Opublikowano 1 marca 20178 l Cóż, szkoda gadać. To powiedźcie co Was zaskoczyło, bo ostatnie horrory jakie widziałem to takie 2/10 jak RDR po przyjeździe do Meksyku.
Opublikowano 11 marca 20178 l Dziś obejrzałem w kinie to: http://www.imdb.com/title/tt3286052/ Blackcoat's Daughter - polskie tłumaczenie "Zło we mnie". W Polsce dopiero wczoraj była premiera, choć film z 2015r. Puszczają w nielicznych kinach. Dawno nie oglądałem tak dobrego horroru. Zrył mi banię ten film i autentycznie - wprowadził w lekki niepokój, pewnie też dlatego, że boję się okultyzmu itd. Polecam, warto się wybrać do kina.
Opublikowano 29 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. https://www.youtube.com/watch?v=FnCdOQsX5kc&feature=youtu.be
Opublikowano 29 marca 20178 l Poje.bane (pipi), pójdę. Klaunów nienawidzę, więc mam nadzieję, że na samym końcu go zabijają.
Opublikowano 29 marca 20178 l Z A J E B I S T O S C Jestem wielkim fanem og It i jaram się tym tworem.
Opublikowano 29 marca 20178 l Czuc wieksza groze niz z pierwszego filmu. Zastanawiam sie czy przeczytac jeszcze raz oryginal, ktory czytalem 16 lat temu, moze jako staruch inaczej spojrze na niektore watki. Co zabawne, mimo tylu lat i jednokrotnego zapoznania (ponad 1000 stron w 7 dni, moj rekord), pamietam o co chodzilo i jak sie wszystko konczy. No i ciekawe czy bedzie, no wiecie, ta scena :)
Opublikowano 29 marca 20178 l Jak chlopaki sie bzykaly po kolei z ta swoja kolezanka. Chyba to bylo przy pierwszym pokonaniu TO ale przypomnieli sobie o tym dopiero pod koniec bedac juz doroslymi.
Opublikowano 29 marca 20178 l Z A J E B I S T O S C Jestem wielkim fanem og It i jaram się tym tworem. No myslalem, ze czytales ;/ Bo w pierwszym tego nie bylo, fakt.
Opublikowano 29 marca 20178 l Tylko fan filmu, sorry. :( W kazdym razie czeka i liczę na te akcje ze spoilera. Ale marne szanse.
Opublikowano 29 marca 20178 l Po trailerze takie takie trochę Stranger Things. Podjarałem się. Książki nie czytałem i się zastanawiam czy nie zaczać...
Opublikowano 29 marca 20178 l Podoba mi sie ten trailer, wyglada duzo lepiej niz poprzednia ekranizacja. Spodziewalem sie czegos duzo gorszego. King ostatnio nie mial szczescia do ekranizacji, trzymam kciuki.
Opublikowano 29 marca 20178 l To jeden z tych trailerów, które mogę oglądać bez końca. Świetny klimat "Strange'owy" się szykuje. Jedyna obawa to mimo wszystko reżyser bo gościa debiut był IMO marniutki. Shieeeet, myślę o książce, a przed godziną zapłaciłem za ... Bastion Kinga XDD
Opublikowano 29 marca 20178 l IT czytałem wieki temu, ale już nawet po trailerze widać, że klimat jest przeniesiony idealnie. Od razu odżywają wspomnienia. Ogólnie nie lubię filmowych horrorów, tak w tym jednym przypadku jaram się mocno. Shieeeet, myślę o książce, a przed godziną zapłaciłem za ... Bastion Kinga XDD Mógłby ktoś się zabrać za jakąś ekranizację Bastionu, choćby nawet jako serial.
Opublikowano 29 marca 20178 l Ał jisss... Najbardziej popularny wampir emocjonalny z uniwersum Kinga powraca. Trailer zachęca. Teraz czekam na trailer Mrocznej Wieży. Liczę na dobrze zagranego Randalla Flagga.
Opublikowano 29 marca 20178 l IT czytałem wieki temu, ale już nawet po trailerze widać, że klimat jest przeniesiony idealnie. Od razu odżywają wspomnienia. Ogólnie nie lubię filmowych horrorów, tak w tym jednym przypadku jaram się mocno. Shieeeet, myślę o książce, a przed godziną zapłaciłem za ... Bastion Kinga XDD Mógłby ktoś się zabrać za jakąś ekranizację Bastionu, choćby nawet jako serial. Przecież jest.
Opublikowano 30 marca 20178 l Jednak bardziej czekam na więcej minut tego co tato milan wkleił niż na jakąś końską spier.dolinę o klałnie w kanałach, drugą już zresztą...
Opublikowano 30 marca 20178 l Doczytałem że straszny gniot, ale w smie lubie Noomi, i jak po 10 minutach mnie nie zemdli to obejrze, bo w wypozyczlaniach jest.
Opublikowano 30 marca 20178 l Podoba mi sie ten trailer, wyglada duzo lepiej niz poprzednia ekranizacja. Spodziewalem sie czegos duzo gorszego. King ostatnio nie mial szczescia do ekranizacji, trzymam kciuki. A cos wyszlo ostatnio Kinga? Bo ja sie zatrzymalem na Zielonej Mili i sadzilem, ze dalej nic nie bylo. W sumie nie pamietam tez zadnego ch.ujowego filmu (przed ZM) na podstawie jego ksiazek, zawsze trzymaly poziom. Edytowane 30 marca 20178 l przez Mejm
Opublikowano 30 marca 20178 l Serio to sfilmowali? O ku.rwa, odwazni. Czytalem ksiazke, dno totalne. Nie moglem sie nadziwic, ze king to napisal. Moge polecic pierwsze 10 stron jak ktos bedzie mial mozliwosc w empiku. Reszta go.wno pierwszego sortu.