Opublikowano 18 lutego 201213 l Wreszcie udało się zaliczyć festiwal po ostatnim wyścigu był taniec deszczu chciałbym jeszcze online zaliczyć ale widząc co ludzie wyprawiają na trasach to pewnie trzeba będzie dać sobie spokój. Najgorsze jest odejmowanie punktów po nieudanym wyścigu, a kumulacja faków nastąpiła gdy wbiłem drugi poziom i z następnych dwóch wyścigów wyrzuciło mnie z gry co zaowocowało spadkiem na 50% poprzedniego ranku. Ale i tak uważam że gra jest naprawdę bardzo fajna a satysfakcja z przechytrzenia cpu jest spora
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Znowu podjąłem wyzwanie zaliczenia Festivalu na same złotka - po 20 min wygrałem raptem jeden wyścig (3 na srebro). Będzie ciężko, ale jest MOC
Opublikowano 6 stycznia 201411 l Wielka szkoda, że zamknięto serwery - gra jest przezacna, pozostało ~10 złotek (jestem lama w racery). Dla mnie najlepsza "wyścigówka" na PS3 (ach ten speed i widoczki). Platyny co prawda nie będzie, ale co się najeżdżę, to moje
Opublikowano 8 stycznia 201411 l Heh, aż sam dumałem co by podnieśc ten temat jedynie by pochwalic i polecić Ten najlepszy i najbardziej hardkorowy racer odchodzącej generacji. X-Boty mogom zazdrościć. Zero diso bajery. Ps Ost będący średnią wypadową rocka, metalu, drum & bass oraz ostrej elektroniki miażdży wszystkie NFSy razem wzięte. Edytowane 8 stycznia 201411 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 8 stycznia 201411 l ja tez gloryfikuje ta czesc, do wymaksowania kampanii zabrakło mi trzech wyścigów. Ale i tak bardziej hardcorowa była ostatnia ranga w multi - pod koniec jeden zły wyścig mógł dać tyle punktów ujemnych, że cały dniowy progres szedł się je.bać genialnie trasy(przy niektorych porach dnia wygladaly oblednie),ost,agresywne(choć chamskie i nieuczciwe) AI. Coś pięknego. Część na psp również rządziła. Do dziś nie rozumiem co nimi kierowało robiąc Apokalipsę - pal licho tą skryptowaną deformację trasy, ale w tej grze zepsuli największy bajer tej serii - wielopiętrowe trasy gdzie trzeba się było uczyć idealnego i odrębnego szlaku jazdy dla każdego pojazdu, w zamian dostaliśmy długie proste, z dwiema zakrętami i tyle
Opublikowano 9 stycznia 201411 l Tak sobie jeżdżę i kurka - gra ma ponad 6 lat na karku, a prezentuje się znakomicie. Widoki, oświetlenie, modele pojazdów i system zniszczeń - rewelacja. Ostatnio udało mi się wyczyścić wszystkie Eliminatory, naprawdę świetny tryb. Czas się wziąć za Speedy - łatwo nie będzie...
Opublikowano 9 stycznia 201411 l Wypas giera. Ponad 200 godzin cudownego grania - swego czasu : )A i platynę musiałem w to zrobić, poziom trudności całkiem zacny.
Opublikowano 9 stycznia 201411 l szkoda, ze ten motorstorm w przyszlosci prawdopodobnie nie wyszedl nigdy poza faze koncepcyjna...ale na artach normalnie jak kolejny rollcage sie prezentowal
Opublikowano 9 stycznia 201411 l Ten najlepszy i najbardziej hardkorowy racer odchodzącej generacji (nie licząc WipEouta ofkoz) FTFY
Opublikowano 28 października 20213 l Ehh człowieku, co to za odkopywanie, już nadzieja była, że jakiś rimejk powstaje
Opublikowano 28 października 20213 l No ja pierwsze co pomyślałem to, że x lat temu..., ale od razu też z tyłu głowy jakieś myśli o remake'u.