Opublikowano 13 marca 200817 l Autor Trailer przekonał mnie, że wyspa powinna mieć tak samo świetny klimat jak kanion. Widać, że dostaniemy podatne na zniszczenia trasy. Cieszy fakt, że w grze będzie aż 16 tras, plus split aż dla 4 graczy, czyli najwieksze minusy jedynki wyeliminowane Muzyczka świetna, jedynka pod tym względem rządziła, z dwójką będzie pewnie to samo No i jeszcze coś... Poprosimy teraz o jakiś gameplay.
Opublikowano 13 marca 200817 l ja tam nie wierze w ani jeden filmik jaki zobacze dopiero uwierze jak zoabcze prawdziwy gameplay ;p żal ze ZNOWU pokazuja jakies fajerwerki graficzne a potem sie okaże ze grafa jest 100 razy gorsza ... aha o ile dobrze kumam tym razem wszystko bedzie sie dzialo w dżungli? wolal bym wieksze urozpaicenie (jakiekolwiek urozmaicenie?) Edytowane 13 marca 200817 l przez Yano
Opublikowano 13 marca 200817 l jestem wyjatkowo wielkim antyfanem motorstorma ,ale co by niemowic to ten filmik wyrezyserowany jest genialnie!! az chcialoby sie zagrac. hmmm moze sie skusze i odpale MS 1 bo kurzy sie na polce juz jakies 8miesiecy :-)
Opublikowano 13 marca 200817 l jesli to bylby prawdziwy gameplay to nie chcialbym grac z taka fizyka jak tu pokazali...
Opublikowano 13 marca 200817 l Jsli chodzi o niszczenie otoczenia.. co w tym nowego ?? W MS przeciez rozwala sie budynki (chatki) itp. . Na ty filmie rozwalili tylko jedna drewniana wierze, nic wielkiego.
Opublikowano 13 marca 200817 l Tak,tylko że ta wieża stoi na głownej trasie,jest większa od domku i może bardziej przeszkadzać
Opublikowano 13 marca 200817 l Będzie dużo tras, czego mi najbardziej brakowało w części pierwszej. Co do gry to nie mam żadnych obaw, poprawią to i owo i będzie wymiatała. W najgorszym przypadku będzie taka sama jak jedynka czyli nadal będzie wymiatała Mocno wątpliwa jest tylko data premiery na jesień... W to akurat średnio chce mi się wierzyć.
Opublikowano 21 marca 200817 l http://www.kikoo.pl/news/757-1/MotorStorm-Pacifica/ Nowy tytul dla Motorstorm 2! Autor tematu proszony o zmiane jego nazwy!
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l Autor pierwsze info z N+ 9prosto z forum GO, autor: winnie) -opcja słuchania swojej muzy -dżungla to jedno ale pośmigamy tez po plaży , jaskiniami , szczytami gór , kraterze wulkanu(lawa included Wink ) -brak cięć w oprawie na splicie -znowu nie będzie widoku z kabiny Sad (i tu pitu pitu , że nie praktyczny , ja np i tak bym chciał bo da sie taką kamere opanować) -ulepszony system zniszczeń -ulepszona kamera przy wypadkach -przyjemniejszy interfejs -duży nacisk na monster trucki
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l pokazli jakies screeny z gameplayu? Tak, są screeny z gameplay'u. Nawet Gulash na wstepie napisal, ze pochodza one bezposrednio z gry
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l Wiele po tych screenach oceniac grafiki jako takiej nie można. Ale sceneria mi się podoba.
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l Autor Kolejna nowość to możliwość stworzenia swojej własnej postaci jak i tuningowanie pojazdów! http://www.ps3site.pl/motorstorm-pacifica-nowe-informacje
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l Wiele po tych screenach oceniac grafiki jako takiej nie można. Ale sceneria mi się podoba. Slaba jakosc tych scanów. W rzeczywistosci lepiej to wygláda i co wazne, grafa robi wrazenie.
Opublikowano 6 maja 200816 l 16 tras i integracja z home w MS2: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=188300 5 screenów: http://www.gamersyde.com/news_6424_en.html Edytowane 6 maja 200816 l przez Hela
Opublikowano 6 maja 200816 l Tylko ja mam wrażenie, ze to wygląda gorzej (wyraźnie) niż pierwszy MS? No też mam takie wrażenie. Jak dla mnie (narazie) bez szału. <_< Szkoda...
