Opublikowano 16 maja 20177 l BT? Nawet na twitterze blokują materiały tak, żeby ich u nas nie dało się obejrzeć. Będzie ciężko coś czuję.
Opublikowano 16 maja 20177 l To prawda, zawsze jak odpalam jakiś film czy to od Sky czy od BT to mam "this content is not available in your country". W każdym razie czytam angielskie stronki i samo oświadczenie BT, i wszędzie powtarza się "for free" and "to absolutely everyone". Może będzie się to wiązało z założeniem konta, nie wiem, zobaczymy. Najwyżej zostaje TVP1 ze Szpakowskim, chyba nawet obejrzę, bo to już jego końcówka jeśli chodzi o komentowanie raczej.
Opublikowano 16 maja 20177 l Jak chce odpalić bramki z ekstraklasy to mam taki sam komunikat Dla mnie świetna wiadomość, a może nawet się skusze na kombo stream + szpaku na tvp1. Edytowane 16 maja 20177 l przez hav7n
Opublikowano 25 maja 20177 l Co do praw transmisji LM Według nieoficjalnych doniesień Polsat nabył prawa do pokazywania piłkarskiej Ligi Mistrzów w latach 2018-21. Jak się okazuje, telewizja Zygmunta Solorza-Żaka może nie być jedyną, która będzie transmotować te rozgrywki. Do walki o sublicencję włączyła się TVP, która w zamian oferuje część praw do piłkarskich mistrzostw świata 2018 i 2022 lub Mistrzostw Europy w 2020 roku - informuje "Presserwis". Informacja o zwycięstwie Polsatu w batalii o Ligę Mistrzów jest jeszcze nieoficjalna, więc nikt z TVP nie chce potwierdzać starań o sublicencję. - Jak będziemy wiedzieli, kto wygrał, zaczniemy stosowne rozmowy - mówi w rozmowie z "Pressem" wicedyrektor TVP Sport Marek Szkolnikowski. Informatorzy miesięcznika uważają jednak, że coś jest na rzeczy. Liga Mistrzów to kolejne rozgrywki które - prawdopodobnie - straci platforma NC Plus. Niedawno na antenach Canal Plus oraz nSport przestały być pokazywane mecze lig włoskiej, hiszpańskiej i francuskiej (które przejął Eleven). Jeśli nieoficjalne informacje na temat Champions League potwierdzą się, NC Plus zachowa prawa już tylko do ligi angielskiej i LOTTO Ekstraklasy. Za: Presserwis http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/media-tvp-walczy-o-lige-mistrzow-atrakcyjna-propozycja/ep3b8w
Opublikowano 25 maja 20177 l smutna wiadomość, przecież tam w polsacie nie ma ani jednego dobrego komentatora, plus oprawa jak i studio w NC+ robiła robotę
Opublikowano 3 czerwca 20177 l jest dzisiaj jakiś mecz? jeżeli jest, to jak to jest z tym oglądaniem na youtube u nas? działa?
Opublikowano 3 czerwca 20177 l No na pewno, finał Ligi Europy doskonale działał, jak było widać. Może pora teraz pytać o bajery z IP zamiast o 20.45. Ale podejrzewam, że ludzie zadowolą się TVP itp. Nie miałem czasu się wkręcić w mecz specjalnie, pozwolę obu trenerom, obu taktycznym geniuszom mnie zaskoczyć. Ogólnie jak grają wiadomo. Prawdopodobnie Juve wystawi Barzgaliego i Alvesa na prawej flance, by odpowiedzieć na słynną już dla Realu grę na flankach. Może tylko Dybala i Higuain będą grać ofensywnie. Z kolei Madryt może więc postawi na pomoc, a więc Isco zamiast Bale'a w jedenastce. Gareth Bale może stać się jednym z nielicznych piłkarzy, którzy wygrają finał LM w rodzinnym mieście (ostatni był Anelka w Paryżu 2000). Ale jeśli nie wyjdzie na finał LM w pierwszej jedenastce, wiadomo co ludzie będą mówić... Zapewne też Cristiano i Benzema będą grać mocno pomocnikowo. Nie wiem, na kogo bym stawiał kasę. Ani ile goli się spodziewać... I kto strzeli 4 golasy, czy Ronaldo czy Dybala... 0-0 mnie nie zdziwi i wygrana Juve po zwalonym karnym przez Ramosa. Jak Juve wygra, Dani Alves zrówna się z Maldinim jako koleś, który zdobył najwięcej EUROPEJSKICH TROFEÓW. No i oczywiście jako motor drużyny w LM powinien dostać Złotą Piłkę. Edytowane 3 czerwca 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 3 czerwca 20177 l No i tyle po marzeniach że w Polsce obejrzymy na YT FINAŁ "Przesyłający nie udostępnił tego filmu w Twoim kraju."
Opublikowano 3 czerwca 20177 l Bale ma grać od początku, według doniesień włoskiej prasy. No to szwajcarski ekspress, czyli Liechtenstainer, będzie miał kupę roboty, hehehe. Ja pier.dolę, Zizou, nie świruj. Isco od początku, a przy prowadzeniu 2-bramkowym w drugiej połowie niech wejdzie Bale. Jak od początku zagra Bale, to Real wyjdzie na prowadzenie dopiero w drugiej połowie :/ Edytowane 3 czerwca 20177 l przez Blaise
Opublikowano 3 czerwca 20177 l Do kolegi idę na finał. Z jednej strony fajnie się upić, obejrzeć mecz i jeszcze zagrać w Fifę po wszystkim, z drugiej trzeba będzie przeżyć półtorej godziny ze szpakiem [*] No i nie nabiję sobie kilkunastu jednolinijkowców ;(
Opublikowano 3 czerwca 20177 l No nic, trzeba będzie spoglądać na tv, zamiast tylko na laptopa. Wystarczy w Hola Better Internet ustawić brytyjskie IP i gotowe. Możemy oglądać. Podziękował plusik poleciał, na prawdę jestem do tyłu z takimi bajerami
Opublikowano 3 czerwca 20177 l Ja dzisiaj chyba nawet chciałbym żeby Real wygrał, no niech ktoś obroni tę LM w końcu xD.
Opublikowano 3 czerwca 20177 l Nie. Byłoby to haniebne dla piłki nożnej, gdyby trofeum obronił klub, który nabił sobie kiedyś liczbę PM, gdy grały tam cztery drużyny, który dominował w Hiszpanii dzięki sympatii socjalistów Franco. Forza Juve!
Opublikowano 3 czerwca 20177 l No nic, trzeba będzie spoglądać na tv, zamiast tylko na laptopa. Wystarczy w Hola Better Internet ustawić brytyjskie IP i gotowe. Możemy oglądać. Podziękował plusik poleciał, na prawdę jestem do tyłu z takimi bajerami http://adios-hola.org
Opublikowano 3 czerwca 20177 l Trzeba przyznać, że piekna akcja. Edytowane 3 czerwca 20177 l przez suteq