Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 640,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zaparkowałem sobie obok.......8x 78" cali

49981551701_b94c13fa90_h.jpg

Opublikowano

Do czego ten pojazd? Wygląda jak autobus w trudny teren.

Opublikowano

Fajnie musi być wybrać się takim na przejażdżkę. Większa atrakcja niż jazda piętrusem na górze i w pierwszym rzędzie podczas pierwszej wizyty w UK.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

LzZLxnx.jpg

9dcR2EM.jpg

5mmXjnj.png

+

ATWyKNK.jpg

A39Rw5P.jpg

17mUFNr.jpg

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Ostatnio jakoś mnie naszło, by porobić parę zdjęć, auta brudne - bo używane.

Toyka na wietrzenie cotygodniowe, a Inf jako wół roboczo - rodzinny : )

Opublikowano
4 godziny temu, Banny napisał:

Ostatnio jakoś mnie naszło, by porobić parę zdjęć, auta brudne - bo używane.

Toyka na wietrzenie cotygodniowe, a Inf jako wół roboczo - rodzinny : )

Myślę nad Infiniti, coś z serii G, albo jak fantazja poniesie to M ;) (vs Lexus GS mk3).Jak z serwisem aut?Nie boisz się ,że w związku z wycofaniem się z Europy mogą być kłopoty z częściami?

Opublikowano
12 godzin temu, adi napisał:

Myślę nad Infiniti, coś z serii G, albo jak fantazja poniesie to M ;) (vs Lexus GS mk3).Jak z serwisem aut?Nie boisz się ,że w związku z wycofaniem się z Europy mogą być kłopoty z częściami?

https://allegro.pl/ogloszenie/infiniti-m-320-km-2011-r-9323651706

Na forum wypłynęło, ja teraz nie potrzebuję, ale jakbym szukał, to bym się zainteresował. 

Co do części - trochę nie wiem. Na pewno części karoserii są trudno dostępne, ale tez czasem pojawi się jakiś rozbitek-dawca. 

Na forum ifans są osoby, co sciągają graty zza oceanu, był jeden facet co z Litwy targał rzeczy i też dało się przeżyć. Poza tym, te auta są w miarę pancerne i nie sądze, byś musiał szukać częsci innych niż te eksploatacyjne. Serwis póki co nie boli, olej zamawiam od faceta z forum co ma ori rzeczy - polecił mi Penrite do mojego stylu jazdy. No i śmigam juz drugą wymianę.

https://www.ifans.pl/forum.php

ASO jakos nigdy mnie nie obchodziło, więc też trudno mi się do tego odnieść.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 7.03.2019 o 14:44, Shankor napisał:

kHfokg1.jpg

i skończyło się rumakowanie.

Żona rozjebała, bo nie umie w znaki drogowe. Lewe przednie koło uszkodzone nie dało rady jechać dalej. 

20200708-134118.jpg

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Żeby było śmieszniej, to w niedzielne mamy jechać na wakacje. Żona w bagażniku ofkors.

Opublikowano

Jutro mają mi podstawić VW Tiguana z AC. Ale dają tylko na 1 tydzień, wiec będę musiał dopłacić z WŁASNEJ KIESZENI.

A ofiara jechała drogą podporządkowaną i nie ustąpiła pierwszeństwa, koleś jechał jakimś zabytkowym Hyundaiem Atosem 

dcdef0797d200d582dd9e458-e9fc01d,750,470

Ale przód ma cały rozwalony.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

No pewnie! Kto by przepuszczal jakiegos atosa, kiedy jedzie hybryda za milion!

Opublikowano
9 godzin temu, Shankor napisał:

Jutro mają mi podstawić VW Tiguana z AC. Ale dają tylko na 1 tydzień, wiec będę musiał dopłacić z WŁASNEJ KIESZENI.

A ofiara jechała drogą podporządkowaną i nie ustąpiła pierwszeństwa, koleś jechał jakimś zabytkowym Hyundaiem Atosem 

dcdef0797d200d582dd9e458-e9fc01d,750,470

Ale przód ma cały rozwalony.

Ważne że jego samochód jest bardziej rozwalony niż mój hehe

Opublikowano

Tylko szkoda, że facetowi nic się nie stało. Miałby nauczkę, że toyota jest pojazdem uprzywilejowanym.

Opublikowano

Z nieoficjalnych informacji: koleś ponoć jest pedofilem i zoofilem. Moja żona uratowała te dzieci i zwierzęta.