Opublikowano 24 października 20168 l ubezpieczyciele szukaja kazdej furtki do anulowania wyplaty odszkodowania
Opublikowano 24 października 20168 l Kurna ładny ten samochód i jak na taki wygląd i prestiż tylko 15k pln, chyba już wiem co kupię. Chociaż Janusze pewnie warczą, że więcej hehe serwisu niż użytkowania na drogach, jak żyć Panowie prezesi. No jak ma nie być ładny skoro stoi ciągle w garażu, a jak już jeździ to na lawecie?
Opublikowano 24 października 20168 l Nie to co solidne prucie do przodu pod wiatr dwudziestoletnimi niemieckimi sedanami
Opublikowano 1 listopada 20168 l Zmiana munduru i oddzialu, co prawda dalej jest to panstwo osi, ale juz nie bede sluchal o lawetach ( sam dzisiaj wyciagalem zatopiona honde)
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ze stalym napedem, reduktorem i blokadą mostów Edytowane 1 listopada 20168 l przez Pajda
Opublikowano 1 listopada 20168 l Zawsze miałem ochotę na offroad, tylko nie chciałem kupować wydumek, bo to studnie bez dna ( a to lift zawieszenia, a to opony inne, a to felgi, a to wyciagarka), ale to tylko w polowie czynnik decydujacy o zakupie. Potrzebowalem tez, benzyniaka z hakiem, V-ką i automatem to dygania przyczepy z motocyklem. A w terenie na slabych oponach calkiem fajnie sobie radzi, przeswit nie jest za duzy, ale dosyc zmyslnie rozmieszczono elementy i nie ma ryzyka, ze zostawi sie miske czy tlumik. Edytowane 1 listopada 20168 l przez Pajda
Opublikowano 1 listopada 20168 l GT wisi na allegro, Gtv juz sprzedana Na placu boju została 156 Mamy. GV ma deske i kierownice jak GT Wersje krótkie - 3 drzwione nie mają stałego napędu 4x4, ale 5D juz jakos daja rade w terenie. Edytowane 1 listopada 20168 l przez Pajda
Opublikowano 1 listopada 20168 l To co odpowiesz teraz na forum Alfy, gdy ktoś zapyta a masz Alfę, czy tu tylko dla beki siedzisz?
Opublikowano 22 listopada 20168 l W zimę, na rondzie, bez posypki można nawet ją bokiem ustawić Bardziej juz tylko Imprezy 1.6 są rozczulające. Edytowane 22 listopada 20168 l przez Pajda
Opublikowano 22 listopada 20168 l Pajda przeciez to uposledzone auto, w ktorym kreci sie jedno kolo jak chcesz leciec bokiem Zatanawia mnie po co komu nowe bmw, jak bierze silnik,ktory tylko wywoluje nerwy jak sie nim jezdzi. Jak sie nir wymaga niczego od aut, to bez sensu doplacac tyle do tej marki. Edytowane 22 listopada 20168 l przez Infidel
Opublikowano 24 listopada 20168 l lato 2000 pod mount chiliad Widac jednak przepasc pomiedzy ps2 a ps4 Pajda przeciez to uposledzone auto, w ktorym kreci sie jedno kolo jak chcesz leciec bokiem Zatanawia mnie po co komu nowe bmw, jak bierze silnik,ktory tylko wywoluje nerwy jak sie nim jezdzi. Jak sie nir wymaga niczego od aut, to bez sensu doplacac tyle do tej marki. Czym jezdzisz jesli wolno spytac?
Opublikowano 24 listopada 20168 l Aaa tak myslalem ze jadac po jakosci bmw odpowiedz bedzie wymijajaca. Spoksik.