Skocz do zawartości

Guitar Hero III: Legends of Rock

Featured Replies

Opublikowano
Czyściłeś cache w konsoli?

jak sie to robi?

@fistach

ja gram z plyty, i u mnie te przeciecia twaja doslownie chwilke, ale jak jest jakas solowka lub cos to troche denerwuje ; /

• Odpowiedzi 365
  • Wyświetleń 44,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak przeczyścisz cache to update'uj grę. Maybe I'm retard, ale bez aktualizacji nie mogłem grać piosenki Cult of Personality, już myślałem, że gitara padła <_<

Qstom, możliwe że coś takiego jest też z płyty, ja tego nie zauważyłem, bo z płyty grałem bardzo krótko.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Wyciągałem dzisiaj naklejki do mojego X-plorera i przy okazji natrafiłem na instrukcję i nie rozumiem dokładnie jednego podpunktu - pisze tam jak powinno się podłączać i odłączać kontroler do/od konsoli i ja nie wiem czy za pomocą USB czy tej dziwnej rozłączki na kablu USB? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie , na markecie jest dodatek do GH3 a mianowicie DEATH MAGNETIC -matallica koszt 1400msp .warto kupić ?

co dostaniemy za tą kasę ?

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Przesłuchaj sobie ten album Metallici i sam oceń no. Mnie się podobają z tego albumu 3-4 kawałki. All Nightmare Long miażdży.

Opublikowano

Nie wiem, kwestia gustu, mi się jako tako podoba Judas Kiss i Cyanide, ale mówię kwestia gustu - dla mnie te kawałki nie umywają się do starszych (Mastera, Battery, Creeping Death, Ride the lightning, Blackened, One, AJFA)

Opublikowano

No, mi też zaledwie kilka utworów z tej płyty podchodzi. Activision dało dupki z tym, bo można kupić tylko cały album.

Opublikowano

no dokładnie :( dla 3 piosenek nie bede wydawał 1440mps ,chyba sobie odpuszczę to DLC i za jakiś czas szarpnę się na GH:Metallica i będzie cycuś :D

Opublikowano

Wpis, cały album jest genialny 8)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy w tej części można grać w GH na padzie? Nie będę mieć możliwości kupna gitary w najbliższym czasie, a chciałbym pograć w ten tytuł. Czy wiecie może w jakie inne pozycje GH także mogę pograć na padzie?

Opublikowano

Można. W WT i Metallica już na padzie nie da rady, bo pad robi za mikrofon. Nie wiem, jak z GH2 i Aerosmith.

Opublikowano

Można, w dwójce chyba też. Ale jeśli masz kupować GH do gry padem, to lepiej w ogóle nie kupuj.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mozna przejsc coopa przez live czy tylko przy jednej konsoli?

Dostane achiva jesli bede tworzyl player matche, wybieral opcje coop i gral kazdy utwor?