Opublikowano 18 czerwca 201113 l eloskza. Sie nie pokazywałem to sie...pokaże :potter: nie ma sie czym chwalic, własciwie to zaczełem machac żelazem miesiąc temu ale to i tak było przeplatane pijanstwem piwnym :angry2: zastanawiałem sie nad nabraniem masy, aktualnie mam 73 kg /173 cm ale wole zachowac wuydolnosc / sprawnosc. Mysle tak...jesli wytrzymam , porzeźbic do roku, głownie brzuch . Aha sorry za jakosc fotki to ja
Opublikowano 18 czerwca 201113 l Można mieć sprawność i wydolność przy 90 kg,kwestia by był niski poziom bf,ja ważę teraz 81 kg i dobrze mi się napędza mój organizm.
Opublikowano 18 czerwca 201113 l no ja np biegam sporo , tak ok 20 km tydzień (w lecie), chyba sie nawet od tego uzależniłem, wysoka waga mogłaby w takiej kombinacmi rozwalic kolana...z drugiej strony kur.wa dorzuciłby na łapy troche (aktualnie eka 40 cm )
Opublikowano 19 czerwca 201113 l aktualnie eka 40 cm yhym Edytowane 19 czerwca 201113 l przez __bercik07
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Dałeś takie zdjęcie, że nic nie widać, sprytnie. Ale w łapce to chyba 40 nie ma.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Może i 40 jest ale ta "eka" to chyba sam tłuszcz.Po za tym wydaje się sporo mniejsza od mojej a ja mam jedyne 38.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l eeee zdjęcie które wkleił jaczes coś mi uświadomiło xd nie śmiejcie sie ale...ja podałem obwód bicepsa a wam najwyraźniej chodzi o inny odcinek (fail) kazub ja te zdjęcie dałem ot tak, nie po to by się chwalić bo nie za bardzo jest czym. Jak mówie trenuje od miesiąca a i to nie bo przerwałem to pijanstwem. planuje o ile starczy motywacji tak do roku porzeźbić i wtedy dam fote i porównam z tą a zdjęcie hoojowe wiem ale zrobiłem wczoraj ok 21 , aparat w tej noki (3,2 mpx) bardz źle sobie radzi z sztucznym światem
Opublikowano 19 czerwca 201113 l przedramie ma mniejszy obwod niz biceps. Cwiczysz miesiac i masz 40 w lapie? Talent na miare Arnolda rodzi sie na naszych oczach
Opublikowano 19 czerwca 201113 l akurat nad reką trochę pracowałem bo miałem je strasznie chude w porównaniu z resztą ciała , pisałem ci na privie kiedyś i jak mówie , mam na mysli biceps nie przedramie a mierzyłem na NAPRĘŻONYM miesniu, nie gdy reka spoczywała "luzem", nie wiem czy to sie tak podaje...w temacie około kulturystycznym siedze barszo krótko i tym samym bardzo mało wiem na ten temat
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Na te 40 cm chudziutkie się wydają ale jest to możliwe wielu jest takich co mają zalane łapska ale mają te 40 .
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Tak jak Yaczes mówi, jesteś drugim Arnim, jak po miesiącu masz 40. No i większa część obwodu stanowi triceps. Mi dojście do 40 zajęło 2 lata.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Z ciekawości, jak się mierzy biceps? Na pompie czy bez? Oczywiście uginając rękę?
Opublikowano 20 czerwca 201113 l no ja podałem po treningu a skoro wy podajecie na sucho to pewnie zawyżyło wynik
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Ja mam na odwrót,tą głowę bicepsa co idzie do góry to ja mam z drugiej strony,zawsze wiedziałem ze mam dziwny biceps
Opublikowano 20 czerwca 201113 l oto ta moja oslawiona reka ;-) . Zdjecie zrobione teraz , lepsza jakosc ale i tak chu.jowa heh fota na sucho, nbez treningu po wakacjach sobie zmierze obwód, teraz nie chce bo jak wyjdzie mało to mi motywacja siądzie hehe
Opublikowano 21 czerwca 201113 l zrób oddaloną fotkę bo tu jakoś dziwnie kwadratowo to wygląda. Po co? Teraz będzie 10 postów dotyczących jaki biceps ma chłopak, który zaczyna zabawę z siłownią. Ma taki, jaki miał każdy z nas, gdy zaczynał się w to bawić.
Opublikowano 21 czerwca 201113 l jak staż? cel? staz to tak w sumie miesieczny, wczesnij z doskoku (generalnie lubie sport wszelaki) A i czasem cos na budowach sie robiło a jako , że specjalistą nie jestem robiłem za "beduina". A "beduin" wiadomo- jak zepsuje sie winda i trzeba wniesc pare setek kg cementu na drugie czy trzecie pietro to wiadomo, ze pójdzie beduin a nie murarz hehe cel? nie dokładam masy , no moze kurcze troche (korci )ale chodzi mi o rzeźbę generalnie. trudno mi powiedziec czy cos mi z tego wyjdzie gdyż niestety dysponuje słomianym zapałem a czego już u siebie nienawidze totalnie to słabosci do melanzowania wszelakiego a to jak nietrudno wydedukowac rozwala cały plan, i to nie ze sie tam obzeram jakimis chipsami czy cos tylko spada motywacja itp. Zobaczymy zobaczymy. Jak cos to w okolicach października wrzuce fotke , jesli nie to znaczy ze porazke odniosłem choc sobie tak mysle, ze i tak nie ma nic do stracenia bo ruch to zdrowie a ja nie zamierzam przesadzac, bóg wie co jesc czy jakos drastycznie sie katowac. Powoli do przodu or smth ;-) pozdro Edytowane 21 czerwca 201113 l przez Orson
Opublikowano 21 czerwca 201113 l zrób oddaloną fotkę bo tu jakoś dziwnie kwadratowo to wygląda. Po co? Teraz będzie 10 postów dotyczących jaki biceps ma chłopak, który zaczyna zabawę z siłownią. Ma taki, jaki miał każdy z nas, gdy zaczynał się w to bawić. Po to że jak już wrzucać chce niech wrzuca normalne a nie coś dziwnego.Nie męczę tego tematu tylko jak ma wrzucać takie to już niech normalną da.Nie spinaj dupci