Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Silent Hill V zmienia nazwę. Hmm... Już nie ma takiego zaskoczenia jak przy Silent Hill 4: The Room... może się chłopaki nudzą http://kotaku.com/382044/silent-hill-5-named-and-dated Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez AiszA
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Jak dla mnie 29 września to obowiązek. Nie fascynuję się tym razem jak z ostatnimi częściami. Wiecie to tak jakby nagle Subaru produkowali amerykanie. Bez sensu. Jednak jako fan CAŁEJ serii oczywiście zagram i ukończę grę, jednak chyba tym razem bez młodzieńczej miłości jak to miało miejsce przy Sh1,2,3,4. Mam nadzieję miło się zaskoczyć.
Opublikowano 24 kwietnia 200816 l ja tez chcialbym sie milo zaskoczyc.....chociaz mam obawy ...jezeli gra poszla w rece "hamburgerow"...martwi mnie widmo nadchodzacej sieczki zamiast "hłororu"...japonczycy potrafia budowac klimat szczegolami jak cholera, amerykanie stawiaja na widowiskowosc....
Opublikowano 25 kwietnia 200816 l Autor Najnowsze obrazki z gry. Wg. wydawcy z PS3, ale kto to do końca wie.
Opublikowano 25 kwietnia 200816 l gra wyglada tragicznie,zwlaszcza glowny bohater ktorego poprzedni projekt byl o niebo lepszy. I nie przejmowal bym sie tym az tak bardzo gdybym mial pewnosc ,ze klimatem to nadrobia ale w to tez watpie.
Opublikowano 25 kwietnia 200816 l Graficznie jak na razie kiepsko, porównując choćby do zbliżającego się Alone in the Dark. Nie mi się wydaję, że seria się już wypaliła, że V już nic nie pokaże konkretnego. Ale chciałbym się mylić.......
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Te nowe screeny to jakiś żart chyba. Wiecie, specjalnie teraz autorzy serwują nam takie badziewne obrazki, by pozniej pokazać nieco lepsze a my bedziemy się cieszyć. Dużo lepiej wygląda po screenach chociazby SH2 ( z 2001 r. !!). Porównajcie sobie. Moje wyobrażenie Silent Hilla na Next Geny było zupełnie inne.
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l http://www.megaupload.com/pl/?d=ZS1HMLCI :shock: ściągnijcie to! Jest to przypomnienie wszystkich części a pod koniec, nowe materiały filmowe z SH5:H.Klimat mnie zabił, ulicy i dworów.Naprawdę czekam na SHV !!
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Patrząc na te screeny po głowie chodzi mi taka myśl - przecież to wygląda jakby miało wyjść jeszcze na PS2 ... Chyba, że faktycznie w planach jest taka wersja, bo jeśli nie to na prawdę szkoda gadać
Opublikowano 16 maja 200816 l Gameplay cemantarz: http://polygamia.pl/rozgrywka-silent-hill-homecoming-2 Jak dla mnie tragedia.
Opublikowano 16 maja 200816 l Na gametrailers jest kilka nowych filmików prosto z gry. Grafika prezentuje się słabo, myślę że spokojnie PS2 by to uciągneło. Żadnych fajerwerków. O samym klimacie wolę sie nie wypowiadać, jednak też raczej nic odkrywczego Poczekamy i zobaczymy, mimo wszystko póki co rozczarowanie. X360 i PS3 stać na wiele wiele więcej.
Opublikowano 21 maja 200816 l Autor 8 świeżych screenshotów. Generalnie - "lepiej". Zastanawiam się tylko, czy pielęgniarki muszą być tak wyzywające. Mamy się bać, czy ślinić ;p
Opublikowano 22 maja 200816 l To jakieś jajca. Nie wiadomo ktory screen prawdziwy, ktory fake. Raz wygladaja jak z PSP, raz jest konkret. Ostatnie doniesienia i kawalki gameplayu prezentowaly sie obrzydliwie. Jak to mozliwe ze tak szybko wszystko uleglo poprawie?
Opublikowano 22 maja 200816 l Nie zapominaj, że to silent hill - tu nic nie jest normalne, więc nagła poprawa z ,,tragedii do świetności" nie powinna cię dziwić; ot, po prostu, kolejna rzecz nie do wyjaśnienia A ja tam trzymam kciuki. Jeżeli pójdzie dobrze to może otrzymamy kawałek świetnego Silent Hilla; chociaż od czasów pojawienia się trójki seria traci na przytupie więc... albo homecoming nas rozje**ie albo seria całkowicie się pogrąży. No bo nie ukrywajmy jednego faktu, seria nadal mocna, ale nie POTĘŻNA jak za czasów swej świetności; a stać ją na więcej, na co, nie ukrywam, liczę. A pielęgniareczki - sexi
Opublikowano 25 czerwca 200816 l kurde alone in the dark zawiodlo, nie mowcie teraz,ze silent tez ma zawiesc ...
Opublikowano 25 czerwca 200816 l jak bedzie tak dobre jak sh2 to może mieć nawet taką samą grafikę. Podali już jakąś datę?
Opublikowano 18 lipca 200816 l Nie jest tak źle. Fajna maszkara na drugim shocie Znowu ten siłomierz (ostatni shot, po lewej) Nie pasi mi to rozwiązanie. Niby nie ma interfejsu, a tu za każdym razem gdy się chce mocniej walnąć pokazuje się pasek po lewej.
Opublikowano 21 lipca 200816 l Ważne ze będzie Piramid Head. Jeszcze poprosze niezłą fabułe i gra leży u mnie na półce.