Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 640,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Szejdj, fajnie to wszystko brzmi, aż chciałoby się wypielęgnować autko tymi kosmetykami:) ale nie znalazłem tam nic na zarysowania.

Kupiłem pastę polerską K2 z Allegro :lapka:

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

xdddd

dobrze, że nie tempo xddd

do usuwanie rysek z lakieru to akurat pasta polerska, nie koniecznie przeznaczona do samochodów

no ale nie K2 :/

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Nie no, ja używałem K2 i byłem zadowolony. Kupiłem tę gąbkę polerską, nałożyłem na wiertarkę i na małych obrotach. Słabą wprawę mam, ale jakoś poszło.

Opublikowano

K2 moim zdaniem najwieksza lipe produkuje nic z tej firmy nie kupuje osobiście. ( chodz ich firma od mojej miescowosci jest z 10km :D )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

396734847_1_644x461_mitsubishi-galant-25

2,5 v6 ^_^

zakup z dzis

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

audica na podworku stoi amortyzatory wyebane a w galancie prawie nowe amortyzatory kayaba xd  ku,rwa mac co za fura 300km zrobione pora zwalic konia

a jak sie szlaufy na ulicach ogladaly o jenysiu

Opublikowano

Na przód  mało prawilny , może gurwy sie nie domyslą jak coś.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

396734847_1_644x461_mitsubishi-galant-25

2,5 v6 ^_^

zakup z dzis

oczywiście z podtlenkiem lpg? ile za to dałeś? wygląda na jakieś 5500 zł. Na kozag audice nie starczyło?  

Opublikowano

a ten jak zazdrosci beka

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

tak.automat bardzo wygodny

Taaa, mi już się nie chciałoby przejść teraz na coś w manualu. Automat, to automat, jedną ręką kierujesz, drugą dociskasz głowę partnerki, a nie jeszcze biegi zmieniać, jak jakiś lamus.

Na prawku powinno być do wyboru, czy chcesz uczyć się w manualu, czy automacie. A nie potem jedziesz elką i nie zdałeś, bo ci zgasł:/

Opublikowano

Tommo i na co ci było to LPG?

Teraz na orlen tylko jak się ściemni, żeby przypału nie było.