Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Corsa zdecydowanie lepsze wrażenie robiła:)

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano
  W dniu 23.07.2016 o 13:55, MaZZeo napisał(a):

racja, lepiej było mi celować w 100% heteroseksualnego srebrnego Focusa

Ale Focusa to ty szanuj kolego !
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W końcu nabyłem. I oby jeździła długo bo będe płakał:(

DSC_0001_1.jpg

Opublikowano

Dlaczego sam tyl skoro ten model ma zabojczy przod

Opublikowano

Na odchodne jak szedłem do biura machnąłem aby ojcu wysłać. Dam więcej później;)

Opublikowano

EiSjqZT.jpg

A u mnie juz wiadomo ze bez kręcenia licznika nigdy juz w polsce nie sprzedam bo zajechany :/

Opublikowano

Co to jest dla fiatowskiego diesla (bo chyba 1.9 masz?). Ledwo dotarty. O ile buda jest zdrowa i części wymieniane na czas, spokojnie drugie tyle przejedzie.

:czesc:

Opublikowano

Chodzi o cyfry? Mozna zmieniac kolor

Opublikowano

Kupowalismy dzisiaj fiata freemonta dla kolegi( kozak fiat ku.rwa typy) i pokusilem sie o obmacanie Giulii....ale sraka xd Srodek - ok, skrzynia super pracuje, pozycja jak w BMW, ale ten tyl....daleko jej do mazdy 6. Zazwyczaj alfy co by nie mowic to byly ponadczasowe, co tu daleko szukac - giulietta, klepana juz chyba dekade i dalej dzielnie designem walczy w czolowce.

Opublikowano

Jest jakis ladniejszy haczbak od giulietty i mazdy 3 ? A fiata bravo szanuje bardzo, druga generacja to niedoceniony czarny kuń.

Opublikowano

ufo

a45

ds3

crz (subiektywnie)

Inne klasy i pułapy cenowe, wiem.

Aha, no i fiat bravo.

Opublikowano

nie kumam, wiecie że mazzeowi może być smutno?

Opublikowano

Czemu? Nie licząc tego,że ma wsiurską naklejkę to bardzo dobre auto. 

Opublikowano

No, jeżeli się przejmie wynurzeniami internetowych nicków na temat samochodu, o którym marzył, i na który wydał ciężko zarobione pieniądze, to faktycznie powinno być mu smutno.

Zwłaszcza że jego gust motoryzacyjny jest odwrotnie proporcjonalny do tego gierkowego.

Opublikowano
  W dniu 2.09.2016 o 21:58, Pajda napisał(a):

Czemu? Nie licząc tego,że ma wsiurską naklejkę to bardzo dobre auto. 

nawet jeśli by mi się ta naklejka nie podobała to nie zdjąłbym jej bo pewnie po tylu latach zostałby ślad na lakierze.

Opublikowano

Dziś jeszcze będzie:D Spokojnie.

Póki co środek na szybko. Fotografem nie jestem.

DSC_0002.jpg

DSC_0004.jpg

Opublikowano

oo i to jest deska, a nie te brzydkie srebrne plastiki

Opublikowano
  W dniu 2.09.2016 o 21:09, Pajda napisał(a):

Kupowalismy dzisiaj fiata freemonta dla kolegi( kozak fiat ku.rwa typy) i pokusilem sie o obmacanie Giulii....ale sraka xd Srodek - ok, skrzynia super pracuje, pozycja jak w BMW, ale ten tyl....daleko jej do mazdy 6. Zazwyczaj alfy co by nie mowic to byly ponadczasowe, co tu daleko szukac - giulietta, klepana juz chyba dekade i dalej dzielnie designem walczy w czolowce.

A Fiat Freemont w dieslu czy benzynie? Ja ostatnio też kupiłem I faktycznie ciężko znaleźć coś innego w tej cenie z takimi możliwościami ;)

Opublikowano
  W dniu 5.09.2016 o 09:23, Jakim napisał(a):

Dziś jeszcze będzie:D Spokojnie.

Póki co środek na szybko. Fotografem nie jestem.

DSC_0002.jpg

DSC_0004.jpg

Ten środek, te zegary, te obicia :banderas: