Opublikowano 12 maja 20159 l 15 min meczu a gry więcej pewnie niż w dwumeczu Juve vs Rm Spokojnie jutro w Madrycie bedzie Łogień ☺
Opublikowano 12 maja 20159 l a byli tu tacy co bez trolingu wierzyli ze munsien zagra dzis na zero z tylu
Opublikowano 12 maja 20159 l (pipi) dopiero wróciłem do domu, chciałem obejrzeć emocjonujący półfinał LM ( ale widzę, że już jest po meczu
Opublikowano 12 maja 20159 l Jeden z najlepszych dwumeczów w ostatnich latach. https://vine.co/v/eKzJWmP6TEa- tak się dziś bawi Suarez. Edytowane 12 maja 20159 l przez Rafael0089
Opublikowano 12 maja 20159 l W sumie fakt, tylko jednak zbyt jednostronny. Mimo to tempo obu spotkań bardzo wysokie.
Opublikowano 12 maja 20159 l Jordi Alba prawie ciężkiej kontuzji pleców doznał Szkoda, że Barca tak skuteczna, bo po pierwszym golu i kilku innych sytuacjach Bayernu liczyłem na ciekawy mecz.
Opublikowano 12 maja 20159 l Szkoda, że Barca tak skuteczna, bo po pierwszym golu i kilku innych sytuacjach Bayernu liczyłem na ciekawy mecz.Przeciez mecz jest ciekawy. Łobełt w końcu zagral jak powinien. Swietny gol.