Opublikowano 9 marca 201213 l Minusuje głupie posty. Co ma do tego Wisła ?! Ehmmm... IV runda kwalifikacji LM. Wisła trafia na APOEL, przez wielu uważany za najlepsze losowanie w historii, a tu .. APOEL jest rewelacją LM ot związek Wisły z LM.
Opublikowano 12 marca 201213 l Co sądzicie jutro o interze? Postawiłem 5 dych na to że awansuje w karnych. Do wyjęcia 1250ziko. A co mi tam
Opublikowano 12 marca 201213 l Myślę, że zapowiada się fantastyczny mecz. Obie ekipy przegrywają ostatnio z największymi słabeuszami. Marsylia w ostatnich czterech meczach nie strzeliła nawet gola, więc karne pewnie są jakoś tam prawdopodobne.
Opublikowano 13 marca 201213 l Liczę na Inter, ale ciężko będzie im awansować. Nie od wczoraj wiadomo, że Włosi nie są w formie, co potwierdziło nawet wymęczone zwycięstwo z Chievo. Olympique zagra defensywnie, na remis - wg mnie będzie 0:0.
Opublikowano 13 marca 201213 l Wygląda na to, że Roberto Di Matteo jest kolejnym trenerem, który jest gotów dać jeszcze parę szans Torresowi: "Nie może myśleć o tym, ile kosztował. Musi się skupić tylko na graniu, nie na strzelaniu goli. Na asystach, robieniu akcji, kiedy tylko dotknie piłki. Nie powinien myśleć o strzelaniu goli, tylko o graniu prostej piłki. Reszta sama przyjdzie." "To świetny napastnik i jestem pewien, że nie zapomniał, jak się strzela gole. To jeden z najlepszych napastników na świecie. Strzelił tyle goli w ostatnich latach, że na pewno nadal będzie to robił w przyszłości. Uda mu się, bo jest ciągle młody. Musi tylko odzyskać pewność siebie". Oczyma wyobraźni widzę konferencję prasową po jutrzejszym meczu: "Niestety przegraliśmy, ale chciałbym pochwalić Fernando za granie prostej piłki. Zyskał dziś dużo pewności siebie, a to teraz najważniejsze". Edytowane 13 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 13 marca 201213 l obstawiam dzisiaj wygrana bajernu 4:1. gole strzela super mario x 2 oraz robben i ribery. dla bazylei strzeli nowy pilkarz bajernu - dzerdzan szadziri czy jak mu tam.
Opublikowano 13 marca 201213 l Już prawie umiesz! Jestem wielce ciekaw, jak wypadnie dzisiejszy mecz. Patrząc ogólnie na grę, obie ekipy są na zbliżonym poziomie. Pierwszy mecz był wyrównany, z wyniku raczej ostatecznie mógł być zadowolony Bayern, ale i on miał szanse na zwycięstwo. Basel do tej pory grało na wyjazdach dobrze. Bardzo pechowo zremisowali z United, zasłużenie zremisowali z Benficą (u siebie z nimi przegrali). Z drugiej strony Bayern gra u siebie wyraźnie lepiej, niż na wyjeździe. Wrócił też Schweinsteiger, a solidnie na lewej obronie zaprezentował się Alaba. Najważniejsze jest to, że obie ekipy mają w zwyczaju atakować i już pierwsze spotkanie od początku toczyło się od bramki do bramki. Tutaj na pewno zostanie to zintensyfikowane, bo bez względu na wynik, jedna z ekip będzie miała ciśnienie na strzelenie bramki. Bez wątpienia szykuje się największy hicior LM do tej pory. W fantasy mam tylko Shaqiriego, więc mam nadzieję, że strzelił te pięć goli chociaż. Bayern wszystko jedno, najlepiej żeby Kroos i Gomez nie punktowali, bo ich dużo osób ma. Zawodowi typerzy podpowiadają na Bayern z dwoma golami handicapu na kursie 2,45. Czyli delikatnie mówiąc, mało wiary w obronę Basel. Edytowane 13 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 13 marca 201213 l dobry typ jak sądzę , gdyby nie to że spłuczka totalna, zagrałbym za grubszą kasę. Wynik 4-1 prawdopodobny. Edytowane 13 marca 201213 l przez Orson
Opublikowano 13 marca 201213 l I tyle było z przewagi Basel z pierwszego meczu. Byle żeby teraz Bayern nie zmniejszył tego zabójczego tempa i dołożył.
Opublikowano 13 marca 201213 l Bawarczycy ostro cisną. Dawno ich nie widziałem w tak dobrej formie. Tymczasem przebieg meczu w Mediolanie jest doprawdy sensacyjny: otóż Inter nadal jest słaby. Edytowane 13 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 13 marca 201213 l Użyłem ironii. Mimo wszystko jest zdecydowanie żwawiej niż w pierwszym spotkaniu... Edytowane 13 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 13 marca 201213 l Myślę, że mogę fachowo obstawić, że awans wywalczy Bayern. Oglądam drugi mecz, Inter miał świetne dwie okazje, ale tak to kupa i mecz godny obu teamów.
Opublikowano 13 marca 201213 l Widać sędzia jednak ciągle bał się dwóch goli Basel, bo dla pewności uznał gola z ewidentnego spalonego. Mądre drużyny (Milan, Bayern) wiedzą, że nawet przy pewnym prowadzeniu może się opłacić zapłacić. Edytowane 13 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 13 marca 201213 l tak tak, widać niektórzy mieli nadzieję na sensację przyznać się kto postawił u buka na awans basel, nie będzie kary bayern ich rozjedzie z sędzią czy bez, u siebie przynajmniej.
Opublikowano 13 marca 201213 l Bayern prowadzi 4-0 z dość dobrym zespołem, to jest sensacja. Edytowane 13 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 13 marca 201213 l Brawo Man Utd, jednak Premier League jest śmieszne.. Jak można było tak się potracić z Basel? 5:0? YEEEE Edytowane 13 marca 201213 l przez Grabar
Opublikowano 13 marca 201213 l Brawo Man Utd, jednak Premier League jest śmieszne.. Jak można było tak się potracić z Basel? Rozumowanie na poziomie, że Lech Poznań jest lepszy od City, a Milan od Arsenalu. Widziałeś w ogóle te mecze czy tak sobie piszesz byle co bo mecz za nudny? Edytowane 13 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 13 marca 201213 l z tego co pamiętam to było więcej drużyn, które sprawiły od tego czasu problemy man utd na jego terenie. chodzi mi o tą manianę drużyn z premier league w tym sezonie. man city, arsenal i inne? Serio mi przykro, że Bayern jedzie z nadzieją 6:0 Edytowane 13 marca 201213 l przez Grabar