Opublikowano 22 sierpnia 201113 l Gran Turismo 4 przetrwało próbe czasu i wygląda dalej kosmicznie. Ggdyby odpalić w HD to gra spokojnie zawstydza wiele ścigałek z PS3 i Xboxa360. Nie mówię o górach typu kolejna forza czy kolejne GT, ale zwyczajnie ta gra w podbitej rozdziałce dalej lśni.
Opublikowano 22 sierpnia 201113 l Ostatnio odpalałem Okami i wygląda nadal genialnie. Ten styl idealnie konserwuje tą grę. Nawet nie chcę myśleć, co wyczarowaliby w kontynuacji na obecnej generacji.
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Nie miałem przyjemności sprawdzić ostatnich gier jakie wyszły na PS2 więc pewnie Okami.
Opublikowano 2 września 201113 l No jeżeli NAJŁADNIEJSZA, a nie najbardziej zaawansowana graficznie, to pewnie Okami.
Opublikowano 15 września 201113 l No jeżeli NAJŁADNIEJSZA, a nie najbardziej zaawansowana graficznie, to pewnie Okami. mam podobne zdanie. Okami jest piękne. A jeśli chodzi i wyciąganie ostatnich soków z konsoli to zapewne GoW2
Opublikowano 14 marca 201213 l Nie spodziewałem się, że po tylu latach coś mnie zaskoczy na PS2. Zagrałem dziś po raz pierwszy w Residenta 4 i graficznie zrobił na mnie całkiem mocne wrażenie (pierwsza dwa rozdziały za mną). Jak na PS2 jest świetnie, raczej czołówka, a z perspektywy dzisiejszych hitów (jestem w miarę na bieżąco) też jest ok. Co do reszty, to pewnie się już wypowiadałem kiedyś, ale dla formalności wymienię moje typy : obydwa MGSy (dużym plusem dwójki jest płynna animacja), Tekken 5, God of War 1 i 2, Burnouty od trójki wzwyż, Jak 2 (w 3 nie grałem), Tenchu : Wrath of Heaven, Killzone (ale tu minus za zwolnienia animacji i ogólną ślamazarność). Te gierki spokojnie można bez szoku odpalać w dzisiejszych czasach
Opublikowano 14 marca 201213 l hmm po latach...zdecydowanie Okami, MGS3, GoW2, Valkyria Profile Silmeria, GT4,Burnout i DQ8
Opublikowano 2 maja 201212 l Trudno zdecydować która jest najładniejsza,ale gry które mnie najbardziej oczarowały graficznie, to : Resident Evil 4,God of War 2,Soul Calibur 3,Tekken 5,Okami, Shadow of Colossus ,Burnout Revenge/Dominator i...King Kong.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l GT4 - nie przesadzajmy... Kupując PS2 pierwszą moja grą było GT4, grafika nie jest zła, ale widać sporo uproszczeń, niestety rzucają się diabelnie w oczy. Burnouty już lepiej wyglądają, a to tylko dlatego, że nie próbują być realistyczne.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l http://www.miastogier.pl/galeria-popup,ps2,34957.html dla mnie nic nie przebije grafiki Artura i Miniminków . Naprawdę robiła wrażenie .
Opublikowano 8 września 201212 l dla mnie MGS3 i GOW2 to bezapelacyjni wygrani na drugim miejscu jesr SOTC, ale to bardziej za klimat i artystyczne smaczki, bo technicznie bylo dosyc prosto (pewnie zeby konsola uciągneła kolosów i świat) Edytowane 8 września 201212 l przez Yano
Opublikowano 23 września 201410 l 1. Okami 2. God of War II 3. MGS 3: Subsistance 4. Resident Evil 4 5. Silent Hill 3