Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Casemiro to już z pięć żółtych powinien mieć xD w la liga jest tak co mecz
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l a Smuda jeszcze Lewego zdejmuje, jak mogą karne decydować, podejdzie Muller czy tam Miller i się zebździ
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Ja to mam pecha . Jak już włączę raz na ruski rok ligę miszczów to grają Hiszpanie i sędzia drukuje im mecz .
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Przez 5 minut zapomniałem, że 1-2 to dogrywka, nie awans Realu. W takim razie wstawienie pomocnika było pewnie niezbędne. Bayern ma mało kontuzji, ale okazały się nieco odczuwalne. Tak czy siak, sumarycznie, mają szczęście z dojścia do dogrywki. Atletico w sumie trochę żenująca Częstochowa na terenie Leicester, ale jak się ma wynik to w sumie po co grać. Jest pierwszy półfinalista. Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l no jak będą strzelać takie tuzy karnych jak Ramos, czy Muller, to może być zabawnie
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l :ragus: Edit: Spalony metrowy. Sędziowie katastrofa. Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez Kymel