Opublikowano 17 czerwca 200915 l Czyściłeś cache w konsoli? jak sie to robi? @fistach ja gram z plyty, i u mnie te przeciecia twaja doslownie chwilke, ale jak jest jakas solowka lub cos to troche denerwuje ; /
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Masz tu wszystko krok po kroku opisane: http://www.wikihow.com/Delete-the-Cache-on-Your-Xbox-360
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Jak przeczyścisz cache to update'uj grę. Maybe I'm retard, ale bez aktualizacji nie mogłem grać piosenki Cult of Personality, już myślałem, że gitara padła <_< Qstom, możliwe że coś takiego jest też z płyty, ja tego nie zauważyłem, bo z płyty grałem bardzo krótko. Edytowane 18 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Wyciągałem dzisiaj naklejki do mojego X-plorera i przy okazji natrafiłem na instrukcję i nie rozumiem dokładnie jednego podpunktu - pisze tam jak powinno się podłączać i odłączać kontroler do/od konsoli i ja nie wiem czy za pomocą USB czy tej dziwnej rozłączki na kablu USB?
Opublikowano 4 lipca 200915 l Panowie , na markecie jest dodatek do GH3 a mianowicie DEATH MAGNETIC -matallica koszt 1400msp .warto kupić ? co dostaniemy za tą kasę ? Edytowane 4 lipca 200915 l przez canuks
Opublikowano 4 lipca 200915 l Przesłuchaj sobie ten album Metallici i sam oceń no. Mnie się podobają z tego albumu 3-4 kawałki. All Nightmare Long miażdży.
Opublikowano 4 lipca 200915 l Nie wiem, kwestia gustu, mi się jako tako podoba Judas Kiss i Cyanide, ale mówię kwestia gustu - dla mnie te kawałki nie umywają się do starszych (Mastera, Battery, Creeping Death, Ride the lightning, Blackened, One, AJFA)
Opublikowano 4 lipca 200915 l No, mi też zaledwie kilka utworów z tej płyty podchodzi. Activision dało dupki z tym, bo można kupić tylko cały album.
Opublikowano 4 lipca 200915 l no dokładnie dla 3 piosenek nie bede wydawał 1440mps ,chyba sobie odpuszczę to DLC i za jakiś czas szarpnę się na GH:Metallica i będzie cycuś
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Panowie czy w tej części można grać w GH na padzie? Nie będę mieć możliwości kupna gitary w najbliższym czasie, a chciałbym pograć w ten tytuł. Czy wiecie może w jakie inne pozycje GH także mogę pograć na padzie?
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Można. W WT i Metallica już na padzie nie da rady, bo pad robi za mikrofon. Nie wiem, jak z GH2 i Aerosmith.
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Można, w dwójce chyba też. Ale jeśli masz kupować GH do gry padem, to lepiej w ogóle nie kupuj.
Opublikowano 20 września 200915 l Mozna przejsc coopa przez live czy tylko przy jednej konsoli? Dostane achiva jesli bede tworzyl player matche, wybieral opcje coop i gral kazdy utwor?