Opublikowano 6 stycznia 200817 l A kto będzie księdzem w szkole ? Fenix ? W końcu ma coś wspólnego ze zmartwychwstaniem, oraz opieką nad czarnymi owieczkami. EP mam nadzieje, że bedzie wycieczką klasową.
Opublikowano 6 stycznia 200817 l Wczoraj wpisałem sie na listę uczniów a dzisiaj mnie na niej nie ma.Albo jetem ślepy albo jakiś skrzat mnie wyrzucił.
Opublikowano 6 stycznia 200817 l To normalne, że wywalają ze szkoły za złe zachowanie. Trzeba było uwag nie zbierać.
Opublikowano 6 stycznia 200817 l Nie lubię tego serwisu ale zapisałem się, w sumie to bedzie najmilsza klasa w moim zyciu XD
Opublikowano 7 stycznia 200817 l Zamiast wycieczek to ja proponuję jakąś szkolną flaszkę walnąć z kumplami i psorami tzn zgredami. Na następnym Extreme Party koniecznie trzeba będzie wypić z kolegami z klasy :smile:
Opublikowano 17 stycznia 200817 l ja też się dołączyłem ale nie będę pisał pod jakim nickiem/imieniem bo i tak was to nie obchodzi.
Opublikowano 17 stycznia 200817 l ja też się dołączyłem ale nie będę pisał pod jakim nickiem/imieniem bo i tak was to nie obchodzi. No coooo ty, interesuje nas. Poka poka! :cierpienie: otrzyj łzy mój kolego, wszystko w swoim czasie.
Opublikowano 7 marca 200817 l Też się zapisałem, a co mi tam. Zauważyłem, że na liście "uczniów" jest dziewczyna, która ma takie samo nazwisko jak ja, może to moja zaginiona siostra
Opublikowano 7 marca 200817 l Co tu dużo gadać, zapełnijmy to !!! http://nasza-klasa.pl/school/147078 z takim partonem? NIGDY!!!! aha, a profesor to pała
Opublikowano 7 marca 200817 l A ja się nie dołączę. Muahahhaha spam spam spam spam spam spam spam. Nie za dużo ludzi jak na jedną klasę? Która szkoła pomieści w jednej sali ponad stówę uczniów?
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l coz mimo iz nk to cos raczej dla dzieci neozdrady to dołączam. Mimo , iż uwielbiam sony Playstationto wydaje mi sie, że patron nie powinien być stronniczy chociaż nazwa gazety PSX się od tego w sumie bierze ;]
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Trwa archiwizacja danych i porządkowanie, portal jest niedostępny do godziny 5:45… Dobrze, że nie mam konta na tym syfie ;]
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Trzysta coś ludzi, ale po nazwisku nikogo nie znajdę, kto jest kto (pipi)a?
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l A co chciałbyś zwiększyć sobie poziom lansu, przez posiadanie +300 znajomych?
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Bartez, wrzuć fotę z kolczykiem, zjedzą Cię za nią. BTw. Nie sądzisz, że zaprosiłbym Cię do znajomych? Już wolę 16letniego legiona. Edytowane 12 sierpnia 200816 l przez Tori