiedzial.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przeglądam ten topic i foto z siurakiem z 164 strony i na chwilę obecną po roku jestem 2 kg lżejszy a obwodowo ciut mniej w brzuchu co cieszy.

Nawyki do żarcia wypracowane, cieszy utrzymanie wagi. 1 września odbieram multisport, sprzedaje ciężarki z domu i idę do ludzi. Miałem w styczniu ale jakoś szybko zleciało jak zwykle. Fotki sobie daruje ekoledzy bo poziom ten sam plus lekko mniej zalany brzuch, dalej od wymarzonej wizji samego siebie. Dalej jest problem z nadmiarem skóry po odchudzaniu 25 kg ale może mi to jakiś spec od ruchu i diety na siłowni rozkmini co z tym robić by się pięknie dociąć. Trzymajcie kciuki to za rok się pochwalę dobrym foto w gaciach. :lapka:

Tradycyjnie pozdrawiam hejterów. :cool:

Kazub nie przeklinaj za bardzo tylko do mnie.

Opublikowano

Jakbyś był gdzieś z okolic Olsztyna ( tak do stu paru km mogę podjechać ) to może bym kupił od Ciebie ciężarki.

Opublikowano

o wujek zabieraj do Luckowozu swoje kilogramy jeszcze zlot ci za darmo wyjdzie 

Opublikowano

Potrzebne mi sa dwie dwudziestki ale obstawiam ze u wujaszka ich nie znajde :/

A dyszki zeliwne masz chociaz?

Opublikowano

Przeglądam ten topic i foto z siurakiem z 164 strony i na chwilę obecną po roku jestem 2 kg lżejszy a obwodowo ciut mniej w brzuchu co cieszy.

Nawyki do żarcia wypracowane, cieszy utrzymanie wagi. 1 września odbieram multisport, sprzedaje ciężarki z domu i idę do ludzi. Miałem w styczniu ale jakoś szybko zleciało jak zwykle. Fotki sobie daruje ekoledzy bo poziom ten sam plus lekko mniej zalany brzuch, dalej od wymarzonej wizji samego siebie. Dalej jest problem z nadmiarem skóry po odchudzaniu 25 kg ale może mi to jakiś spec od ruchu i diety na siłowni rozkmini co z tym robić by się pięknie dociąć. Trzymajcie kciuki to za rok się pochwalę dobrym foto w gaciach. :lapka:

Tradycyjnie pozdrawiam hejterów. :cool:

Kazub nie przeklinaj za bardzo tylko do mnie.

Zabij sie 

Opublikowano

Wujek weź wszystko co masz i przetopcie na te 50 dla Litwina aby mógł nagrać film ze skosów [emoji5]

Edytowane przez Wojtas1986

Opublikowano

Wujaszek cos sie nie odezwal z tymi dychami i dwudziestkami.

Pewno juz kettel i dwa hantle po 2,5 poszly do zyda :/

Opublikowano

Ja mam bitumiczne, amatorskie "ciężary". Chłopaki, to nie dla was, serio!

Ciekawe czy by pasowały do moich bitumicznych amatorskich ;)

Opublikowano

Jak mozna kupowac obciazenia bitumiczne xD przeciez tego sie max 90kg na sztange zmiesci. Poza tym sie sypia. Syf najgorszy. Tylko zeliwo

Opublikowano

w technikum kupił proste tanie hantle 5kg. Z wierzchu są plastikowe a wewnątrz się coś telepie co robi za masę. Wyobrażam sobie, że talerze bitumiczne też są w czymś zalane :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 9 dniach ostrej jazdy na all inclusive wchodze dzisiaj na silowniana wage i BACH !
+2 kg wzgledem ostatniego dnia przed wyjazdem.
No ale jak na 9 dni ladowania od 3500 do 5000 kcal to nie ma tragedii.

Mysle, czy jeszcze pociac czy juz zaczac mase DNT 2000 kcal DT 3000 kcal...

UPs3LIq.jpg

Opublikowano

oczywiście trudno było zrobić biceps przodem, lepiej podwinąć koszulke na zdjęcie do żurnala