Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Hmm, czyli senior memberzy jednak mają ninja edity. Tylko ogqozo chyba nie korzysta z tej opcji Co do par to w porządku, głównie liczyłem na mecz Juve - Monaco, obojętnie czy w półfinale czy w finale.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Polsat prawdopodobnie przejmuje prawa do transmisji ligi mistrzów od sezonu 18/19 http://www.sportbusiness.com/tv-sports-markets/polsat-comes-out-nowhere-take-champions-league-rights Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez Figuś
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l (pipi) prawda za przeproszeniem, dopóki mają Ekstraklasę nic im nie będzie. Dopiero strata naszej ligi odbije się im czkawką.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l A pomyśleć, że przez moment chciałem do nc+ przechodzić. Frajer byłbym.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Podobno UEFA zabrania emitowania meczy LM w PPV. Zreaktywują Polsat Futbol, lub te kanały co były na Euro. Ale prawdopodobnie większość meczy będzie na tych trzech kanałach. Edytowane 29 kwietnia 20177 l przez Solderowy123
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l NC+ xd (*) To co tam teraz będzie? Midget extraklasa, żużel i (pipi)owe filmy dla grażyn. No słabiutko, trzeba będzie zrezygnować z nc+ i wziąć eleven. Tylko tych motorków szkoda. Trzymam kciuki żeby eleven wykupiło ligę i sgp, już niektóre zawody zaczęli pokazywać więc jest nadzieja. Edytowane 29 kwietnia 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l nc plus do zaorania, a wielka szkoda bo pokazuja futbol jak nikt inny w kraju i maja w wiekszosci najlepszych komentatorow, pewnie zostana tylko z ekstraklasa bo premiere legue obstawiam, ze tez wykupi eleven co do lm - lipa straszna ze polsat, kiedys by mi to zwisalo ale po tym co zrobili z mistrzostwami swiata w siatkowce i ostatnim euro na bank stworza jakis nowy kanal champions league polsat i grube hajsy beda dodatkowo za to kasowac
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Gdyby Canal+ wraz z Eurosportem nie wydali olbrzymiej kasy na Ekstraklape, to prawdopodobnie większość lig piłkarskich, oraz LM byłyby na C+. Eleven raczej przedłuży prawa, skoro nie zakupili LM, kasy od Arabów mają dużo, ale gdyby mieli chęć na LM, oferta Solorza byłaby przebita przez Eleven Sports. Od paru lat Canal+ tracił prawa do wytwórni filmowych (Paramount i MGM od 3 lat u konkurencji hbo), a od dwóch lat prawa sportowe. Czytałem na innych forach, oraz na fan page nc+, że Janusze już są przygotowani na wypowiedzenie umów. Nie dość, że od paru lat ich baza abonentów wynosi coś około 2,1 mln, to w porównaniu z Polsatem, który ma prawie 4 mln abonentów, nc+ wypada pod tym względem słabo. Edytowane 29 kwietnia 20177 l przez Solderowy123
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Czyli, nie ma co przedluzac umowy z nc+ i trzebs zakupic sobie tylko eleven w internecie. Pasuje
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Kołtoń i Kowalczyk w studio + Borek i Hajto na stanowiskach komentatorskich. To nie może być prawda
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l twarowski & nahorny i siadamy gleboko w fotelach, zapinamy pasy i startuje po wsze czasy the best
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l nahorny jest irytujący bardzo, nigdy go nie lubilem wolski najlepszy
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Po tej fuzji z N z roku na rok jest coraz gorzej. LM czyli "truskawka na torcie" w rękach dwóch pijaków, Borka największego cwaniaczka w polskiej tv i Kołtonia. Swoją drogą o ile mnie pamięć nie myśli, NC+ transmitowało każdy mecz Play Off NBA, w tym sezonie już tego nie robią. Serio powinni oddać tę Ekstraklase w pizdu i stoczyć bój o La Ligę. twarowski & nahorny i siadamy gleboko w fotelach, zapinamy pasy i startuje po wsze czasy the best Zgadzam się, nie jeden raz Panowie dawali z siebie więcej, niż piłkarze na boisku.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l canal plus po zabraniu LM juz sie nie ogarnie - sama ekstraklasa i angielska (a utrzymac ja bedzie ciezko) to za malo, zreszta juz za strate hiszpanskiej i wloskiej mocno im sie dostalo, jeszcze te chore ceny za abonament
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l C+ byl dobra stacja w 1995 gdy bylo dobrym eksluzywnym dla biednych polakow a w stopce redakcyjnej widnialy nieliczne nazwiska. Pamietam jak ogladalem ligue 1 w 1999, toz to byl jakis Luwr w epicentrum Mazwosza
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Przejrzyjcie oglądalność Ekstraklasy i porównajcie do Ligue 1, La Liga i Serie A, wtedy zrozumiecie dlaczego tych lig nie ma w Canal+. W Polsce tylko angielska i LM może równać się oglądalnością z naszą ligą. Dopóki będą mieli Ekstraklasę będą mieli abonentów, nie tyle co Polsat, nie tyle co dotychczas, ale wystarczy aby utrzymać rentowność.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l No jak wrzucą LM na Polsat Sport to będzie pięknie, bo mam te kanały w UPC, a na nich nic nie ma tak naprawdę. Tak samo Eurosport, Bundesliga jedynie.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Eurosport stracił Bundesligę na rzecz Eleven Sports. Tak jak wcześniej wspomniałem, od Arabów dostają mnóstwo kasy. Dwumecz Real-Atletico FTA na ZDF SD ( Hot Bird), oraz ZDF HD (Astra). Od przyszłego sezonu prawa w niemczech przejmuje Sky. Edytowane 29 kwietnia 20177 l przez Solderowy123
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Rozumiem, że przyszły sezon LM jeszcze w C+, natomiast Bundesliga juz w Eleven?
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l No jak wrzucą LM na Polsat Sport to będzie pięknie, bo mam te kanały w UPC, a na nich nic nie ma tak naprawdę. Tak samo Eurosport, Bundesliga jedynie. na bank bedzie LM w polsat sport xddd, co najwyzej najgorsze mecze w fazach grupowych i najmniej atrakcyjne pary playoffow, na bank wzorem siatkarskich i pilkarskich czempionatow walna dodatkowo platny kanal premium LM caly nastepny sezon dalej w canal plus, bundesliga juz nastepny sezon w eleven tez przypomne, ze z ta LM w polsacie to dalej plotka, ale jak tyle serwisow ja podaje to pewnie jest cos na rzeczy