Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano
8 minutes ago, Sedrak said:

Po części masz rację, bo silniki R5 bardzo podobnie brzmią do V10.

W końcu V10 to dwie rzędowe piątki ;) 

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 640,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

IMG_20240501_195647.thumb.jpg.d17ad5e14f0d725cb8a6f6f1f7dc5aa5.jpg

Piąta wyprawa w góry Focusikiem i już nie wiem która w dłuższą trasę :lapka:

Opublikowano
On 4/26/2024 at 10:59 AM, Bartg said:

W końcu V10 to dwie rzędowe piątki ;) 

Jesteś z Trójmiasta? Widziałem ostatnio na Dąbrowie bardzo podobne Volvo do Twojego. 

Opublikowano
51 minutes ago, Sedrak said:

Jesteś z Trójmiasta? Widziałem ostatnio na Dąbrowie bardzo podobne Volvo do Twojego. 

Trójmiasta Łódź Zgierz Pabianice :kekw:

Opublikowano
19 hours ago, krupek said:

IMG_20240501_195647.thumb.jpg.d17ad5e14f0d725cb8a6f6f1f7dc5aa5.jpg

Piąta wyprawa w góry Focusikiem i już nie wiem która w dłuższą trasę :lapka:

Ile już km zrobione? 

Opublikowano

Dochodzi do 80k km. Podejrzewam, że teraz będzie szybciej rosło, bo będę więcej do pracy używał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.04.2024 o 10:31, Sedrak napisał:

Miałem miałem Michelin PS4 używane na swoim aucie i byłem zadowolony. Teraz wziąłem nówki Continental Premium Contact 7 i mam nadzieję, że to nie był błąd, a co do Pirelli to mój wulkanizator powiedział dosłownie to samo. Pirelli to gówno, a "opony dzielą się na Michelin i inne"

I jak te Conti i jaki dokładnie rozmiar? one są z gąbką w środku czy nie? Twarde/ miękkie? ciche/ umiarkowane?  Jak porównujesz je do Michelin PS4  ?

Opublikowano
19 minutes ago, Fanek said:

I jak te Conti i jaki dokładnie rozmiar? one są z gąbką w środku czy nie? Twarde/ miękkie? ciche/ umiarkowane?  Jak porównujesz je do Michelin PS4  ?

225/45 17" PS4 miałem używane jak kupiłem auto, ale po tych dwóch miesięcy mogę powiedzieć, że conti bardzo dobrze się sprawują. Ostatnio były bardzo duże opady to przejeżdżając  przez nie było bardzo pewnie, opony bez problemu odprowadzały wódę. Są na pewno cichsze. 

Opublikowano
Godzinę temu, Sedrak napisał:

225/45 17" PS4 miałem używane jak kupiłem auto, ale po tych dwóch miesięcy mogę powiedzieć, że conti bardzo dobrze się sprawują. Ostatnio były bardzo duże opady to przejeżdżając  przez nie było bardzo pewnie, opony bez problemu odprowadzały wódę. Są na pewno cichsze. 

Te Conti są bez gąbki w środku? PS4 miałeś z gąbką czy nie bo było kilka chyba?

Opublikowano

Nie mam pojęcia szczerze. Wiem, że miałem takie z utwardzanymi rantami. 

Opublikowano
2 minuty temu, Sedrak napisał:

Nie mam pojęcia szczerze. Wiem, że miałem takie z utwardzanymi rantami. 

Ok powiedz jeszcze tylko jak z twardością porównując Conti do PS4 ? na której większy komfort? bo rozmiar opony tu i tu ten sam?

Opublikowano

Tutaj jakichś różnic nie zauważyłem, ale całościowo mam wrażenie, że conti lepsze. 

Opublikowano

Tak, w GTC

image.thumb.jpeg.f9c1ecdec898413764ff1edab04d28d7.jpeg

Podobnie jak była wersja coupé cabrio.

W ogóle fajne kiedyś były możliwości w astrach g-j, te coupé i udawane coupé, kabriolety, wersje sportowe, mocne silniki, dziesiątki kolorów, tapicerek… 

Teraz jak się bawię konfiguratorem nowej, to bieda niesamowita w porównaniu: 2 nadwozia, 2 wersje wyposażenia, większość kolorów to odcienie szarości, 3 silniki de facto, tapicerka czarna albo czarna, wyposażenie w drogich pakietach :frog:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nowa zabaweczka,

IMG-20240513-WA0002.jpg

20240609_024850.jpg

20240609_024835.jpg

20240609_024822.jpg

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Dokladnie tak. Jesli sie nie zmieni glupota EU, to bedzoe tp ostatni model z tym silnikiem

Oryginalnie zamawialem SQ5 ale jak mieli produkowac moj, to skonczyl.sie juz limit w audi na silnik 3.0 TDI i anulowali mi to. Na szczescie w ramach rekompensaty dali duza znizke na ten

Zestaw kompletny

Jak minie leasing wszystkiego to pewnie przesiadziemy sie na nowa marke

S4 i s5 mozliwe ze wstawialem.kiedys bo maja 1 rok i 3 miech

Najpiekniejsze jest jednak s5

20230228_124930.jpg

20230228_124921.jpg

20230228_124930.jpg

IMG-20230306-WA0015.jpg

IMG-20230306-WA0016.jpg

IMG-20230306-WA0017.jpg

IMG-20230306-WA0018.jpg

Edytowane przez Welna

Opublikowano

W końcu znalazłem chwilę na polerkę. Po ponad pół roku lakier w idealnym stanie poza malutkim zadrapaniem na dwa milimetry nad lewym kołem...

IMG_20240616_114100.jpg

Opublikowano

Słabo coś widać po tym zdjęciu, zrobiłeś je na odpierdol, nie ma plusika

Opublikowano

Dokładnie. Z tego właśnie powodu wstrzymałem plusika bożego.