Opublikowano 29 czerwca 200816 l Autor Hiszpania 1:1 Niemcy Aha ćwierćfinały były mnożone x4 a finał będzie x5 więc teraz maksymalnie jest do zgarnięcia 25 punktów. Wyniki za każdą z faz EURO 2008 są w pierwszym poście.
Opublikowano 29 czerwca 200816 l dzięki za zabawę. teraz żałuję, że kasy nie zainwestowałem. Edytowane 29 czerwca 200816 l przez luk_ash
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Gdyby Niemcy wygraly to bylbym drugi, ale tak to chyba usune ten topic, bo na co on komu.
Opublikowano 1 lipca 200816 l Autor No to dwa pięć dla mnie! Nie inaczej. graty mędrzec. Dobra , to kto zwyciężył ? Ostatnie wyniki: Klasyfikacja za finał Klasyfikacja generalna za całą imprezę EURO 2008 Pierwsza trójka nie zmieniła się po półfinałach. And the winner is luk_ash Srebro dla Lain Brąz dla Kubaa__ dzięki za zabawę. teraz żałuję, że kasy nie zainwestowałem. Ja również wszystkim dziękuje za wzięcie udziału w zabawie.
Opublikowano 1 lipca 200816 l 6 miejsce chyba nie jest takie złe. To co teraz obstawiamy....Olimpiadę ? :] Edytowane 1 lipca 200816 l przez Cris
Opublikowano 1 lipca 200816 l ach, niewiele brakowalo. a chcialem stawiac 1:0 dla Hiszpanow ; ). dzieki Wyso za przeprowadzenie zabawy i gratualcje dla zwyciezcy.
Opublikowano 1 lipca 200816 l Gdybym się nie przeliczył z Rosjanami, byłoby pewnie podium No cóż, 5 miejsce nie jest złe, w pewnym sensie lepsze niż 4 - bo 4 to tuż za podium
Opublikowano 1 lipca 200816 l Autor czekam na moje srebro. ; ) Przecież dziewczyny lubią brąz 6 miejsce chyba nie jest takie złe. To co teraz obstawiamy....Olimpiadę ? :] Jak będzie turniej piłki nożnej to kto wie...
Opublikowano 2 lipca 200816 l Autor Jakby ktoś miał zamiar przeprowadzić podobną zabawę to poniżej jest do ściągnięcia arkusz jakim się posługiwałem przy podliczaniu wyników: http://netload.in/datei2d1cbe8541a6c2d18af6cc73e7c0a594/EURO 2008.xls.htm://http://netload.in/datei2d1cbe8541a6...RO 2008.xls.htm Koszykówkę se na tych samych zasadach obstawiajcie. E tam koszykówkę. Pływanie, żeglarstwo, wioślarstwo, triathlon, skoki do wody, łucznictwo, kolarstwo, kajakarstwo, jeździectwo, gimnastyka. Niech ktoś przeprowadzi w tych dyscyplinach typowanie wyników
Opublikowano 3 lipca 200816 l Chrzanić olimpiadę, czekajcie na piłkę (-_-) Może eliminacje do MŚ 2010? :potter:
Opublikowano 3 lipca 200816 l Obstawiamy tyko kopaną bo reszta za mało popularna. A olimpiadę wyzysku bojkotuję! xD