Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

• Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 149,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

Opublikowano

tomba 2, jaka to jest za(pipi)ista gra i dosc ciezka

Opublikowano

Odpaliłem sobie "na chwilę" Final Fantasy II aby przypomnieć sobie gdzie aktualnie skończyłem, po czym zorientowałem się, że nagle z 2:30 zrobiła się 4:30. Jest nadzieja, że w końcu to przejdę, gdyż jak już pisałem wcześniej, gra jest nieco gorsza od jedynki (choć nadal zaskakująco przyjemna).

Oprócz tego Crisis Core po raz drugi.

Metal Gear Acid 2 oraz SRW Alpha Gaiden (ENG) odstawione ze względu na brak czasu i inne priorytety.

Opublikowano

Trenuję w t:dr bo za dwa tygodnie wycieczka szkolna i będą walki :P

Opublikowano

Do premiery R:R, Final Fantasy: CC, ale od połowy marca pogrążę się znowu w multiplajerowy wir Resistance'owy xD

Opublikowano

NBA Live 09. Ta gra mimo paru błędów jest naprawde niezła, nie ustepuje stacjonarnemu NBA 2k9...

Opublikowano

god of war i star ocean first departure ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Resistance Retribution :D

A na odreagowanie po ciężkim dniu, późnymi wieczorami wtapiam się w klimat pataponowych rytmów w grze Patapon 2 :)

Opublikowano

a ja FF9 :P

kiedys juz do niej podchodzilem na psxie ale w polowie jakos mi sie odechcialo, tym razem podoba mi sie o wiele bardziej, az chce mi sie pakowac i węszyc po zakamarkach :D podoba mi sie klimat , wlasnie takie fantasy lubie (no może poza zidanem , chlopak małpa to byl dobry w dragon ballu :P ale coz takie jest jrpg :P)

Opublikowano

U mnie w ciągu tygodnia przewinął się Field Commander (100% hyhy) i Gitaroo Man Lives. Oba skończone, a teraz ZNOWU gram w Burnout Dominator. Argh.

Opublikowano

Te, Ashka, pamiętaj, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu :P Jest wiele fajnych gier, pograj w Patapony - uspokajają. :)

Opublikowano

Nie mogę grać w Patapony, choć to świetna gra. Mój szef mi ją skutecznie obrzydził :( Patapony czekają na czasy, kiedy wspomnienia zbledną :/

Szykuję się do skończenia Medievil'a (staaaroć, ale mnie się udało utknąć) - więc Burnout będzie miał zasłużoną przerwę (walczę o brakujące samochody).

Opublikowano

ridge racer <3

musze sobie zalatwic ta gre na ps3, bo na psp mam 100% w obu czesciach xDDD

Opublikowano

God of War na poziomie "God Mode" :). Hardcore :/

God of War na poziomie "God Mode" :). Hardcore :/

Opublikowano

krótko, zwięźle oraz piosenkowo:

"Uahaaa...Patapony dwa" :D

Opublikowano

Loco Roco 2