Opublikowano 6 maja 200816 l Pisze pre-alpha 40% Ale faktycznie wygląda okropnie-tekstury rodem z ps2 ale będzie pewnie lepiej,wkońcu jedynka wyglądała o wiele łądniej więc efekt końcówy będzie dobry.Choć szału nie będzie bo pewnie będzie wszystko wygladało tak jak na tym gameplayu plus lepsze tekstury
Opublikowano 6 maja 200816 l Autor Gra światła i cieni bardzo dobra, poza tym nie powaliło mnie, na pewno lepiej od pierwszej częsci. Czekam na lepsze wideo, poza tym do premiery jeszcze spoooro czasu. PS. Dawać kamerę z nad maski! Smile PS2. Jeszcze jedno... Pre-Alpha Demo. Pamiętacie jak ewoluowała pierwsza część, tu będzie tak samo. Nie macie co się martwić, obecnie to jest wczesna wersja, nawet samochody się nie brudzą.
Opublikowano 6 maja 200816 l Ale faktycznie wygląda okropnie-tekstury rodem z ps2 Marzy mi się ,by gameplay jutro w HD był dostępny na PS Store.Szalenie jestem ciekaw jak się prezentują teskury i detale,których nie da się zauważyć na tym filmiku. Nie chce się czepiać, ale w filmiku z MS2, który jest takiej samej jakości, jak ten z KZ2 widzisz idealnie tekstury, a w tym drugim nie? Na pewno w MS2 nie ma tekstur rodem z PS2 i na pewno nie będzie wyglądało (i moje zdaniem nie wygląda już teraz) gorzej niż MS. A tak na marginesie, to dziwna fizyka tutaj jest i jakoś nie odnotowałem w tym gameplayu tego wychwalanego przez twórców agresywnego AI. Edytowane 6 maja 200816 l przez Hela
Opublikowano 6 maja 200816 l Ale faktycznie wygląda okropnie-tekstury rodem z ps2 Marzy mi się ,by gameplay jutro w HD był dostępny na PS Store.Szalenie jestem ciekaw jak się prezentują teskury i detale,których nie da się zauważyć na tym filmiku. Nie chce się czepiać, ale w filmiku z MS2, który jest takiej samej jakości, jak ten z KZ2 widzisz idealnie tekstury, a w tym drugim nie? Na pewno w MS2 nie ma tekstur rodem z PS2 i na pewno nie będzie wyglądało (i moje zdaniem nie wygląda już teraz) gorzej niż MS. A tak na marginesie, to dziwna fizyka tutaj jest i jakoś nie odnotowałem w tym gameplayu tego wychwalanego przez twórców agresywnego AI. W filmiku z K2 nie widzą genialnych tekstur,nie widzę też złych-stąd moja ciekawość .Do tego chociazby w tym filmiku http://www.gamersyde.com/stream_7071_en.html w 25 sekudzie przy wybuchu widać,że podłoże jest bumb mappowane i wygląda jak prawdziwa ziemia,stąd ciekawość czy tekstury są dobre(w tym nowym gameplayu jest więcej takich momentów gdzie można sądzić,że tekstury są dobre. Natomiast w filmiku z gameplayu Motorstomr dwa nie ma ani jednego takiego momentu który daje mi nadzieję,że na chwilę obecną wersja pre-alpha ma zadowalający poziom tekstur.Co więcej jestem tego pewien bo podobnie jakościowo filmiki z jedynki z pełnej wersji wyglądają lepiej.Ale jestem za to przekonany ,że gotowa wersja M2 będzie ładniejsza Gra ma czas
Opublikowano 7 maja 200816 l Natomiast w filmiku z gameplayu Motorstomr dwa nie ma ani jednego takiego momentu który daje mi nadzieję,że na chwilę obecną wersja pre-alpha ma zadowalający poziom tekstur.Co więcej jestem tego pewien bo podobnie jakościowo filmiki z jedynki z pełnej wersji wyglądają lepiej.Ale jestem za to przekonany ,że gotowa wersja M2 będzie ładniejsza Gra ma czas A widziałeś jak wyglądał Motorstorm jak go pierwszy raz publicznie pokazali ? Na podstawie pre-alpha można sobie wyrobić zdanie o kierunku w jakim zmierza gra, nic więcej.