Opublikowano 28 lutego 20214 l 2 godziny temu, kanabis napisał: Zdjecie momentu jak Pioter rusza w drugiej serii mam nadzieje obiegnie swiat Jebany świr Być może to kombinezon, ale ja tam widzę wzwód.
Opublikowano 3 marca 20214 l https://sport.tvp.pl/52593592/granerud-z-koronawirusem-co-ze-startami-w-ms?fbclid=IwAR0adUNJrPbwRqNrJwnYAgkpSZ-HWq_Ih2uujqeoJl4Kg6sbSLpFfVytWrE Problemy może mieć zresztą cała norweska kadra, bo zgodnie z protokołem FIS każdy, kto miał kontakt z osobą zakażoną w ciągu ostatnich 72 godzin, musi zostać poddany izolacji do czasu uzyskania negatywnego wyniku testu PCR. POLACY ZE ZŁOTEM W DRUŻYNÓWCE, TO JUŻ PEWNE
Opublikowano 3 marca 20214 l Granulacik tak się zasmucił, że na forumku się z niego nabijamy, że postanowił sfałszować test na srovid i jest pozytywny. Teraz już nie musi się kompromitować na dużej skoczni. Edytowane 3 marca 20214 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 3 marca 20214 l Biorac pod uwage jego forme w tym sezonie i biorac pod uwage ze byly mś w lotach, mś w narciarstwie na dwoch skoczniach plus druzyna, tcs to TYLKO zgarnie puchar swiata. Chociaz mysle ze jest tez usatysfakcjonowany srebrnym medalem w skokach razem z babami
Opublikowano 3 marca 20214 l Dobra, nie śmiejmy się, bo to każdego skoczka może spotkać. Ale myślę, że to tylko sezonowiec, jak Kobayashi, więc potężnemu Kamilowi może narty czyścić.
Opublikowano 3 marca 20214 l W Kobayashim najgorsze jest to ze wygral 4 konkursy tcs Gdzie on do Svena lub Kamila
Opublikowano 4 marca 20214 l Jeden dodatkowy konkurs indywidualny w planicy za raw air. Takze 3 indywidualne konkursy do konca wiec podium pś raczej zostanie bez zmian
Opublikowano 4 marca 20214 l Po kwalifikacjach. Kraft, forfang i Biśla na trzech pierwszych miejscach. Żyła najlepszy z Polaków, stękała chyba już jest zmęczony sezonem, z resztą stochu też. Spoiler Jakby tak Żyła odpalił kolejny raz i zdobył dwa medale na MŚ to Edytowane 4 marca 20214 l przez Loko_PL
Opublikowano 4 marca 20214 l Ogladalem i wyglada to naprawde ciekawie bo tak naprawde kazdy z 10 moze zdobyc medal czy nawet wygrac. Zadnego wiekszego faworyta.
Opublikowano 5 marca 20214 l Bardzo realny jest brak medalu w drużynówce jak się Stoch ze Stękałą nie ogarną.
Opublikowano 5 marca 20214 l Nie, no bez jaj, medal naszych jest pewny, tylko nie wiadomo jakiego koloru. Ja stawiam mimo wszystko na brąz.
Opublikowano 5 marca 20214 l W dniu 3.03.2021 o 10:40, XM. napisał: Czy jest większy przegryw sezonu od granulka? Weź listę startową sezonu i usuń jego i masz przegrańców, tylko chwilowa forma lub w większości jej brak (czy też sezon zrujnowany przez wirusa). Granerud wygrał Puchar Świata czyli to co najważniejsze, tego nie da się wygrać fartem lub chwilową formą (inne imprezy tak: Fortuna, Benkovic, Żyła, Diethart i inni). Przypomnę, że swojego czasu najlepszy na świecie był Jan Ziobro (2 konkursy) itp. 1 PŚ = 3 złota olimpijskie indywidualne = 3 TCS = 10 MŚ = 100 MŚ w lotach. To nieważne, że kibole w 2070 roku będą uważali Stocha za nr1 w Polsce, a Fortunę za nr2 (a o Małyszu zapomną jak o gwiazdach sportu z lat 60-tych i wcześniej), ale tacy kibole w plebiscycie Przeglądu Sportowego uznali Stocha za lepszego od Kubackiego w 2020.
Opublikowano 5 marca 20214 l 59 minut temu, Arek_ napisał: 1 PŚ = 3 złota olimpijskie indywidualne = 3 TCS = 10 MŚ = 100 MŚ w lotach. Według kogo te wyliczenia bo taki Małysz bankowo z pocalowaniem rączki oddałby kryształowa kule za złoty medal IO, ale taki "ch.jowy" skoczek jak Amman go przeskakiwał. Anyway, coś się pogoda nieźle zjebala na dzisiejszy konkurs, ale zaczynamy.
Opublikowano 5 marca 20214 l Jak ktoś się dzisiaj na tym kopnym śniegu nie wyeebie na ten swój głupi ryj to będzie cud
Opublikowano 5 marca 20214 l 16 minut temu, Czezare napisał: Jak ktoś się dzisiaj na tym kopnym śniegu nie wyeebie na ten swój głupi ryj to będzie cud Wykrakałeś.