Opublikowano 18 marca 200817 l jakoś o GT4 nikt nie mówi:) a tak poza tym to w sumie wanda z kolosem jest śliczna:) MGS3 no i devil3:) jak ja się jarałem grafą w tej grze:) aha i burnout riwendż kurcze jest tego trochę jeszcze
Opublikowano 20 marca 200817 l Killzone najładniejszy???? Hahaha żart:D Chyba raczej Black gragficznie z FPP jest najlepszy. Wystarczy pograć a potem się przesiąść na Killzone czy MOHa i widzi się różnice <LoL> GT4, do tej pory kumpel pyta jak czasem robię fotki czy to aby na pewno auta z GT4:D Tomb Raider: A. Piękna, dorysowanie, detale, tekstury, postacie i różne efekty. Wg. mnie piękna. SotC - chyba jasne:D MGS2/3. - Szczękopad generalnie. Dżungla i zwięrzęta, ptaki, owoce na drzewach, kamera z Subsistence, ahhhh. Resident4:D:D Tu nie wiem jak wyciągneli tak grafę. Miszcze. Burnout 3 - miód:D
Opublikowano 20 marca 200817 l Ja tam praktycznie ślepy jestem, ale się jednak wypowiem Kingdom Hearts 2 i Tekken 5 to według mnie gry które z PS2 wyciskały maksa graficznie... Jak zapewne i kilka[naście] innych gier, które w tej chwili mi umknęły.
Opublikowano 25 marca 200817 l Najładniejsze gry to: Resident Evil 4 Onimusha 3 [świeetna gra POLECAM!!] Burnout 3 Fahrenheit [miooodzio] Prince of Persia wszytskie części no i może Killzone i Black aa no i God of War i DmC Edytowane 25 marca 200817 l przez Dayman
Opublikowano 25 marca 200817 l Autor Najładniejsze gry to:Resident Evil 4 Onimusha 3 [świeetna gra POLECAM!!] Burnout 3 Fahrenheit [miooodzio] Prince of Persia wszytskie części no i może Killzone i Black aa no i God of War i DmC Fahrenheit najładniejszą grą??? ja chyba niedowidze w takim razie:)
Opublikowano 25 marca 200817 l Metal Gear Solid 2 i 3 God of War 1 i 2 Resident Evil 4 Killzone trylogia Jak & Daxter Burnout 3 Takedown Final Fantasy XII Soul Calibur 3
Opublikowano 25 marca 200817 l Gra genialna pod każdym względem poza grafiką niestety Powinien film powstać na bazie tej gry;]
Opublikowano 25 marca 200817 l Najładniejszą grafikę posiada... God Of War II gdyż: mimo, że gra wyszła na PS2 to graficznie bije niektóre "hity" wydane na PS3. I tu tkwi potęga tej gry! PS. Szkoda że na PS3 niema w GoD2 cieni Żenuja...
Opublikowano 27 marca 200817 l Więc: God of War 1 i 2 Tomb Raider: Anniversary (mokre ciało Lary ) Metal Gear Solid 2 i 3 (minimalnie lepsza grafa w "dwójce", ale wykonanie, dżungla itp. to przebija "trójka") Black seria J&D Resident Evil 4 The Getaway nie powala grafą, ale miażdzy rozmachem Londynu!
Opublikowano 27 marca 200817 l - God Of War 1, 2 (rozmach) - Metal Gear Solid 3 (genialne ukazanie dżungli) - Burnout Revenge (speeeed ) Edytowane 27 marca 200817 l przez Q@sor
Opublikowano 28 marca 200817 l Nie będę wymieniał za bardzo tytułów, bo z większością się zgadzam (GOW1/2, MGS2/3,RE4 itd). Jednak ja bym nie wymienił Burnouta 3. Zbyt dawno nie grałem w Revenge, żeby o nim powiedzieć, ale zagrajcie w Dominatora, bo chyba nie graliście, skok graficzny między B3, a BD jest ogromny moim zdaniem. Porównywałem na B3 na X1 z BD PS2 i na 3 ciężko mi było patrzeć, a BD wyglądał rewelacyjnie. Te oświetlenie, tekstury, modele pojazdów znacznie lepsze. Skok jest naprawdę wielki. Obie gry miałem w tym samym czasie akurat jak grałem, a grałem w 480p na panoramie CRT. Moim zdaniem B3 przy BD jest wręcz brzydki.
Opublikowano 28 marca 200817 l Metal - sory, noł ofens, ale... Pier.dolisz jak potłuczony. Dzis rano właśnie zapodałem sobie B3 (a dosyć długo nie grałem) i w pięć minut nacieszyłem swój wzrok jak nigdy wcześniej! Ta gra mimo 4 lat na takiej PS2 wygląda nadal cudownie, tekstury są ostre jak żyletka, asfalt prze-cudowny (genialny bump-mapping i efekty świetlne, nic tak nie napier.dala w oczy jak asfalt odbijający słońce przy pędzie 300 km/h), samochody prawda, mają mniej polygonów, ale są bardziej plastyczne i IMO lepiej wyglądają stłuczki w ich wykonaniu, iskry przy pocieraniu się aut to majstersztyk, a same trasy... Piękny blur i wiele nawet stosunkowo dalekich obiektów... Może i Burnout Dominator oraz Revenge są bardzo ładne, ale według mnie Burnout 3: Takedown mało która gra może pobić (a na pewno nie Dominator i Revenge). Nie tyle co w kwestii ilości polygonów na ekranie, ale o sam kunszt wykonania gry i wspaniałości efektów przy jednoczesnym pięknej płynności... A już na pewno B3 nie jest grą brzydką .
Opublikowano 29 marca 200817 l Najładniejsze gry moim zdaniem to: -God of war 1 i 2 -Okami -metal gear solid 3 -shadow of the colossus -Resident evil 4 -killzone -black (nie grałem ale widziałem <_< ) ps:Nie pisałem gier w kolejności , po prostu wszystkie są zaje.biste i zaje.biscie wyglądają Edytowane 31 marca 200817 l przez segal258
Opublikowano 30 marca 200817 l Najładniejsza gra to Silent Hill 3. Poza tym: -Silent Hill 4 -Resident Evil 4 -GoW -Tomb Raider Anniversary -GT4 -Burnout 3 -MGS2
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l farenheit najładniejszy <lol> gra jest świetna ale grafa to koszmar! GoW 1 i 2 mgs 3 burnout 3/4/dominator VP2 silmeria (ta gra mnie zabiła,zbieram na rozrusznik serca...) Wanda z kolosem gt4 black
Opublikowano 23 kwietnia 200816 l Z tych co grałem : Metal Gear Solid 3:Snake Eater God of War Gran Turismo 4 seria Pro Evolution Soccer (od 3 do 2008) James Bond Everything or Nothing NBA 2k3 też niczego sobie
Opublikowano 22 maja 200816 l Okami (sama grafa nie powala ale wykonanie tak) Przyznaję, że tego zdania nie zrozumiałem. Grafa czy technologia? Grafika (jak muzyka) może się podobać, lub nie. Ōkami posiada grafę iście artystyczną, a technologicznie trochę trudno ją porównać z mainstreamowymi grami na PS2. Zwolnienia są be (na szczęście rzadko się zdarzają), a poza tym wszystko cacy (moim skromnym zdaniem).
Opublikowano 23 maja 200816 l Moim zdaniem jeszcze bardzo ładnie wygląda Need For Speed Most Wanted i poza tym wszystkie gry które wymieniliście