Opublikowano 24 lipca 20168 l W dniu 23.07.2016 o 13:55, MaZZeo napisał(a): racja, lepiej było mi celować w 100% heteroseksualnego srebrnego FocusaAle Focusa to ty szanuj kolego !
Opublikowano 1 września 20168 l Na odchodne jak szedłem do biura machnąłem aby ojcu wysłać. Dam więcej później;)
Opublikowano 2 września 20168 l A u mnie juz wiadomo ze bez kręcenia licznika nigdy juz w polsce nie sprzedam bo zajechany
Opublikowano 2 września 20168 l Co to jest dla fiatowskiego diesla (bo chyba 1.9 masz?). Ledwo dotarty. O ile buda jest zdrowa i części wymieniane na czas, spokojnie drugie tyle przejedzie. :czesc:
Opublikowano 2 września 20168 l Kupowalismy dzisiaj fiata freemonta dla kolegi( kozak fiat ku.rwa typy) i pokusilem sie o obmacanie Giulii....ale sraka xd Srodek - ok, skrzynia super pracuje, pozycja jak w BMW, ale ten tyl....daleko jej do mazdy 6. Zazwyczaj alfy co by nie mowic to byly ponadczasowe, co tu daleko szukac - giulietta, klepana juz chyba dekade i dalej dzielnie designem walczy w czolowce.
Opublikowano 2 września 20168 l Jest jakis ladniejszy haczbak od giulietty i mazdy 3 ? A fiata bravo szanuje bardzo, druga generacja to niedoceniony czarny kuń.
Opublikowano 2 września 20168 l ufo a45 ds3 crz (subiektywnie) Inne klasy i pułapy cenowe, wiem. Aha, no i fiat bravo.
Opublikowano 2 września 20168 l No, jeżeli się przejmie wynurzeniami internetowych nicków na temat samochodu, o którym marzył, i na który wydał ciężko zarobione pieniądze, to faktycznie powinno być mu smutno. Zwłaszcza że jego gust motoryzacyjny jest odwrotnie proporcjonalny do tego gierkowego.
Opublikowano 3 września 20168 l W dniu 2.09.2016 o 21:58, Pajda napisał(a): Czemu? Nie licząc tego,że ma wsiurską naklejkę to bardzo dobre auto. nawet jeśli by mi się ta naklejka nie podobała to nie zdjąłbym jej bo pewnie po tylu latach zostałby ślad na lakierze.
Opublikowano 5 września 20168 l Dziś jeszcze będzie:D Spokojnie. Póki co środek na szybko. Fotografem nie jestem.
Opublikowano 5 września 20168 l W dniu 2.09.2016 o 21:09, Pajda napisał(a): Kupowalismy dzisiaj fiata freemonta dla kolegi( kozak fiat ku.rwa typy) i pokusilem sie o obmacanie Giulii....ale sraka xd Srodek - ok, skrzynia super pracuje, pozycja jak w BMW, ale ten tyl....daleko jej do mazdy 6. Zazwyczaj alfy co by nie mowic to byly ponadczasowe, co tu daleko szukac - giulietta, klepana juz chyba dekade i dalej dzielnie designem walczy w czolowce. A Fiat Freemont w dieslu czy benzynie? Ja ostatnio też kupiłem I faktycznie ciężko znaleźć coś innego w tej cenie z takimi możliwościami
Opublikowano 5 września 20168 l W dniu 5.09.2016 o 09:23, Jakim napisał(a): Dziś jeszcze będzie:D Spokojnie. Póki co środek na szybko. Fotografem nie jestem. Ten środek, te zegary, te obicia